canım inşallah rabbim meleğini göndericek inşallah ben senden ümitliyim ama stres yoksinemmmmmmmmmmmm maşallah bebişine çok tatlı allh sağlıkl a büyütmeyi nasip etsin vatana millete ailesine hayırlı evlat olsun inşallah
aysemmmmmmmmmmm ben mudanyaya kayınvalideme geldi yazın burda kalıcaz işler var eşimin babasıyla bu ay aşılamayı kaçırdık tatildeydim okuldaki arkadaşlarla ama hayıt sayasinde am günümde adet oldum çok çalıştık b ayda baklım belki olur kuran hatmi yapıyodum onu bitirdim umreye giden biriyle yolladım kutsal topraklarda hediye edilcek allahım inşallah dualarımızı kabul eder bide bişi daha yaptım ama o olursa söylerim arkadaşlar allah kimseye aratmasın
bütün vitrinleerimi kayın vAalideme veriyorum ben tv ümitesi ALICAM bende haberler böle işler iiyi tatilede gidicaz herşey yolunda rabbim meleğimide yollasında sıkınım kalmasın inşallah
ben böle ara ara girmeye çalışırım ama gene de sık olmaz hapinizi öpüyorum
oy oy maşallah kız ben bayağa zamandan beri girmiyormuşum valla can kuşum allahtan dileğim bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım benim minik ardanla beraber mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürersiniz inşallahmrb canım nasılsın biz iyiyiz daha gelmedi oğluşum öleden sonra doktora gıdıcem doğum için bi gün alacaz kısmetse nedicek bakalım sabırsızım aslındaa:ecrin_bebek:
ana toprağım doğum günün kutlu olsun canım benim minik doruğu benim yerime öp canım benim yaaaaaDÜN BENİM DOĞUM GÜNÜMDE KİMSE HATIRLAMAMIŞ KÜSİMMİ SİZE ŞİMDİ alsanaalsanasmile:dilcikar::dilcikar:
klava: klava: klava:
hiç deme gitsin canım bütün vakit ona ait sanki şimdi bile örümceğe koydumda girebildim valla maşallahı var dananın bir görseniz çok hareketli maşallah bazen diyorum bu enerji neresinden geliyor vaaallllaaaa:hulya:herkese selamlar kıslar nasılsınız valla oğlumdan vakit buldukça gelmeye çalışıyorum ama maalesef fazla zamanım olmuyo
a.s.
günaydın herkeze...
ay bi geldiğimdede burada birisi olsa şak diye bayılcam yaniii :uhm:nerdesiniz :dilcikar:
kızlar mucize bir şekilde hamileyimmmmm
en son nisanın 7 sinde adt olmuştum olamıyordum 10 gündür olacakmışım gibi sancılarım oluyodu olamadım adaçayı içiyimde olıyım dedim önce test yapıyım da öyle dedim eşime aldırdım pat hemen çıktı inanamadım tekrar aldırdım yine çift çizgi çok heyecanlıyım rabbim bütün isteyenlere versin
en son nisanın 7 sinde adt olmuştum olamıyordum 10 gündür olacakmışım gibi sancılarım oluyodu olamadım adaçayı içiyimde olıyım dedim önce test yapıyım da öyle dedim eşime aldırdım pat hemen çıktı inanamadım tekrar aldırdım yine çift çizgi çok heyecanlıyım rabbim bütün isteyenlere versin
canım gözün aydın
rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
canım tebrik ederim sağsalim alırsın inşallah kucağına darısı bizlerin başına :teytey::teytey::teytey:
çok saolun kızlar rabbim tüm isteyenlere versin inşcanım benim çok duygulandım okuyunca.
tebrik ederim .allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?