sildim canım farkında olmadan alıntılamışım hemen editledim :)bide beyaz giydim ya nasıl çıkmış yaramaz:)
şulecim silcem resmi sende siliver kuşum
şule sen kaçla hamile kaldın
nilüş baya şişmişsin
hahahahah))))bencede...duba oldum ki sormaaa....milletten doğumda 8-9 kilo gider..sanırım benden anca 5 gider yaa:))
1 sene rejımle anca veririmm vallaaa
7 haftalıkken gittiğide 53.8 çıktı bakalım haftaya kilo almışmıyım erak edyorumşule sen kaçla hamile kaldın
nilüş baya şişmişsin
son eklediğin fotoda çok güzel
emzirirsen çok kolay verirsin kiloları
göğüslerinin uçları varmı :kedi:
kızım uyandı
kızmeslek lisesi canım
servis sultanbeli sarı gazi ve şile 3 yerde var canı
bende 65 ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim doğumdan 20 gün sonra eski kiloma döndüm
çok zayıfmışsın kız sen :))7 haftalıkken gittiğide 53.8 çıktı bakalım haftaya kilo almışmıyım erak edyorum
emziricem kesin ama bende süt varmı acaba.hiç daha süt bişi gelmedi benden...ama damarlar belirdi mavi mavi..süt var demekmi acaba...
göğüslerim evrim geçridi valla hem karardı hemde biberon gibi ucu falan var baya..bebek korkmaz inşallahhh:))
ben bile bakınca ürküyorum yani zenci gibi kaydirigubbakcemile3
ne güzel işte ucu olsunda sen beğenme o bir yapışırki o memişlere :))emziricem kesin ama bende süt varmı acaba.hiç daha süt bişi gelmedi benden...ama damarlar belirdi mavi mavi..süt var demekmi acaba...
göğüslerim evrim geçridi valla hem karardı hemde biberon gibi ucu falan var baya..bebek korkmaz inşallahhh:))
ben bile bakınca ürküyorum yani zenci gibi kaydirigubbakcemile3
Allah kabul etsin canım bekliyoruz biz burdayızilkindi namazımı kılmaya gidiyorum sayfam açık kalacak
boyum 1.60 çok zayıf değilim ama zayıfım işte :))çok zayıfmışsın kız sen :))
ne güzel işte ucu olsunda sen beğenme o bir yapışırki o memişlere :))
benim yoktu yani küçüktü ucları çok zor emzirdim
burası niye var canım dertleşicez sevincimizi üzüntümüzü heyecanımızı paylaşıcazay inşallah canım...
sizle sohbet edince heycanım yatıştı biraz kızlar saolun...1 saat önce kalbim güp güp durmuyordu...arada bi coşuyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?