burası niye var canım dertleşicez sevincimizi üzüntümüzü heyecanımızı paylaşıcaz
eylül anneleri topiğnde sohbet şimdi seni daha çok gerer çünkü herkes aynı heyecanda sen buraya gel biz seni yatştırırız inş. başımızdan da geçti anlarız yani halden :))
sen gerilme gel buraya biz seni rahatlatırızevt canım aynenn vallahi orda douranları falan okudukça dahada heycanlanıyorum..hem merak ediyorum hem geriliyorum ...
baya zayıfsın işteboyum 1.60 çok zayıf değilim ama zayıfım işte :))
ay inşallah canım...
sizle sohbet edince heycanım yatıştı biraz kızlar saolun...1 saat önce kalbim güp güp durmuyordu...arada bi coşuyorum ....
yok tutmuyorum canım aç kalınca mide bulantısı ve çıkarma oluyor o yüzden tutmıyorum sende tutamazsın ta gelişme zamanısağol canım...ben bi ekmek almaya iniyorum...
oruç tutuyormusun şulee
varmı benim kadar bilmiyorumkismilebaya zayıfsın işte
nerdeyse vildan senin kadar daha 10 yaşında ama şişko pattes sempatiksalakcinni
doğumada leptopla gir biz seni motive edelim
ay hiç sorma bende usanıyorum ne yapcam derdindenayy evet evde ekmek yok akşama yemek yok ben orucum daha çene çalıyorum
akşama ne yapsamki off ulen bıktım hergün yemek yemek
bende eşim için sıkıntıya düşüyorum oruç tutamıyorum bari onun gnlünü yapıyım diyorum sevabına ortak olıyımbende bıktım yemek derdinden valla...ben busene tutmuyorum ama eşimle hergece sahura kalkıp iftara yemek yapıyorum..ama bugun bi firmanın iftarına davetliymiş hi,ç bişi yapmadım..ama ekmek alayım sahurda falan lazım yani...
kızlar dü akşam biyere gittik çay içip tatlı yemeye böyle açık havada güzel bi mekan..içkide varmış meğer herkez bira içiyordu valla....gavur olmuş millet resmen...
Allah müsade etmiş niye eziyet çekelim çektirelimki bebek susuz kalır Allah korusun onun vebalini nasıl taşırızcanım bi arkadaşın komşusu hamileyken oruç tutuyormuş doktor kontrolunde bebein kalp atışlarında zayıflama olmuş....
doktor sen cinayet işliyorsun resmen bu şekilde bebein ölür bile demiş..bu senin borcun yarın birgun tutarsın bebeğin nesuçu var demiş(((
ben kıyamam bütüngün aç bırakamam minişi....yarın bigün kışın allah nasibederse öderiz kısa günlerde
bende eşim için sıkıntıya düşüyorum oruç tutamıyorum bari onun gnlünü yapıyım diyorum sevabına ortak olıyım
insan tutmuyosa bile saygısından yapmaz onu bizim illetimiz gavurdan daha gavur ingiltere miydi ne buraya gelenleri uyarıyomuş ya onlar oruçlu saygı gösterin açıktan yiyip içmeyin diye bizim türkler sözde müslümanlar açıktan yiyolar hiç utanmadan
vildoşun boyu 1,49 kilosu 49varmı benim kadar bilmiyorumkismile
benim kardeşlerim hem boy hem kilo benden fazlalar erkek kardeş var aramızda 10 yaş var
85 kilo 180 boy geliyo bazen boynuma atıyo kolunu abla a sen niye böyle küçü kaldın diye dalga geçiyor kaydirigubbakcemile3
ne diyelim herkesin günahı boynuna :sinifsinif:bende bıktım yemek derdinden valla...ben busene tutmuyorum ama eşimle hergece sahura kalkıp iftara yemek yapıyorum..ama bugun bi firmanın iftarına davetliymiş hi,ç bişi yapmadım..ama ekmek alayım sahurda falan lazım yani...
kızlar dü akşam biyere gittik çay içip tatlı yemeye böyle açık havada güzel bi mekan..içkide varmış meğer herkez bira içiyordu valla....gavur olmuş millet resmen...
bi makarna yaparım yeteray hiç sorma bende usanıyorum ne yapcam derdinden
adını koydumu yapması bişey değilde karar vermesi zor
canım bi arkadaşın komşusu hamileyken oruç tutuyormuş doktor kontrolunde bebein kalp atışlarında zayıflama olmuş....
doktor sen cinayet işliyorsun resmen bu şekilde bebein ölür bile demiş..bu senin borcun yarın birgun tutarsın bebeğin nesuçu var demiş(((
ben kıyamam bütüngün aç bırakamam minişi....yarın bigün kışın allah nasibederse öderiz kısa günlerde
beni çok ezdiler en büyük olunca şimdi vuruyorum kafalarına ondan böyle küçük kaldımvildoşun boyu 1,49 kilosu 49
yani sana yetişmiş
seneye seni geçer kaydirigubbakcemile3
bizim ailede de en küçüğümüz ufak tefek diğerlerimiz normaliz
annenle baban sende malzemeden çalmışlar kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey
beni çok ezdiler en büyük olunca şimdi vuruyorum kafalarına ondan böyle küçük kaldım
eşim memnun gerçi ailede bir zayıf varmış onuda ben aldım Allahtan diyo kaydirigubbakcemile3
annem daha çocukmuş 14 yaşında evlenmiş acemilik yanievin en büyüğüysen o zaman seni özene bezene yapmışlardır malzemeden çalmamışlardır ama acemiliklerine denk gelmişsin sırnaşık şey sırnaşık şey
bizde ben 4 numarayım...herkes bana annenle baban sana gelene kadar işi iyice öğrenmişler seni tam yapmışlar diyorlar
kardeşimde sonuncu ondada usanmışlar artık sırnaşık şey sırnaşık şey :kedi: ayy çok ayıp yaa neler söylüyorum ben -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?