Dokuz Doğuranlar

hoşbulduk canım ben mide bulantılarıyla uğraşıyorum bu aralar ne güzel siz bebişleri büyüttünüz bile maşallah :lepi:
büyüttük ama gel birde bana sor nasıl büyüttüm.gerçekten bebek bakmak çok zormuşçbunu yaşamadan bilemiyorsun.ve benimoğlum çok yaramaz ben olmadan hiç durmuyor.kucağımdan inmiyor.çok zorlanıyorum.2 dk kalığına bile gitmek kimseye.yapışık yaşıyoruz.

bu arada kıslar kızım hala tersmiş doktor sezeryan olursun büyük ihtimal dedi

kızım 1830 gram olmuş daha küçük kuzum ya erken doğum olmaz inşallah bende altı kilo almışım toplamda ama kızım pek kilo almamışmı doktor iyi dedi ama ya ben çok korkuyorum
canım benimçok geçmiş olsun.herşeyden önemlisi hayırlısıyla doğum yapıp sağlıkla bebeğini kucağına alman tatlım.
erken doğum olsanda bebeğinin sağlıklı olması önemli kilosunu çok kafana takma bence.benim komşum 1100 gr doğurdu bebeğini şimdimaşallah kocaman kız oldu.
selaaaaaaaaaaaaaaaaam sonunda buldummmm
neyi buldun şekerim zemuszemus
bu arada dilnurdan ne haber
ayse haksever falan girmiyo haberi olan varnı

kimse girmiyo fazla ama geldiklerinde görecekler onlar günlerini :mymeka::mymeka::mymeka:

iki çift laf edecek kişi buldıum canım sevincimde ve şokumdan cıglık atmısımkaydirigubbakcemile3
rahim filminden sonra cıglık bende alışkanlık yaptıkaydirigubbakcemile3

saolasın canım kız gercekmi hemile kalınıyomuymus filmde sonra
hiç öyle bişe demedi bana ama gercim biz korunuyoz düşük yaptım ya yeni:kedi:
evet bana filme hazırlarken hemşire söyledi
rapora bakarkende dr söyledi
rahim temizleniyormuş ilaçtan ve hemen ertesi ay hamilelik olasılığı çok yüksek oluyormuş

niye korunuyorsunuzki doktormu dedi olmasın korunun diye
hb canım iyilik valla ne olsun senden nbr nasıl gidiyor ramazan

Allah iyilikler versin cnm
ramazan iyi açlığa pek dayanamasamda tutuyorum orucumu
yarın son misafirimi alacam eve ondan sonra ben giderim davetlere

evet canım sonuclar cıkana kadar hamile kalmayacaktım sonuclar cıktı salı günü ne dicek bakalımboshayallersmile

slm kızlar nasılsınız özledim hepinizi :1hug:
sonunda kavuştuk sanırım delikafadulden
hoşgeldin canım.
evet şükür kavuşturana :teselli:
bende iyiym gülüm tedavi sürecine girdim genetik tahlil hormon tahlil rahim filmi derken yazı atlattım bakalım sonuc ne olucak dananın kuyrugu salı gğnü kopacak artık
hayırlısı olsun canım.
rabbim tez zamanda gönderir meleğini iinşallah.
bu arada doktorlarınızdan sonuç alamıyorsanız bence farklı doktorlar deneyin derim.
iki çift laf edecek kişi buldıum canım sevincimde ve şokumdan cıglık atmısımkaydirigubbakcemile3
rahim filminden sonra cıglık bende alışkanlık yaptıkaydirigubbakcemile3

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

evet canım sonuclar cıkana kadar hamile kalmayacaktım sonuclar cıktı salı günü ne dicek bakalımboshayallersmile

salı büyük gün öyleyse
bizde kocikle 12 seneyi deviriyoruz salı günü
ben yalnız kutlayacam kocik işte olacak :asigim:

canım ben degiştirdim dr profösöre gidiyom artık
bi kaç kişinin tavsiyesi üzerine benim gibi düşük yapıp bebek sahibi olanlardan aldım
bu dr adresini bekalım şimdilik bende cok memnunum inşallah olumlu sonuclar alırım:Saruboceq:

salı büyük gün öyleyse

yaaaaaaa ne güzel darısı bizlere inşallaaaaaah
12 yıl dile kolayyy daha nice birlikte senelere inşalah:Saruboceqpuyorumnanaktan

hoşgeldin canım.
evet şükür kavuşturana :teselli:
evet şükür canım senin çabalarınla tabiki

salı büyük gün öyleyse
12 yıl dile kolay nice mutlu beraber bir ömür geçirin inş. 12. yılınız bir melekle süslenir inş.

ben cıkıyom kızlar yarın yokum eşim evde
giremem herhalde öpüyorum hepinizi

görümek üzere canım opuyorumnanaktan

bu bebek işi bizi cok seye alıstırdı ahhh ahhhhh
hiç sorma şaftımız kaydı sırnaşık şey
saol cnm benim eksik olma opuyorumnanaktan
Allah kabul etsin canım ben tutamıyorum malum bulantılar geçmedi daha
amin cnm inşallah kabul eder
halamı bulanıyorsun yaff
aboww kaç aylık oldunki kafamçokkarıştı
ben cıkıyom kızlar yarın yokum eşim evde
giremem herhalde öpüyorum hepinizi

güle güle valem az sonrada ben kaçacam akşama yemek yapacam daha ne yapacağımı bile düşünmedim
öpüyorum seni bidenem Şeniz

evet şükür canım senin çabalarınla tabiki

12 yıl dile kolay nice mutlu beraber bir ömür geçirin inş. 12. yılınız bir melekle süslenir inş.

görümek üzere canım opuyorumnanaktan

amin cnm ..bir meleğe her zaman kapımız açık ..hatta melek olsa daha çok sevinirim :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…