çok küçükmüş annen akannehirannem daha çocukmuş 14 yaşında evlenmiş acemilik yani
mübarek gün oruçlu oruçlu kaydirigubbakcemile3
bilmiyonmu vildoşum ay hemen vereyim çok kolaymış....
bi tabağa 4 domatezi rendele büyük boy olsun
sonra tencerede 2 kaşık unla 2 kaşık yağı çevir kavrulsun
üzerine domatezi rendelediğin domatezi koy biraz çevir.1 yemek kaşığda salça koy.bu aşamada blendırdan geçir..
üzerine 3 bardak falan su koy güzelce pişir..koyu kıvamda oluyor canım 10-15dk kaynasın güzelce birbirine geçiyor zaten domatezi suyu falan ...
sonra kapat altını 2 çorba kaşığı süt koy kapat ağzını..
servis yaparken kaşar koy.
bende öptüm canım evet güzeldi muhabbetkızlar sohbetinize doyum olmuyor ama şimdi çıkmam lazım
malum sivas iftara sizden daha önce giriyor
işe koyulmam lazım
bugün çok güzel bir gündü...öpüyorum hepinizi a.s.a.s.a.s.a.s.
oyy zamanında gelsinler ya
benimki beni çok korkutuyo yaa kasığımda çok aşağıdaymış çok sancım oluyo doktor rahim ağzı kapalı sıkıntı yok şimdilik dedi ama genede tırsıyorum sanki kafasını vida gibi oynatıyo kasığım nasıl sancıyo varya yeminle çıkcak sanıyorum ödüm kopuyo yaa yürüyemiyorum hemen sancı giriyo
bu halde bayramda konyaya gidicez nasıl olcak bilmem 5.6 saat yol
canım benim kasığımda ağrı yok ama kızımın kafası sağ göğüsümün alt kısmında galiba oynadıkca canım çıkıyo sanki bıçakla kesiliyo gibi oluyor.ben bayramda annemlere gidecektim 3 saatlik yol ama vazgeçtim bayramda orda sancım filan olursa diye.doktoruna sormadan asla gitme
günaydın kızlar... benim size bi sorum olacak.. benim maalesef bi kuruntum var.. gebeliğin erken döneminde bebeğin kalbi duruyo ya..Allah korusun bu beni çok korkutuyor.. acaba benim bebeğim nasıl diye.. randevumuz daha haftaya..bu kuruntudan nasıl kurtulabilirim.
yanlız değilim demekki hihoyyytcanım benim sanırım hareket etmeye başlayana kadar devam edecek bende öleydim her gidişimde korkardım sürekli ya bişe olursa die endişe kalbi durursa nasıl anlaşırız die
hareket edince geçer
ama bu seferde 1 saat oynamayınca acaba nie oynamıyo die korkuyorum şekilden şekle giriyorum rahatsız olsun oynasın die
annelik işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?