iyimi diem iyi olam nasıl olayım canım
bugünmü gidicen hayırlısı olsun sezeryanmı olucak normalmi istiyon sağsalim alırsın inşallah oğlunu
bu arada oğlumuzn ismi neCADIARZU
nerde bu millet hepsi ekiomu burayıı bende baya gelemedımm netim kesıktı benım de yoksa herkes tatilemı çıktıııkaydirigubbakcemile2
amin canım sende iyi dielim iyi ol canım ben normal doğum istiyorum çunku daha önce dikişli bi amelıat geçirdim çok zor oluo valla ama bakalım hayırlısı teyzesii oğlumun adı ardaazemuszemus
saol tatlımmm amin cümlemizin inşlahh senın bebiş varmı tickers var ama anlayamadım canım
bilmem ki valla ben iki gündür düğün telaşındaydım kimseler gelmiyor sanırım dedğin gibi tatile çıktılar galibaCADIARZU
yok canım ne gezerrrrrrr:1no2::1no2::1no2::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hmm düğünmü kim evlenıo kıss hayırlısı olsun allah mesut etsin şimdiden bol bol bebişler nasip etsin o çifte:lepi:
:teselli::teselli:canımbenim dualarım senle hayırlısıylanasıp olur inşallah bende bak beş sene bekledık işte kısmet şimdiymiş ilk düşük olmuştu sonra beklemekten başka bişi yapamadık vakti var demekki üzülme umutlu ol herzamankaydirigubbakcemile5
kaynımın kızı evlendi geldim gelili bitiremedim bunların kızlarını amin canım
bizden gidenlerin olur
benle evlenen var kaynımın gelini hatta benden 15 gün önce evlendi onun yok benim yok geçen sene bi gelin daha aldık onunda yok
ama verdğimiz kızlar hemen varasıya hamiş kalıyorlarakannehirakannehir
CADIARZU kıs sizdemi işyok derslerinizemi ii çalışmıonuz bakimm haasırnaşık şey şaka şaka dualarım herkes için ama çok çalışmak lazım bu bi gercek:jeyyar::jeyyar:
neyse gizeciğim bu kadar sohbet yeter öğlen oluyor eşim gelir şimdi yemeğe hergün bu kadar rahat giremiyom evde kaynana yok oda gezmede yarın gelir damlar zaten bana musaade öptüm seni doktordan gelince doğum ne zaman olucak yaz
duaların içinde çok sağol
doğuma giderken benide hatırla
ismim ayşeee
DÜN BENİM DOĞUM GÜNÜMDE KİMSE HATIRLAMAMIŞ KÜSİMMİ SİZE ŞİMDİ alsanaalsanasmile:dilcikar::dilcikar:
klava: klava: klava:
ben bilmiodum dadlum
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana bocuktan kuş yaptım konacak pencerene =))))
[ı]iki doğdun beryalll ikidoğdun iki doğdun iki doğdun mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaa:kedi::kedi::kedi::1hug::1hug:a.s. küsmeeeeeeesenağlama[/ı]
canım doğum günün kutlu olsun...dün benim için çok anlamlı bir gündü beryalcim melek oğlumun doğum günüydü demekki aynı günde doğmuşsunuz...yaşasaydı miniğim 1 yaşı bitecekti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?