sabrın sonu selamettir bekliycez tabikicok şükür allahıma bişey cıkmadıgına sevindim:sinifsinif:
ama beklemek insanı bunaltıyor eyvahedigeldismileama rabbim ne aylerse güzel eyler :Saruboceq:
vardır herseyde bi hayırr:Saruboceq:
yok bulanmıyom daha cokacimcoook midem boş kalınca oluyor arada şükür düzeldim halsizliğim falan azaldı
haftaya gidicem inş. o zaman öğreniriz gitsem bi görsem canlı olduğunu rahatlıcam bu arada onu taktım kafaya karnında ölen çok duydum içime sıkıntılar girdiiyi iyi çok sevindim
maşallah bebişte baya büyümüş
cinsiyetini ne zaman öğreneceksiniz
slm canım hg a.s.oyyyyy maşallah bu sayfayı böyle görmek ne güzel slm herkese kızlar
saol canım inş. sağlıkla gelir rabbim tüm isteyenlere versinhoşbulduk canı 2. meleğin gelmiş gözün aydın allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım
hg canım biz iyiyiz sen nasılsın heyecan varmı geri sayım başlamışkızlar ben geldim nasılsınz....herkez burda ya negüzelllll
saol bebem dualar için kopyaladım incalicem iyiceŞenizsabrın sonu selamettir bekliycez tabiki
elimizden başka ne geliyorki
sabreden derviş muradına ermiş a.s
iyi iyi çok sevindim
maşallah bebişte baya büyümüş
cinsiyetini ne zaman öğreneceksiniz
beryalde geçmişi okuyor heralde
masallah bende sizi görünceyine eski günlerdeki gibi içim kıpır kıpır hihoyyyt hihoyyyt
hayır olsun inşallah niye bu kadar mutluyum bilmiyorum
kesin senin adına sevinmişimdir valem :jeyyar:
selam cankım nasılsın bebişin nasılopuyorumnanaktanoyyyyy maşallah bu sayfayı böyle görmek ne güzel slm herkese kızlar
canım benim hiç düşünme böyle seyler hayırlısı olsun Şenizhaftaya gidicem inş. o zaman öğreniriz gitsem bi görsem canlı olduğunu rahatlıcam bu arada onu taktım kafaya karnında ölen çok duydum içime sıkıntılar girdi
kızlar ben geldim nasılsınz....herkez burda ya negüzelllll
selam cnm hoşgeldin naber olumunekankayizsmileoyyyyy maşallah bu sayfayı böyle görmek ne güzel slm herkese kızlar
vesvese veriyor şeytanhaftaya gidicem inş. o zaman öğreniriz gitsem bi görsem canlı olduğunu rahatlıcam bu arada onu taktım kafaya karnında ölen çok duydum içime sıkıntılar girdi
selam cnm hoşgeldinkızlar ben geldim nasılsınz....herkez burda ya negüzelllll
KLASİK BİR SAZAN OLAYI xD
Otobüsle giderken, Bolu Dağı'nda verilen molada hemen tuvalete koşturdu.
Korkunç sıkışmıştı. Şansına ...boş kabin bulup kendini oraya attı...
Tam oturmuştu ki yan kabinden bir ses "merhaba" dedi.
Adam şaşkın "Merhaba" diye cevap verdi.
Ses devam etti: "Nasılsın?"
İlk defa başına böyle bir şey geliyordu...
Yine şaşkın şaşkın yanıtladı: "Sağ ol, iyiyim. sen nasılsın?"
Ses sordu: "Ne yapıyorsun?"
Bir an tereddüt geçirdi. Adam onun tuvalette olduğunu bildiği için mutlaka ne yaptığını da biliyordu. Düşündü ve yanıtladı: "Ben" dedi "İstanbul'dan Ankara'ya gidiyorum. Sen nereye gidiyorsun?"
Adamın sonraki cümlesi bu muhabbeti sona erdirdi.
"Hayatım, telefonu kapatıyorum.Yandaki tuvalette bir gerizekalı var. Sana sorduğum sorulara yanıt verip duruyor. Ben seni sonra ararım..."
ayyyyy cok güldümde sizlede paylaşayom dedim
canım benim hiç düşünme böyle seyler hayırlısı olsun Şeniz
2 aylık olduk tyzesi büyoz ama nasıl gel bide bana sor arada tuz yumutlattırıyor bize :)
her an cıkabilirim kız uyanmak üzere
vesvese veriyor şeytan
kafanı bunlarla meşgul etme cnm
Allah göstermesinde karnında ölse ya düşük yaparsın yada birşekilde rahatsızlık verir anlaşılır heralde
Allah korusun meleğini inşallah bişey olmaz sağ sağlim doğar :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?