gözümün nuru diloşum hamile :CüvCüv:
evet evet yanlış anlamadınız dilnur hamile :teytey:
beryal yaz hamiş listesine diloşumuda 5+6 günlük hamiş diloş :dance:
şekerler için teşekkürler mopsy buyrunnnnnnnnn..tatlıya dayanamam -tatlicadiarzu- delikafadulden
hatta içlerini doldururken yanınızda olsaydım keşke ...2 patiğe 1 bana yapardım sempatiksalakcinni
çok sevindim dilnur rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı divinin başna inş. dualarım seninle canım
anaaaaaaaaaaaaa kızzzz inanmıyorum yaaa süper..nasıl sevindim anlatamammmmmm...
allahım diloş hamile demek..maşşallahhh..allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsinn.çok sevindim çokkkkhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ayyyyy cok sevindim dilnur hamişmi allahım kucagına almayı nasip etsin inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaah
darısı tüm isteyenlere:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
meraba kızlar kimsenin kimseyi unuttuğunu sanmıyorum ama fırsatımız olmuyo
bu arada dilnuru tebrik ediyorum rabbim inşallah sağlıkla tamamına erdirir
senide kutluyorum divinity inşallah hep böyle şuurla ihlasla devam edersin kulluğuna rabbimde erdirir seni muradına
Hepinizede çok teşekkür ederim kızlar a.s.
Rabbim inşallah tüm isteyenlere yaşatır bu duyguyu tüm içtenliğimle her seferinde dua ediyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Ama hala inanamıyorum çok garip bir ruh halindeyim
Allahım isteyen herkese versin :Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar dualarınızı esirgemeyin hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm canım ohh ne güzel maşAllah ne zaman büyüdü ya bize ne çabuk geçti sana sormalı bide akannehirselamlar canlarım
iyi akşamlar .
size müjdem var doruk paşanın dişi çıktı bugün teyzoşları.
çok sevinçliyim :lepi:
gözümün nuru diloşum hamile :CüvCüv:
evet evet yanlış anlamadınız dilnur hamile :teytey:
beryal yaz hamiş listesine diloşumuda 5+6 günlük hamiş diloş :dance:
şekerler için teşekkürler mopsy buyrunnnnnnnnn..tatlıya dayanamam -tatlicadiarzu- delikafadulden
hatta içlerini doldururken yanınızda olsaydım keşke ...2 patiğe 1 bana yapardım sempatiksalakcinni
slm canım ohh ne güzel maşAllah ne zaman büyüdü ya bize ne çabuk geçti sana sormalı bide akannehir
[/IMG]
kızlar bebeğimizin şekerini seçtik.nasıl sizce..patiklerin içine şeker koyacağız...arkası magnetli
amin canım inş. her anı ayrı güzel tabi sağlıkla büyüsün inş.sağol canım arkadaşım.
walla 9 aylık oldu paşa zaman çabuk geçiyor.3 ay sonra doğum günü oğluşumun.
geçen yıl bu zamanlar elim karnımda oğlumun kıpırtılarına sevinirken bugün diş çıkarması beni havalara uçurdu her anı güzel .allahım tüm isteyenlere evlat nasip etsin inşallah
selamlar canlarım
iyi akşamlar .
size müjdem var doruk paşanın dişi çıktı bugün teyzoşları.
çok sevinçliyim :lepi:
canım benim inşallah ikinci kez annede olursunteyze oluyoruuuummm :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: alkisalkisalkis delikafadulden
selam kızlar ne var ne yok
fırsat bulunca hemen geliyorum ama unutuldummu ne ne selam ne kelam yok artık
hıhh
akdenizin akşamları kadar gündüzleride güzel hele birde aylardan temmuz ise bambaşka ruslar tangalar sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
alemsin canikom yaaaanese ben gidiyim havuz başında kocam bekliyo yanlız bırakmaya gelmez rus kadınları neme lazım
mucuk herkese
meraba kızlar kimsenin kimseyi unuttuğunu sanmıyorum ama fırsatımız olmuyo
bu arada dilnuru tebrik ediyorum rabbim inşallah sağlıkla tamamına erdirir
senide kutluyorum divinity inşallah hep böyle şuurla ihlasla devam edersin kulluğuna rabbimde erdirir seni muradına
Hepinizede çok teşekkür ederim kızlar a.s.
Rabbim inşallah tüm isteyenlere yaşatır bu duyguyu tüm içtenliğimle her seferinde dua ediyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Ama hala inanamıyorum çok garip bir ruh halindeyim
Allahım isteyen herkese versin :Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar dualarınızı esirgemeyin hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım bi tanem çok sevindm alllahım sonuna kadar götürür inşallah sağsalim kucagına alırsın inşallah
çok sağol duaların için öptüm seni kendine iyi bakkkk:teytey::teytey::teytey:
çok teşekkür ederim canlarım ŞenizŞenizTEBRİKLER DİLOŞ
CANIM BENİM RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN İNŞALLAH.
DARISI TEZ ZAMANDA BEBEK HASRETİYLE TUTUŞAN ARKADAŞLARIMIZA :Saruboceq:
hg dilnurcum hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 1 hafta nce öğrendim ama ne kadarlık yarın öğrenicem inş.çok teşekkür ederim canlarım ŞenizŞeniz
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah herşey yolunda gider dualarınızı esirgemeyin
aa tebrik ederim yeni öğrendim :) Allah sağlıklı sıhhatli doğurmayı nasip etsin dilnurcum.
hb canım Şenizhg dilnurcum hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 1 hafta nce öğrendim ama ne kadarlık yarın öğrenicem inş.
ben ultrasonda görmedim hala inanamıyorum kaydirigubbakcemile3hb canım Şeniz
bak aynı zamana denk geldik demek
ne güzel çok sevindim canım inşallah rabbim tamamınada erdirir:Saruboceq::Saruboceq:
inanırmısın hala şoktayım ultrasonda görene kadar inanamadım
Allahım tüm isteyelere yaşatsın bu duyguyu :Saruboceq:
aynı ben gibi olmuşsun sendeben ultrasonda görmedim hala inanamıyorum kaydirigubbakcemile3
bir kere test yaptım çıktı test bozuk kesin dedim tekrar yaptım bu sefer doğru hamilesin sen dedim şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?