herkese selam kıslar ben yarın sabah saat 8 de sezeryana giriyorum dün gece çok sancım vardı hastanede 3 saat kaldık ama açılma olmuyo rahimde plesanta yaşlanmaya başlamış doktorum alalım yarın dedi dualarınızı esirgemeyin hepinize dua edicem doğumdan önce rabbim herkese nasip etsin sağlıkla yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin ve şimdiden herkesin yarınki regaip kandili mübarek olsun allaha emanet olun
slm herkese BERYAL canım kaydetmişsin beni listeye inşallah bu sefer tamamına erer bunun için dualarınızı bekliyorum.
CMRM , XAYSEX canlar saolun allahım hepimizin gönlüne göre nasip etsin inşallah...
herkese selam kıslar ben yarın sabah saat 8 de sezeryana giriyorum dün gece çok sancım vardı hastanede 3 saat kaldık ama açılma olmuyo rahimde plesanta yaşlanmaya başlamış doktorum alalım yarın dedi dualarınızı esirgemeyin hepinize dua edicem doğumdan önce rabbim herkese nasip etsin sağlıkla yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin ve şimdiden herkesin yarınki regaip kandili mübarek olsun allaha emanet olun
günaydınnnnnnnn kızlar
bugün kandil gecesi allah nasip ederse bol bol dua edicem sizlerde edin birbirimiz
beryalim bittenin sat 19 mayıs bi eklesen sana zahmet
öüldünüzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan
ayşecim listede kendimi görünce çok duygulandım ben ya inşallah rabbim sanada en hayırlı zamanda verir bebişini :lepi:
günaydınnnnnnnn kızlar
bugün kandil gecesi allah nasip ederse bol bol dua edicem sizlerde edin birbirimiz
beryalim bittenin sat 19 mayıs bi eklesen sana zahmet
öüldünüzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan
ayşecim listede kendimi görünce çok duygulandım ben ya inşallah rabbim sanada en hayırlı zamanda verir bebişini :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?