selaaaaaaaaaaaaaaaaam sonunda buldummmm
selam kıslar bugün doktora gittim nst girdim bu ay başladık sonucu doktoruma gözterdim.ve doktorun sonucu açıklamasıyla şok oldum dondum kaldım.doğum sancıların başlamış sancın ve ağrın var dedi.altta bakacağım açılma varmı doğumun başlamış olabilir dedi.başımdan aşağı kaynar sular döküldü tek gitmiştim eşimi sordu bende tek geldim dedim
sonra bende bu ağrı ve sancılar iki haftadır var amip olmuştum ağrım ondan demişti gittiğim doktor dedim.ilaç yazdı ama amip erken doğuma neden olabilir dedi en ufak kanamada biraz şiddetli sancıda hemen geleceksin dedi.ay çok korkuyorum birazdan tekrar gideceğim kan sonucumu göstereceğim.dua edin bana ya eve gelir gelmez hemen valizimi hazırladım neolur neolmaz diye doktordan gelincede hemen kuaföre ağdaya gideceğim ya böyle olan kıslar varmı erken doğum oldumu şaşkınlık içindeyim hala doğum olurmu
selam cnm hoşgeldin gözümün nuru Şeniz Şeniz
selam canımcım nasılsın bakalım
ben de evi temizliyodum bi bakayım dedim
siz burdasınız daldım direkkaydirigubbakcemile3
selam kıslar bugün doktora gittim nst girdim bu ay başladık sonucu doktoruma gözterdim.ve doktorun sonucu açıklamasıyla şok oldum dondum kaldım.doğum sancıların başlamış sancın ve ağrın var dedi.altta bakacağım açılma varmı doğumun başlamış olabilir dedi.başımdan aşağı kaynar sular döküldü tek gitmiştim eşimi sordu bende tek geldim dedim
sonra bende bu ağrı ve sancılar iki haftadır var amip olmuştum ağrım ondan demişti gittiğim doktor dedim.ilaç yazdı ama amip erken doğuma neden olabilir dedi en ufak kanamada biraz şiddetli sancıda hemen geleceksin dedi.ay çok korkuyorum birazdan tekrar gideceğim kan sonucumu göstereceğim.dua edin bana ya eve gelir gelmez hemen valizimi hazırladım neolur neolmaz diye doktordan gelincede hemen kuaföre ağdaya gideceğim ya böyle olan kıslar varmı erken doğum oldumu şaşkınlık içindeyim hala doğum olurmu
kızım 1830 gram olmuş daha küçük kuzum ya erken doğum olmaz inşallah bende altı kilo almışım toplamda ama kızım pek kilo almamışmı doktor iyi dedi ama ya ben çok korkuyorum
iyiyim cnm dinleniyorum pc başında
anam ağladı dün misafirim vardı
yarında davet ettim ...bu hafta çok yorucu geçti
delikafadulden ooyy benimde akşamları çok sancım oluyo ağrım oluyo kasıklarımdan geçiyo gibi oyy sölemeyi düşünüyodum ama ya bakarsa banada açılma falan varmı diye nst ye haftan geldiği içinmi soktu yoksa rahatsızlını anlatıncamı
buarada benim kız sanıtım tosun 12gün önce gittiğimde 1650 di =)) 42 cm
çok merak ediyorum ne kadar oldunu boyu 45 olmuştur sığmıyo artık oyüzden çok rahatsız ediyo beni korktum ama şimdi ya
ellerine sağlık cnmbende haftaya almaya baslıcam bugün bi kac odanın penceresini falan sildim
evi bu hafta temizleyeyimde gelecek hafta yüzeysel yaparım sadece yemeklerle ugrasırım
oruc oruc zor oluyo ama allah yardım eder herhalde
bu arada dilnurdan ne haber
ayse haksever falan girmiyo haberi olan varnı
ellerine sağlık cnm
diloş arada geliyorda bakıyorki yazan yok oda yazmıyor heralde
ayşe kayıp uzun zamandır giriş yapmamış
ayşeye msj gönderdim napıyon ne ediyon selamı sabahı kestik die
he valla öle diyo =)))
bayramın 2.günü konyadayız nişanımız var kaynımın nasıl gideceksem koca göbekle
doğumdan 11gün sorada düğün var
selam söyle ayşeyeayşeye msj gönderdim napıyon ne ediyon selamı sabahı kestik die
he valla öle diyo =)))
bayramın 2.günü konyadayız nişanımız var kaynımın nasıl gideceksem koca göbekle
doğumdan 11gün sorada düğün var
hım nasıl gidiyo hamilelik acaba :CüvCüv:
nerdesiniz yahuuuuuu:sm_confused:
selam söyle ayşeye
iyi gidiyor bebişi büyümüş resmini gönderdi bana çok şirin ...darısı bize valem olumunekankayizsmile
ablamla telefondayım yine 1 saatten önce kapatmaz
ona laf yetiştirmeye çalışıyom
siz yazın ben cevap veririm yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?