divincim gözünaydın..kim hamile canım...
buarada senin şekerler duble boy hazır:roflol:
çok sevindim dilnur rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı divinin başna inş. dualarım seninle canımgözümün nuru diloşum hamile :CüvCüv:
evet evet yanlış anlamadınız dilnur hamile :teytey:
beryal yaz hamiş listesine diloşumuda 5+6 günlük hamiş diloş :dance:
şekerler için teşekkürler mopsy buyrunnnnnnnnn..tatlıya dayanamam -tatlicadiarzu- delikafadulden
hatta içlerini doldururken yanınızda olsaydım keşke ...2 patiğe 1 bana yapardım sempatiksalakcinni
çok sevindim dilnur rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı divinin başna inş. dualarım seninle canım
inş. canım en kısa zamanda gelir meleğinamin cnm inşallah :Saruboceq:
bende harekete geçtim randevu alıyım dedim doktorumdan ama randevular dolu :umursamaz:
zabah 7 de uyanıp randevu almam lazım sempatiksalakcinni
darısı inşallah bütün umut listesindeki kızlara
herkesin adını aklımda tutamıyorum ama valerim , beloşum ,ben , eleyna ,neslişim ,xayşex ,lghtlife ,dyd ,haksever ,rozalin ve diğer kızlar hepinize dua ediyorum ayrı ayrı
aslında umut listesinin bir çıktısını alıp dua ediyim ben unuttuğum olmasın
gözümün nuru diloşum hamile :CüvCüv:
evet evet yanlış anlamadınız dilnur hamile :teytey:
beryal yaz hamiş listesine diloşumuda 5+6 günlük hamiş diloş :dance:
şekerler için teşekkürler mopsy buyrunnnnnnnnn..tatlıya dayanamam -tatlicadiarzu- delikafadulden
hatta içlerini doldururken yanınızda olsaydım keşke ...2 patiğe 1 bana yapardım sempatiksalakcinni
ayy mersi cnm zemuszemus eksik olmainş. canım en kısa zamanda gelir meleğin
bende önce tüm isteyenlere diye dua ediyorum ama sen özellikle aklıma geliyorsun olumunekankayizsmile
anaaaaaaaaaaaaa kızzzz inanmıyorum yaaa süper..nasıl sevindim anlatamammmmmm...
allahım diloş hamile demek..maşşallahhh..allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsinn.çok sevindim çokkkkhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
rabbim bu dualarını geri çevirmeyecektir canımayy mersi cnm zemuszemus eksik olma
kız bende meryem suresine başladım 3 tane oldu daha ama mübarek üç aylarda başladım ramazana kadar biter ...günde 1 tane okuyorum guclubacismile
günlük 1 yasin okuyorum..namazada başladım birde hatim okuyorum 160. sayfadayım
hayırlısıyla hatimi bitiriyim evde mevlüt okutacam
sulezehra seninki ne kadarlıktı cnm
slm kıslar ben geldim nasılsınız kıslarrrr 3 ayda 10 kilo aldımmmmm ya artık ekmek falan yemicemmmm yawwwww kıslar ya normal dogum mu yapsam sezeryan mı ya normal dogum yaparsam ya ikinciye sezeryan olursamm ooofffff ooffff bana yardımcı olur musunuz
slm cnm
bence bi problem yoksa normal doğum yap derim
kadının doğasına en uygunu normal doğummuş
nese ben gidiyim havuz başında kocam bekliyo yanlız bırakmaya gelmez rus kadınları neme lazım
mucuk herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?