Dokuz Doğuranlar

divincim gözünaydın..kim hamile canım...
buarada senin şekerler duble boy hazır:roflol:

gözümün nuru diloşum hamile :CüvCüv:
evet evet yanlış anlamadınız dilnur hamile :teytey:
beryal yaz hamiş listesine diloşumuda 5+6 günlük hamiş diloş :dance:

şekerler için teşekkürler mopsy buyrunnnnnnnnn..tatlıya dayanamam -tatlicadiarzu- delikafadulden
hatta içlerini doldururken yanınızda olsaydım keşke ...2 patiğe 1 bana yapardım sempatiksalakcinni

çok sevindim dilnur rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı divinin başna inş. dualarım seninle canım

çok sevindim dilnur rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı divinin başna inş. dualarım seninle canım

amin cnm inşallah :Saruboceq:
bende harekete geçtim randevu alıyım dedim doktorumdan ama randevular dolu :umursamaz:
zabah 7 de uyanıp randevu almam lazım sempatiksalakcinni

darısı inşallah bütün umut listesindeki kızlara
herkesin adını aklımda tutamıyorum ama valerim , beloşum ,ben , eleyna ,neslişim ,xayşex ,lghtlife ,dyd ,haksever ,rozalin ve diğer kızlar hepinize dua ediyorum ayrı ayrı
aslında umut listesinin bir çıktısını alıp dua ediyim ben unuttuğum olmasın

inş. canım en kısa zamanda gelir meleğin
bende önce tüm isteyenlere diye dua ediyorum ama sen özellikle aklıma geliyorsun olumunekankayizsmile

anaaaaaaaaaaaaa kızzzz inanmıyorum yaaa süper..nasıl sevindim anlatamammmmmm...
allahım diloş hamile demek..maşşallahhh..allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsinn.çok sevindim çokkkkhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

inş. canım en kısa zamanda gelir meleğin
bende önce tüm isteyenlere diye dua ediyorum ama sen özellikle aklıma geliyorsun olumunekankayizsmile
ayy mersi cnm zemuszemus eksik olma
kız bende meryem suresine başladım 3 tane oldu daha ama mübarek üç aylarda başladım ramazana kadar biter ...günde 1 tane okuyorum guclubacismile
günlük 1 yasin okuyorum..namazada başladım birde hatim okuyorum 160. sayfadayım
hayırlısıyla hatimi bitiriyim evde mevlüt okutacam

yaa evet bende inanamıyorum ...dün bana özelden mesaj atmış okuyunca ne kadar sevindim anlatamam kaydirigubbakcemile3 5+6 günlük olmuş bebiş

sulezehra seninki ne kadarlıktı cnm

rabbim bu dualarını geri çevirmeyecektir canım
ben ne kadarlık bilmiyorum adtlerim düzensiz olduğu için dra gitcem yarın inş o zaman belli olur bence 7_8 haftalık gibi

slm kıslar ben geldim nasılsınız kıslarrrr 3 ayda 10 kilo aldımmmmm ya artık ekmek falan yemicemmmm yawwwww kıslar ya normal dogum mu yapsam sezeryan mı ya normal dogum yaparsam ya ikinciye sezeryan olursamm ooofffff ooffff bana yardımcı olur musunuz

hgdin papatya canım bende doğumdan korkuyorum ama ısrarla normal düşünüyorum son anda fikrim değişmesse.

slm cnm
bence bi problem yoksa normal doğum yap derim
kadının doğasına en uygunu normal doğummuş

selam kızlar ne var ne yok
fırsat bulunca hemen geliyorum ama unutuldummu ne ne selam ne kelam yok artık
hıhh
akdenizin akşamları kadar gündüzleride güzel hele birde aylardan temmuz ise bambaşka ruslar tangalar sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

nese ben gidiyim havuz başında kocam bekliyo yanlız bırakmaya gelmez rus kadınları neme lazım
mucuk herkese

hgdin sibel canım iyi geziyosun maşallah
ay ben sıcakta bir yere çıkamıyorum bayanssulusmile

ayyyyy cok sevindim dilnur hamişmi allahım kucagına almayı nasip etsin inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaah
darısı tüm isteyenlere:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

meraba kızlar kimsenin kimseyi unuttuğunu sanmıyorum ama fırsatımız olmuyo
bu arada dilnuru tebrik ediyorum rabbim inşallah sağlıkla tamamına erdirir
senide kutluyorum divinity inşallah hep böyle şuurla ihlasla devam edersin kulluğuna rabbimde erdirir seni muradına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…