[/QUOTE]:lepi::lepi::lepi::lepi:
11 / 08/ 2010
ÇARŞAMBA
SAAT: 21:55
DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ
**** İSİM***_________***CİNSİYET***_________ DOĞUM _______ İSMİ ___
1.okyanus84:____________ KIZ ____________ 27 AĞUSTOS ______ İREM SU
2.hakca:________________ KIZ ____________ 11 EYLÜL _________ EYLÜL
3.süpriz_mucize: ________ KIZ ____________ 12 EKİM ___________ELİF YAĞMUR
4.beryal:________________ ERKEK _________ 5 EKİM ___________ SEMİH DORUK
5.bircan:________________ KIZ _____________ 28 EKİM___________HÜMA
6.tatlibebek: ____________ KIZ_______________________________ BERRA ZEYNEP
7.hlymms:______________ ERKEK __________ 11 ARALIK ______ FATİH KEMAL
8.sevgii:) _______________ ERKEK ___________
9.sessizdeniz: __________ ERKEK VE KIZ ____ 2 ARALIK ________ EYMEN EFE & ESLEM NUR
10.yaren35:_____________ ERKEK __________ 27 ARALIK __________ YAĞIZ
11.benbilirim: ___________ ERKEK __________
12.muhasebe22 : ________ ERKEK __________
13.ESCALES: __________ ERKEK __________ 15 OCAK ________ ATEŞ TAMER
14.serra84: _____________ ERKEK __________
15.chen :_______________ ERKEK __________
16.firdevs2006: __________ ERKEK __________ 11 ŞUBAT ________ MEHMET KÜRŞAT
17.yeb2004: ____________ ERKEK _________
18.limonnnnn: ___________KIZ _____________
19.nilaykisir: __________ ERKEK ____________ 26 ŞUBAT ________ ALİ TOPRAK
20.burcinn: _____________ ERKEK VE KIZ ____ 15 ŞUBAT________ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
21.megryann : __________ KIZ _______________ 5 MART _________AYŞENUR
22.elif_ba: _____________ KIZ ______________ 19 MART ________ ZEYNEP FEYZA
23.BEBEGIMIZ: ____________________________
24.k.a.y.r.a. : ___________ KIZ ______________28 NİSAN _________ ZEYNEP
25.mutluyum1111 : ______ ERKEK ___________ 3 MAYIS _________ UĞUR
26.acrinsu : ____________ ERKEK __________ 23 ŞUBAT __________ BULUT
27.dezy : ______________
28.sirrinenur : __________ KIZ _______________11 MAYIS_________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _____________________________
30.bebis02 : _______________________________
31.huzeyfe:___________ ERKEK ____________ 10 HAZİRAN _____ AHMET YASİR
32.abyosun:__________ ERKEK ____________
33.sinemis84:________ ERKEK______________ 17 HAZİRAN _______ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:___________ KIZ ________________ 22 HAZİRAN ________ EBRU
35.gize:_______________ ERKEK _____________ 11 TEMMUZ _________ ARDA
36.sumos23:_____________KIZ _______________ 15 TEMMUZ_________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü___________ ERKEK ____________ 22 TEMMUZ ________ MURAT KAAN
38.elif..timureren __________ KIZ ___________________________ AZRA
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: CİCİ HAMİLELERİMİZ **** ANNE ADAYLARIMIZ
**** İSİM***____________*** SAT***__________***CİNSİYET***_________ DOĞUM _______ İSMİ ___
1.papatya0_____________ 30 KASIM __________ ERKEK ________________________ YAHYA YİĞİT
2.mopsy_______________ 2 ARALIK____________ KIZ___________________________ ALİSA
3.cmrm _______________ 9 OCAK ____________KIZ ____________________________ AYBİKE DURU
4.johnnybravo __________ 9 OCAK ____________KIZ____________________________ BERRAK
5.orays _______________ 25 ŞUBAT ___________ ERKEK
6.olcayelis _____________
7.rufeyde serra _________ 20 ŞUBAT __________ KIZ ___________________________ RUFEYDE SERRA
8.vildan1 _______________ 23 ŞUBAT ___________
9.ÖZLEMİMSİN __________ 6 MART ____________ KIZ
10.&ayla&: _____________ 30 NİSAN ____________
11.bitte _________________ 19 MAYIS ___________
12.sulezehra ____________ 19 MAYIS ____________
13.dil_nur _______________ 21 MAYIS __________
14..gelevera _____________ 30 NİSAN ___________ :teytey::teytey::teytey:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )
1.divinityvildangel )
2.belenay:
3.neslihan165:
4.AYSEN74:
5.bilgen35:
6.dyd
7.mercanayse
8.xaysex
9.azra2
10.eleyna
11.rozalin
12.sekerkiz67
13.haksever
14.Niran77
15.lightlife
16.vale14 (osmaniye 80)
LİSTEYİ GÜNCELLEDİM
UZUN SÜRE TOPİĞE GELMEYENLERİ SİLECEĞİMklava: klava: klava:
sabah saat 7 de kapı çaldı gelen eşimmiş ayyyy bayılacaktım sevinçten.dün bana dubaideyim haftaya gelicem demişti şok oldum .şu an uyyor çok yorgun.bende hemen size haber verim dedim.bu arada doruk paşada çok keyifli.sünnet yeri tamamen iyileşti sayılır.
üstte de 3 dişimiz patladı.sempatiksalakcinni
slmlar bayanlarr ben maviş hatırladınızmı :) ben çok iyiyim çok şükür oğlumda çok şükür iyi kocaman oldu 42 günlüğüz suan artık bende aranızdayım vakit buldukça burdayım
mospy canım allah analı babalı büyütsün çok sevindim sağlıklı sıhhatli olsun bebişin sanada geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim resimlerinizi bekliyoruzz
ayşee kızz arayıp sormuyo yazmısınnn kimse seni arayıp sormadıgını öle deme kız oklavayı getirrim şimdi ben hep mesj atmaya çalıştım ama msj kutun dolu oldugundan bi türlü gitmedi msjım nirelerdeydin canım merak ettim seni
haksever kuzum benden küçüksün galiba bilmiyom ama sana diceklerim var kuzum böle yapma nolurr bak diyonya bu ay kalırsam şu ay doğar şu şu günler yumtlama haftsı var falan diyonya işte onları yapma canım hangi ay olacagını hesaplama hangi gün yumurtlayacagını hesaplama böle atamazsın klafandan inan bana bende senin gibi takip ediyodum ama artık bıkmıstım ve boşverdim ama boşverdiğim ay hamile kalmısım bunu yap sende düşünme ilişki günlerini doğacagı tarihi ayı düşünme olurmu zor biliyorum ama bazen öle an geliyoki boşveriyosun kuzumm inş en kısa zmaanda hamile kalman dileğiyle divinity osmaniye ayşe nesliş sen aklımda sayamadıgım diğer arkadaşlarım şu mübarek ramazan ayında inş dualarınızı kabul eder dualarım sizlerle arkadaslar allah en kısa zamanda nasip etsin inş öpüyorum herkesiii beni özleyin anacımm:)
günaydın hatunlar
ay ben şok geçirdim ama sonradan başladım ağlamaya.dorukta sanki 4 aydır babasını görmeyen çocuk gibi değildi.ne kadar güzel bir süpriz yapmış eşin gözün aydın canım.
benim eşim gitseydi kapıda görünce hemen ağlardım galiba.doruk bey babasını görünce çok sevinmiştir kesin alkisalkisalkis alkisalkisalkis
sıkma canını kuzum.dr öle diyorsa vardır bildiği.umarım hayırlısıyla meleğini kucağına alırsın.az kaldı dikkatli ol.canım on gündür ilaç kullanıyodum.normalde on gün içinde geçmesi gerekmiş o ilaç çok etkiliymiş.ve o ilacın ongünden sonra biraz tehlikeli yanları olabilir diye düşünüyorum sadece ongün kullanılır yazıyo.ama doktorum mecbur aynı ilacı on gün daha kullanacaksın dedi.ne kadar titizlik yaptıysam hastalık yine beni buldu herşeyede çok dikkat ediyorum.neyapacağımı şaşırdım ya mafoldumben mafoldumben mafoldumben
hoşgeldin minik kuzum.nasılsın .meleğin nasıl.oyy maşallah size büyümüşsünüz.slmlar bayanlarr ben maviş hatırladınızmı :) ben çok iyiyim çok şükür oğlumda çok şükür iyi kocaman oldu 42 günlüğüz suan artık bende aranızdayım vakit buldukça burdayım
mospy canım allah analı babalı büyütsün çok sevindim sağlıklı sıhhatli olsun bebişin sanada geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim resimlerinizi bekliyoruzz
ayşee kızz arayıp sormuyo yazmısınnn kimse seni arayıp sormadıgını öle deme kız oklavayı getirrim şimdi ben hep mesj atmaya çalıştım ama msj kutun dolu oldugundan bi türlü gitmedi msjım nirelerdeydin canım merak ettim seni
haksever kuzum benden küçüksün galiba bilmiyom ama sana diceklerim var kuzum böle yapma nolurr bak diyonya bu ay kalırsam şu ay doğar şu şu günler yumtlama haftsı var falan diyonya işte onları yapma canım hangi ay olacagını hesaplama hangi gün yumurtlayacagını hesaplama böle atamazsın klafandan inan bana bende senin gibi takip ediyodum ama artık bıkmıstım ve boşverdim ama boşverdiğim ay hamile kalmısım bunu yap sende düşünme ilişki günlerini doğacagı tarihi ayı düşünme olurmu zor biliyorum ama bazen öle an geliyoki boşveriyosun kuzumm inş en kısa zmaanda hamile kalman dileğiyle divinity osmaniye ayşe nesliş sen aklımda sayamadıgım diğer arkadaşlarım şu mübarek ramazan ayında inş dualarınızı kabul eder dualarım sizlerle arkadaslar allah en kısa zamanda nasip etsin inş öpüyorum herkesiii beni özleyin anacımm:)
günaydın hatunlar
hoşgeldin canım .buradayız artık sık sık gel bekleriz.tüm eski arkadaşlar ve yeni gelen tüm canlarım burda.msj aldım geldi hemen canım benide hamis listene ekleyebilirsin 19 hafta 5 günlük benim üye oldugum zamanlar sen hamistin zaman nasıl cabuk gecmis oglan kocaman olmus beryalcim
OYY OYYYY BERYALİM GÖZÜN AYDINN OLSUNNNNNN..... zemuszemus Şeniz
olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan
slm beryal nasılsın canım doruk tamamen iyileşmiş çok sevindim
eşinde ne güzel süpriz yapmış öyle :asigim:
slm divin nasılsın canım :1hug:selam selam selaaaammmmmm opuyorumnanaktan
mopsy tekrar gözün aydın cnm ...duaların içinde ayrıca çok saol Allah razı olsun Şeniz
beryal seninde gözün aydın olsun cnm :asigim: kavuşmuşsunuz eşinle :jeyyar:
doruğun tepkisi nasıl oldu onu merak ettim...babayı yabancıladımı benneyaptımki yoksa ben bunu biyerden hatırlayacam ama nerden fisfisfis modundamıydı kaydirigubbakcemile3
kıslar kafamı karıştıran bir durum var bana yardım ederseniz çok sevinirim.şimdi doktorum suyun gelebilir doğum başlayabilir dedi.ilk gebelik olunca suyumun geldiğini nasıl anlıycam ondanda önemlisi benim kesede suyum çok fazlaymış doktorumda balon örneğini vermişti bir balon düşün çok su olunca içinde delinir dedi.hadi benim suyum tamamen değilde az az gelirse yani kesenin delinme ihtimali varmı ben anlayamassam kızımın suyu kalmassan.aklımdan herşey geçiyor ya normalde sancılarım devam ediyor anlayamassam neyaparım.akıntılarım tekrar başladı bir haftadır ama okadar fazla değil
slmlar bayanlarr ben maviş hatırladınızmı :) ben çok iyiyim çok şükür oğlumda çok şükür iyi kocaman oldu 42 günlüğüz suan artık bende aranızdayım vakit buldukça burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?