:teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
sulezehra hamile herkes takılsın peşime
halay çekicez:teytey:
kızlar mucize bir şekilde hamileyimmmmm
en son nisanın 7 sinde adt olmuştum olamıyordum 10 gündür olacakmışım gibi sancılarım oluyodu olamadım adaçayı içiyimde olıyım dedim önce test yapıyım da öyle dedim eşime aldırdım pat hemen çıktı inanamadım tekrar aldırdım yine çift çizgi çok heyecanlıyım rabbim bütün isteyenlere versin
tamam canım ama benim kaç haftalık ne kadarlık bilmiyorum düzensiz adt olduğum için anca dr a gidince belli olur heralde 7 nisanda en son oldum ama hapla olmuştum nasıl olur bilemiyorum hesaplamayı ticker ondan sonra yaparımsulezehra CANİKOM TİCKER DEĞİŞTİR HEMEN
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
bu ünleri görüceğimi hiç düşünmüyordum o kadar uzak bir ihtimal gibi eliyorduki dün yene oğlunu eşyalarından bana ayırıyor bebeğin olursa kullanırsın dedi bende doğmamış çocuğa don biçiyosun benim bebeğim olmaz dedim işte rabbim ne zman nasıl verir bilemiyoruz
aynen öyle canım ben tam ümidim yitirmişken gönderdi rabbim. artı soranlara ben istemiyormki diyodum sempatiksalakcinniherşeyin hayırlısı canım benim.
rabbim zamanı gelince herkesin meleğini yolluyor ben buna inanıyorum.bende çok bekledim.çok mücadele verdim ama sonunda kavuştum oğluma.şükürler olsun .
rabbim çok büyük.o herşeyi biliyor. bize sadece sabırla beklemek düşüyor.
saol canım Allah razı olsun senin bebek geldimi?anaaaaa hayırlı olsun gözün aydın sülezehracım rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
saol canım benim ruh ikizim zemuszemusşulecim tebrik ederim
özelden etmiştim ama topiktende ediyim dedim
saol canım Allah razı olsun senin bebek geldimi?
ohh ne güzel bayadır ben bakamıyorum topiğe haberim yoktu hayırlı olsun canım nasıl gidiyor annelik:Saruboceq:
geldi canım çok şükür 14 günlük bile olduk allahıma şükürler olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
şulecim tebrik ederim
özelden etmiştim ama topiktende ediyim dedim
:Saruboceq:
geldi canım çok şükür 14 günlük bile olduk allahıma şükürler olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok saolun kızlar rabbim tüm isteyenlere versin inş
ayşe sanada rabbim en kısa zamanda bebeğini göndersin inş
öyle düşünme canım rabbim dilediği zaman en umutsuz urumda olanlara bile veriyor ben kendimden çok umutsuzdum menapoza girdiğimi düşünüyodum ve soranllara sylemeye başlamıştım artık sormasınlar daha diye ama işte rabbim ol dedi ve oluverdiamin canım benden size en az 6 ay bebek haberi gelmezde gerisi allah kerim hayırlısı olsun ben artık ümitlerim sönmek üzere yavaş yavaş alllahım sen sabır ver bana kurban olduğum alllahım sen büyüksün:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar mucize bir şekilde hamileyimmmmm
en son nisanın 7 sinde adt olmuştum olamıyordum 10 gündür olacakmışım gibi sancılarım oluyodu olamadım adaçayı içiyimde olıyım dedim önce test yapıyım da öyle dedim eşime aldırdım pat hemen çıktı inanamadım tekrar aldırdım yine çift çizgi çok heyecanlıyım rabbim bütün isteyenlere versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?