Dokuz Doğuranlar

saol canım..resimden resime değişiyor göbeğin büyüklüğü valla...ama baya büyük yani:)
3.300dü geçen cuma kilosu ...bakalım doktorun dediği kilolarada doacakmı bilmem

hahahahah))))bencede...duba oldum ki sormaaa....milletten doğumda 8-9 kilo gider..sanırım benden anca 5 gider yaa:))
1 sene rejımle anca veririmm vallaaa

son eklediğin fotoda çok güzel
emzirirsen çok kolay verirsin kiloları
göğüslerinin uçları varmı :kedi:

baksana bu yukardaki resimde nasıl zayıfım...ama allahtan kollarım ve yüzüm almadı yani..bacaklar ve göbek aldı

kızım uyandı

kızmeslek lisesi canım

servis sultanbeli sarı gazi ve şile 3 yerde var canı

bende 65 ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim doğumdan 20 gün sonra eski kiloma döndüm

son eklediğin fotoda çok güzel
emzirirsen çok kolay verirsin kiloları
göğüslerinin uçları varmı :kedi:

emziricem kesin ama bende süt varmı acaba.hiç daha süt bişi gelmedi benden...ama damarlar belirdi mavi mavi..süt var demekmi acaba...
göğüslerim evrim geçridi valla hem karardı hemde biberon gibi ucu falan var baya..bebek korkmaz inşallahhh:))
ben bile bakınca ürküyorum yani zenci gibi kaydirigubbakcemile3

kızım uyandı

kızmeslek lisesi canım

servis sultanbeli sarı gazi ve şile 3 yerde var canı

bende 65 ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim doğumdan 20 gün sonra eski kiloma döndüm

nasıl becerdin ay negüzel...benden daha kilolu hamile kalmışsın bide hiç almamış maşşallahhhh sana:)

7 haftalıkken gittiğide 53.8 çıktı bakalım haftaya kilo almışmıyım erak edyorum
çok zayıfmışsın kız sen :))

süt doğumdan hemen sonra gelir merak etme
ucunun olması iyi yoksa tutamıyor bebekler
rengide açılır merak etme kaydirigubbakcemile3 bebişin pek umurunda olmaz

benim sütüm 4 aylık hamileyken akmaya başladı ...doğumdan sonrada fışkırdı
üstüm başım yatak yorgan kalmıyordu
tabi bende prolaktin yüksekya ondan
halada kesilmedi :umursamaz:

ne güzel işte ucu olsunda sen beğenme o bir yapışırki o memişlere :))
benim yoktu yani küçüktü ucları çok zor emzirdim

ne güzel işte ucu olsunda sen beğenme o bir yapışırki o memişlere :))
benim yoktu yani küçüktü ucları çok zor emzirdim

ay inşallah canım...
sizle sohbet edince heycanım yatıştı biraz kızlar saolun...1 saat önce kalbim güp güp durmuyordu...arada bi coşuyorum ....

ay inşallah canım...
sizle sohbet edince heycanım yatıştı biraz kızlar saolun...1 saat önce kalbim güp güp durmuyordu...arada bi coşuyorum ....
burası niye var canım dertleşicez sevincimizi üzüntümüzü heyecanımızı paylaşıcaz
eylül anneleri topiğnde sohbet şimdi seni daha çok gerer çünkü herkes aynı heyecanda sen buraya gel biz seni yatştırırız inş. başımızdan da geçti anlarız yani halden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…