beryalcim,sen epiduralle sezeryan mı yoksa normal doğummu yaptın?hoşgeldin canikom.allah hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin.sakın korkma.herşey yarım saatte olup bitecek ve meleğini kollarına alınca bütün sancıların bitecek.rabbimyardımcın olsun.dualarım seninle.opuyorumnanaktan
canlarım benim ben dogum yaptım ben ve melegim iiiyiz cok şükür hapinizi cooooookkkkk seviyoruz
kızlar herkese merhaba umarım herkes iyidir.fazla giremiyorum aklım sizlerde.sanırım herkes tatilde.görüşmek dileğiyle.
kaçmışım bile
dün başımıza gelmeyen kalmadı sinirimden ağlıycaktım
hem vildanın saçlarını düzleştirdim hem hazırlandım hemde sizle iki çene çalıyordum tam pc yi kapattım acele acele evden çıktık
kapıyı çektim kafa dank etti :1shok: anahtar kapının arkasında takılı kaldı akannehir vallaha tezeği avuçla yedim bilmiyorumkismile kocik zaten oruç kan şekeri düşmüş canı nikotin çekiyor :sinifsinif: benden korkudan bir ter boşaldı anlatamam
tabi ruh gibi bembeyaz tipimi görünce kocik tamam panik yapma hallederiz dedi çabaladı çabaladı açamadı
kapıda bi sağlam soyha :1ninca: kredi kartınıda kırdık açmaya çalışırken
dışardan bakıyoruz balkona çıkılacak en ufak bir yer yok
mecburen çilingir çağırdı açtırdı ama kapı açılana kadarda ömrümden en az 10 sene gitti -tatlicadiarzu-
dünde abimler aynı hatayı yapmış geçen haftada ablamlar
yani bu bizde genetik özellikmiş yeni öğrendim sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ÖPÜYORUM HERKESİ
ÇOK ÖZLEDİM ESKİ GÜNLERİ.olumunekankayizsmile
ay doğumum yaklaştımı ne benden önce bir kişi kalmış.mopsy sonra sıra benle sibelde.kıslar dua edin bizlere inşallah hayırlı bir şekilde sağlıkla dünyaya getiririz meleklerimizi.hepiniz herzaman dualarımdasınız
günaydın canım benim.
evet dün mesaj yazmış doğum yaptım bebeğim ve ben iyiyiz diye.
hayırlısı olsun.
darısı doğum yapacakların ve hamilelik özlemi çekenlerin başına.
ooff benim bulantılarım yeni başladı çok enteresan
milletde acıyo ayy daha geçmedimi die yeni başladı valla şuan sabah yediğim 4.5 biskivü çıktı çıkıcak yanmada bi taraftan ilk zamanlar hamile olduğumu bile anlamamıştım hiç sıkıntım yoktu düşük tehlikesinden başka ilaç ilaç ilaç hala devam ediyo
cinsiyet belli oldumu senin bitte olmamıştır heralde 13.haftada sölüyolar ama yanılma payıyla beraber
selam kıslar bugün doktora gittim nst girdim bu ay başladık sonucu doktoruma gözterdim.ve doktorun sonucu açıklamasıyla şok oldum dondum kaldım.doğum sancıların başlamış sancın ve ağrın var dedi.altta bakacağım açılma varmı doğumun başlamış olabilir dedi.başımdan aşağı kaynar sular döküldü tek gitmiştim eşimi sordu bende tek geldim dedim
sonra bende bu ağrı ve sancılar iki haftadır var amip olmuştum ağrım ondan demişti gittiğim doktor dedim.ilaç yazdı ama amip erken doğuma neden olabilir dedi en ufak kanamada biraz şiddetli sancıda hemen geleceksin dedi.ay çok korkuyorum birazdan tekrar gideceğim kan sonucumu göstereceğim.dua edin bana ya eve gelir gelmez hemen valizimi hazırladım neolur neolmaz diye doktordan gelincede hemen kuaföre ağdaya gideceğim ya böyle olan kıslar varmı erken doğum oldumu şaşkınlık içindeyim hala doğum olurmu
toplam 150 tuttu canım cok iyidi kadın dogum uzmanıda radyolog da beni cok sakinleştirdiler
hakikaten piskopatsın heee ben cıglık attım ilacı gönderdiklerinde
ama abartıldıgı kadar acı duymadım 30 saniyelik sonrasında rahatlıyosun
opuyorumnanaktanslm kızlar nasılsınız özledim hepinizi :1hug:
sonunda kavuştuk sanırım delikafadulden
salı büyük gün öyleyse
bizde kocikle 12 seneyi deviriyoruz salı günü
ben yalnız kutlayacam kocik işte olacak :asigim:
slm kızlar beni hatırladınız mı? ben epeydir bırakmıştım k.k yı... bu ara yeni başladım o kadar topik dolaştım bi türlü bulamadım sizi ama saolsun beryal ö.m attı da buldum sizi?naber nasılsınız..
selam kızlar nasılsınız ben iyyim oğlumda çok iyi dizleri çok özledim
saolsanın divinty..Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. düşmanımın bile kucağını boş bırakmasın.. çok kutsal bişey annelik..inşallah herkes bunu tadar..
neslihan165 nasılsın canım.ceeeeeeeeeeeeeeee yakaladım seni :tomato:
selam arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli.izmirdeyim çok sıcak buralar.evime gidemedim hala iki ay oldu valla geleli.eşimide görmüyorum iki aydır.gelcek inşallah oda.sizler nasılsınız.hepinizi kocamannn öpüyoruz..yağızda öpüyo teyzelerini görüşmek üzere...
herkese hayırlı hafta sonlarıııııııııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kıslar ya moralim bozuk bugün bir komsumla konusuyoduk sancımdan ve doktorun erken doğum olabilir demesinden bahsettim.oda dedi genelde sekiz aylık doğan bebekler yaşamıyor ağzından birden kaçtı sonra lafı çevirdi benim kızımda yedi aylık doğdu bişey olmaz dedi ama moralim alt üst oldu.annemlerin alt katındaki bayanda sekiz aylık doğum yapmıştı bebeği bikaç saat sonra ölmüştü.içimde sıkıntı var ya bana dua edin.kızımın bugün bütün kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirdim.sancımda arada oluyor
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
selam kızlar..beryoşum naber.seni denk getirdim busefer..
nasıl gidiyor..
ben 30 ağustosta doğuma giriyorum epidural sezeryan olacak...
korkyorum..inşallah bi aksilik olmazz..dualarınızı eksik etmeyin
slm cnm hgselam kızlar nasılsınız ben iyyim oğlumda çok iyi dizleri çok özledim
amin cnm inşallah dualarınızı esirgemeyin lütfen :)saolsanın divinty..Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. düşmanımın bile kucağını boş bırakmasın.. çok kutsal bişey annelik..inşallah herkes bunu tadar..
mopsym cnm büyük güne 9 gün kalmış....ayyy hadi hayırlısı delikafadulden delikafaduldenselam kızlar..beryoşum naber.seni denk getirdim busefer..
nasıl gidiyor..
ben 30 ağustosta doğuma giriyorum epidural sezeryan olacak...
korkyorum..inşallah bi aksilik olmazz..dualarınızı eksik etmeyin
slm cnm hg vereliniortakselam arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli.izmirdeyim çok sıcak buralar.evime gidemedim hala iki ay oldu valla geleli.eşimide görmüyorum iki aydır.gelcek inşallah oda.sizler nasılsınız.hepinizi kocamannn öpüyoruz..yağızda öpüyo teyzelerini görüşmek üzere...
aşkım sanada güzel haftasonları Şeniz Şenizherkese hayırlı hafta sonlarıııııııııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kızlarrr dün iftardan 15 dk. önce çok kötü oldum ve çok ağladımm..Eşim zor sakinleştirdi..Kızdı banada niye böyle yapıyorsun üstüne düşmüyorsun birde olmuyor diye ağlıyorsun diye...Napim elimde değill...Sorunun bende olması ve herkesin üstüme gelmesinden çok bunaldım...
kızlar nasılsınız?umarım herkes iyidir...
vildoşumun beşiğini kurmuştum 2. bebişim gelir umuduyla hazır bekletiyordum
kocikte arkadaşına sana veriyim demiş
az önce söktü götürdüler...çok kötü oldum içim buruldu...yokta diyemedim
aslında yok olmaz dedim ama kocik orda boş durana kadar birilerinin işine yarasın
söz hamile kal istediğin takımı alacam sana dedi:teselli:
gitti gül gibi beşik
eşşeksıpası 3 sene önce tedaviye başlayınca olsaydı şimdiye 2 yaşında olacaktı 2 senedirde o beşikte yatmış olacaktı
neyse kısmet değilmiş ikinci bebişi onda büyütmek
aman zaten çok büyüktü zebellah gibi odanın köşesine kurulmuş duruyordu
bir bakıma kalabalığından kurtuldum aklinialirimsmile
şimdiki çıkanlar daha güzel...alırız onlardan bir tane
tabi yeniden anne olmak kısmet olursa boshayallersmile
kurbanlık davar gibi hissediyom kendimi sırnaşık şey bayramdan sonra gidecemya doktora ...sanki mezbahane :roflol: asacaklar beni kesecekler beni gibi hiç gidesim yok delikafadulden ama gidecem sonkez birdaha şansımı deniycem
hayırlısı olsun inşallah
insan arsızlaşıyormu ne -tatlicadiarzu- artık pek bişey hissetmiyorum bebek görünce
hakca naber ben iyiyim şahsım adına
sen nasılsın eylül nasıl
biz kendi evimize taşındık alt komşumun bebişi var adıda eylül bolca seviyoruz bebek hasretimizi gideriyoruz
senin eylül nasıl kocaman kız olmuştur akıllı uslumu yoksa cadımı :jeyyar:
canım benim merhaba...Allahım tez zamanda ikinci kez annelik duygusunu sana tatdırsın...pozitif düşün canım. bak ben neler yaşadım daha sonra süpriz yaptı bebişimiz. inşallah sana ve tüm bekleyen arkadaşlarımıza bebişleri süpriz yaparlar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
güle güle sağlıkla oturun canım. evet teyzesi büyüdü.11 Eylül'de yaşına girecek kısmetse...canım benim yakın zamanda inşallah kendi beişini seveceksin...
divinity canım ben çıkıyorum görüşmek üzere...
nasip kısmet meselesi cnm
eğer rabbim ikinci kez anne olmayı layık görmezsede yapacak bişey yok napalım boshayallersmile
maşallah eylülde kocaman kız olmuş
yürümeyi öğrendimi...en şirin halleri şimdi bi okadarda tehlikeli tabiki her an gözün üstündedir kaydirigubbakcemile3
slm cnm hg
amin cnm inşallah dualarınızı esirgemeyin lütfen :)
mopsym cnm büyük güne 9 gün kalmış....ayyy hadi hayırlısı delikafadulden delikafadulden
hiç korkma cnm her anını yaşa,,,:dance:
epudral sezeryanda hiç acı hissedilmiyormuş...a.s
ikincim olursa bende deniycem bebişin çıktığını falanda görürüm aklinialirimsmile
slm cnm hg vereliniortak
aşkım sanada güzel haftasonları Şeniz Şeniz
cnm ancak kendine zarar verirsin böyle yaparak
niye üstüne düşmüyorsunki tedavinin ondan sonrada bu kadar yıpratıyon kendini yazık değilmi sana cnm
aklını başına devşir ...gel bayramdan sonra çalışmalara başlıyalım
biz yine yine ve yeniden start verecez tedviye böğğğ kafamçokkarıştı akannehir tedavi deyince midem bulanıyo
inşallah canım inşallah...
yavaş yavaş sıralıyor koltuklara tutunup...evet canım hep peşindeyiz.ama iyi olsunlarda...
cmrm cnm sen bunlara fazla takılma istersen
daha 10 gün önce benim küçük görümcem 8 aylık doğum yaptı..oğlu 2,160 gr doğmuş gayet sağlıklıymış...
küvöze bile gerek görülmemiş cnm
sen içini ferah tut dağ başında değilsin çok şükür imkanlar var...boşuna strese girme kendinide bebişide hatta eşinide germe olumunekankayizsmile inşallah korktuğun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?