slm canım doruğu götürdündünmü dr a canım
mehtapcım sana cok katılıyorum eski günleri cooooooook arıyorum ama kızmsızda asla olmaz diyorum
hamileler bol bol uyuyun :)uyuyabilirseniz tabi
Allah sabır versin o anneye çok zorbuarada bizim eylül anneleri toppiğinin yarısı doğurdu austos ayında ...erken doğumlar falan sıcaklardan galiba...
dünde bi arkadaş bebeğini kaybetmiş çk üzüldüm((allah kimseye vermesin şu son günlerde allahın takdiri işte elden bişi gelmiyor malesef....benimde bebeğimin hareketleri yavaşladı sanki..bi doğursamda hayırısıyla
buarada bizim eylül anneleri toppiğinin yarısı doğurdu austos ayında ...erken doğumlar falan sıcaklardan galiba...
dünde bi arkadaş bebeğini kaybetmiş çk üzüldüm((allah kimseye vermesin şu son günlerde allahın takdiri işte elden bişi gelmiyor malesef....benimde bebeğimin hareketleri yavaşladı sanki..bi doğursamda hayırısıyla
bence yinede en iyi zamanlarıhamileyken uf hamilelik ne uzun dowland süresi 9 ay diyodum şimdi uf dowland süresi 1 yaş olsa ne güzel olurdu dediğim anlar var:)
ama yinede her sey cok güzel
allahım herkeslere tadırsın bu duyguyu tez zamnada
mehtapcım sana cok katılıyorum eski günleri cooooooook arıyorum ama kızmsızda asla olmaz diyorum
hamileler bol bol uyuyun :)uyuyabilirseniz tabi
inş. iyi olur biran öncecanım gece geç geldik bugün görüştüm yarın sabah üniversiteye götüreceğim.profösör buldum.sabah erken gelin dedi.kısmet bakalım.ne diyecek.
yarası biraz iyileşmeye durdu ama benim içim rahat olsun götüreceğim.
delikafadulden sakin ol kız erken doğuracan 30 ağustosuda beklemez bebek görürsün heyecanı kaydirigubbakcemile3kızlar ben çok heycanlıyım içim içime sığmıyor oturduğum yerde zor oturuyorum midem kasılıyor düşündükçeee...30 ağustosta doğum olacak....allahım dua edin bizim için...
ben doğuma girerken herkez için dua edeceğim kızlar....allah kabul etsin şu mubarek günlerde
Allah sabır versin çok üzüldümbuarada bizim eylül anneleri toppiğinin yarısı doğurdu austos ayında ...erken doğumlar falan sıcaklardan galiba...
bu sıcaklarda nasıl uyucaz valla zor nefes alıyorum okadar sıkıntılıyım ki..bide endişeler ay doğsun valla sağlıkla inşallah..uyku falan harammm
kızlar ara ara bakıyorum sayfam açık ama doruk durmuyo kızmayın bana .sositososito
öylemi canım doğum kanalına girdiği zaman yavaşlama oluyorsa girmiştir belki..geçen cuma girdi girecek diyordu doktor....Allah sabır versin o anneye çok zor
canım bebek doğuma yoluna girmiştir o zaman hareketleri kısıtlanır bebeğin endişe etme normal yani
canım benim dikkat li ol sende.bizde ekim anneleriydik ama çoğumuz eylülde doğum yaptı.aslında 40 hafta hesaplayınca öle çıkıyor.normalde 38 haftasını doldurunca doğum yapıyor.
evet canım öyle oluyor yeri daralıyor bebişin korkma stres yapma hayırlısıyla kurtarırsın inş.öylemi canım doğum kanalına girdiği zaman yavaşlama oluyorsa girmiştir belki..geçen cuma girdi girecek diyordu doktor....
yarından sonra son kez gideceğim doktora ani bişi olmazsa pazartesi doumdayım olursa cumartesi alırız hemen dedi.suyu falan azaldıysa...hazırım artık ama çok korkuyorum nedense....
öylemi canım doğum kanalına girdiği zaman yavaşlama oluyorsa girmiştir belki..geçen cuma girdi girecek diyordu doktor....
yarından sonra son kez gideceğim doktora ani bişi olmazsa pazartesi doumdayım olursa cumartesi alırız hemen dedi.suyu falan azaldıysa...hazırım artık ama çok korkuyorum nedense....
benim bugun 38 hafta doldu canım....inşallah pazartesiye kadar gelmez daha ağda bile olmadım çünkü:)
cumagünü gideceğim ağdaya ..ani bişi olursa rezillik vallaaaa:kedi:
bende kendim yapştım :kedi:ben kendi ağdamı kendim yapmıştım epilatörle
meltem dicektim yaaa:)
nilüfer bende 38 haftalık doğum yaptım hemde kontrole gitmiştim kaldım hastanede ne cantam vardı yanımda ne de biri
canım bebek yice büyüdüğü için yerleri daralıyor sen günde en az 10 kee haraketini say ve bol su iç az kaldı sabret saglıkla kavuşçan kızına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?