Dokuz Doğuranlar

ay cesaret verdin şulecim..2-3 gündür depresyona girdim nasıl epidural olacağım diye sinirlerim bozuldu(
allahım hayırlısını versin

kıslar bir sorum var size göğüs ucumda çatlama olmuş galiba hafiften yara gibi olmuş göğüsümün birinin ucu çok kötü ağrıyo.vazelin kullanıyodum bir arkadaş vazelin kullan demişti ama sanırım oda fayda etmiycek.ne kullanmam gerek katron yağını duymuştum kullanan oldumu acaba şimdiden böyle olursa sonra çokmu kötü olur.

selam canım

benim 5 aydan başlamıştı çatlamaya valla pregnant diye bir krem kullandım ben o iyi geldi eczanede satılıyo doğumdan sonra ilk üç gün oğlum emmeye çalışırken biraz deforme oldu ama sonra geçti ama herkeste aynımı olur bilemem tabi dene istersen o kremi

sinem canım bal gibi oğluşun var maşallah çok kızın canı yanacak belli çapkın oğlun

saol canım hemen aldırayım eşime
oğluşunun maşallahı var

sinem canım oğlunu benim yerime iyice öp ama yüzünden değil kıyamam yüzü tahriş olmasın.ayağından öp.

teyze oluyoruuuummm :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: alkisalkisalkis delikafadulden

divincim gözünaydın..kim hamile canım...
buarada senin şekerler duble boy hazır:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…