Dokuz Doğuranlar

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
sulezehra hamile herkes takılsın peşime
halay çekicez:teytey:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
bu ünleri görüceğimi hiç düşünmüyordum o kadar uzak bir ihtimal gibi eliyorduki dün yene oğlunu eşyalarından bana ayırıyor bebeğin olursa kullanırsın dedi bende doğmamış çocuğa don biçiyosun benim bebeğim olmaz dedim işte rabbim ne zman nasıl verir bilemiyoruz

maşallah tebrikler canım
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

herşeyin hayırlısı canım benim.
rabbim zamanı gelince herkesin meleğini yolluyor ben buna inanıyorum.bende çok bekledim.çok mücadele verdim ama sonunda kavuştum oğluma.şükürler olsun .
rabbim çok büyük.o herşeyi biliyor. bize sadece sabırla beklemek düşüyor.

aynen öyle canım ben tam ümidim yitirmişken gönderdi rabbim. artı soranlara ben istemiyormki diyodum sempatiksalakcinni

anaaaaa hayırlı olsun gözün aydın sülezehracım rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

çok saolun kızlar rabbim tüm isteyenlere versin inş
ayşe sanada rabbim en kısa zamanda bebeğini göndersin inş

amin canım benden size en az 6 ay bebek haberi gelmezde gerisi allah kerim hayırlısı olsun ben artık ümitlerim sönmek üzere yavaş yavaş alllahım sen sabır ver bana kurban olduğum alllahım sen büyüksün:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

öyle düşünme canım rabbim dilediği zaman en umutsuz urumda olanlara bile veriyor ben kendimden çok umutsuzdum menapoza girdiğimi düşünüyodum ve soranllara sylemeye başlamıştım artık sormasınlar daha diye ama işte rabbim ol dedi ve oluverdi

:teytey::teytey::teytey:
çok sevindim canım tebrikler...hihoyyythihoyyythihoyyyt.

sulezehra hayırlı olsun canım :) Allah sağlıklı sıhhatli bebğini kucağına almayı nasip etsin. Darısı olmayan bizlerin başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…