14. haftanın içindeyiz yani 3.5 aylık ama devam ediyor hala
kızımda böyle olmamıştı eşim bile diyo ilkinde böyle değildin bunda dağıldı 3 ayda :2:
inş. canım rabbim diledikten sonra herşey olur
yani ben amile kaldımya herkes kalır artı ümidimi tamamen yitirmiştim
haftaya gidicem inş. öğrenirim kızımda çok merak ediyormaşallah 3,5 aylık olduysa cinsiyetinide öğrenirsiniz artık
neyse az kalmış şurda 4 ayını tamamlamaya inşallah geçer bulantıların
ben meryem suresini tamamladım cnm 41 tane okudum
bakalım zaman ne getirecek...bayramdan sonra gidecem ama hiçte cesaretim yok
hem çok istiyorum hemde tırsıyorum :1no2: off ulen niydecem ben
haftaya gidicem inş. öğrenirim kızımda çok merak ediyor
inş. duaların kabul olur en kısa sürede elir eleğin sen yeterki tevekkül et
niye cesaretin yok canım senin gibi cesur bir hatuna yakışmadı
inş. korktuğun başına gelmez bende en son 6 ay üstüne adet oldum onua farlutalle olmştum oda son oldu seninde öyle olur belkirabbime sığınıyorum inanarak okudum inşallah layık görür bizede nasip eder cnm,
korkum 7 aydır adet olmadım..bi problem çıkacak işler uzayacak falan diye
yaş gidiyor yaş boshayallersmile her geçen gün aleyhime işliyor
neyse cnm sohbetine doyum olmuyor ama çıkmam lazım
yarında misafirim var giremem
haftaya müsait olurum kocikte gececi yemek derdimde yok bolca çene çalarız Allaha emanet olun öpüyorumŞeniz
delikafadulden ooyy benimde akşamları çok sancım oluyo ağrım oluyo kasıklarımdan geçiyo gibi oyy sölemeyi düşünüyodum ama ya bakarsa banada açılma falan varmı diye nst ye haftan geldiği içinmi soktu yoksa rahatsızlını anlatıncamı
buarada benim kız sanıtım tosun 12gün önce gittiğimde 1650 di =)) 42 cm
çok merak ediyorum ne kadar oldunu boyu 45 olmuştur sığmıyo artık oyüzden çok rahatsız ediyo beni korktum ama şimdi ya
bende tatlıya dayanamam aşırı yerim hakkı makkı çıkmadı cadı çıktı benden sırnaşık şey
cmrm korkma cnm benim küçük görümcemde geçen hafta 8 aylık doğum yaptı hemde normal oldu
bebekte kendide gayet sağlıklı...çıkması daha kolay olmuş dikişi bile yokmuş
sağlıklı olsunda kilosu çok önemli değil doğduktan sonra büyür ...yeterki sanada onada bişey olmasın
sana tavsiyem yani bu ara telaşlısın ama zaman bulursan inşirah suresini oku bolca
kısa bir sure 4-5 ayet
canım hayırlısı olsun ya panik yapma insallah saglıklı bi şeklide tam gününde dogum yaparsın:Saruboceq:
canım benimçok geçmiş olsun.herşeyden önemlisi hayırlısıyla doğum yapıp sağlıkla bebeğini kucağına alman tatlım.
erken doğum olsanda bebeğinin sağlıklı olması önemli kilosunu çok kafana takma bence.benim komşum 1100 gr doğurdu bebeğini şimdimaşallah kocaman kız oldu.
saol canım böyle küçük doğan bebekleri duyunca içim rahatlıyo ama şu ağustos ayını çıkarsam eylül sonu olsa tam süper olur
HOŞGELDİN CANIM BENİMslm kızlar beni hatırladınız mı? ben epeydir bırakmıştım k.k yı... bu ara yeni başladım o kadar topik dolaştım bi türlü bulamadım sizi ama saolsun beryal ö.m attı da buldum sizi?naber nasılsınız..
salı büyük gün öyleyse
bizde kocikle 12 seneyi deviriyoruz salı günü
ben yalnız kutlayacam kocik işte olacak :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?