ben kendi ağdamı kendim yapmıştım epilatörle
ben 37 de agda yapmıştım 38 de kontroldeyken suyum azaldığı için acil doğuma alındım
suni sancıyla başlatıldı doğumum ama kızımın kalp atışları sancıya dayanmadığı için sezeryane girdim çokda memnun kaldım normal olsaymış doguranmazmışım herhalde
ama son güne kadarr hep normal doğum demiştim
hayırlısı böylemiş
güle güle bidenem ..Şenizben cıktım kızlar byeeeeeee
meltem dicektim yaaa:)
nilüfer bende 38 haftalık doğum yaptım hemde kontrole gitmiştim kaldım hastanede ne cantam vardı yanımda ne de biri
canım bebek yice büyüdüğü için yerleri daralıyor sen günde en az 10 kee haraketini say ve bol su iç az kaldı sabret saglıkla kavuşçan kızına
vildoş çok korkuyorum kızz neden bana cesaret gelmiyo anlamadım..kalbim durcak sanki....ben pazartesi gün napcam bu heycanla....mideme vurur kesn öğüre öğüre giderim hastahaneye(
ben bitek epilatörle bacak yapabiliyorum canım.otarafı hayatta yapamam çok acıyor benim o makineyle..yumuşak deri olduundan herhalde....
2 haftadırda çantada jilet taşıyorum ani bişi olursa diye:))
taktım bu kıllara valla kıllı kıllı yakalancam sanki:)
ben alıştım birde hoşuma gidiyor acı çekmek
çok mazoşistimdir
sezeryanla doğum yaptım ağrı kesici bile içmedim o acıyı çekmek hoşuma gitti
şimdi yeniden tedaviye başlıycaz doktordan rahim filmi istiycem
oda çok acıtmıştı ama çokta hoşuma gitmişti kafamçokkarıştı sırnaşık şey
ağdanı erteleme nasıl olsa doğuma gireceğin tarih belli
öyle yakalanma nolur nolmaz
bende diyom aklmda öyle kalmıştı tamam meltem
çıkarsam tabi ne demek kız doğum öykünü bekliyoruz bebişin fotosunu bekliyoruz canımevt doktorda bana sen en korkaklardan çıktın diyor....
bide epidural olcam bayılmadan yani....
bilmiyorum çok korkuyorum cesaret gelmiyor .kendime çok kızıyorum ...allahıma şükrediyorum bana bunları tattırdığı için ama yinede cesaret yok(
nolur dua edin kızlar...
çıkınca çıkarsam tabi size yazarım geldim diye
ağzını hayra aç ...güzel haberlerini bekliyoruzevt doktorda bana sen en korkaklardan çıktın diyor....
bide epidural olcam bayılmadan yani....
bilmiyorum çok korkuyorum cesaret gelmiyor .kendime çok kızıyorum ...allahıma şükrediyorum bana bunları tattırdığı için ama yinede cesaret yok(
nolur dua edin kızlar...
çıkınca çıkarsam tabi size yazarım geldim diye
ay ne delisin anacımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben acı çekmekten çok korkarım
nilüfer korkulcak bir sey yok
önlüğü giydiryorlar masaay oturtup belinden iğneyi vuruyorlar sinek ısırığı gibii
sonra ayakların ısınıyor
ve hissetmiyorsun önüne perdeyi cekiyorlar
ben dr sordum başaldınızmı diye yok kontrol ediyoz demesiyle kızım agladı yani hiç bir sey hissetmiyorsun
çıkarsam tabi ne demek kız doğum öykünü bekliyoruz bebişin fotosunu bekliyoruz canım
bu kadarda evham yapma rahat ol bebeğide strese sokuyorsun stresli doğar bebeğin çok ağlar yavru
o seni olduğu gibi hissediyor çünkü
bundan sonrada sokma strese rahat ol mutlu biten doğum öykülerini oku bebeğine kavuşma heyecanı stresini azaltırbugune kadar hiç strese sokmadım bebişi ama şu son günler benim bile ağlayasım geliyor
anadolu yakasındayım canım sensule sen ist neresindesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?