allahım sağlıkla kollarına almayı nasip etsin canım hiç bunalma sentez mentezde yaptırma sakın bebeğinde bşi yoksa bile olma riski var sentezden sonra allah korusunda eğer bi sorunu varsa ona kıymayımı düşünüyosun ben düşünmediğini tahmin ediyırum
ben ne ikili tarama ne üçlü tarama hiç birisini yaptırmak istemedi doktoruma sordum herhangi bi sorun karşısında tedavi gibi bi şansımız varmı diye oda tedavisi gebeliği sonlandırmak yani nur topu gibi yavruna kıymak asla istemiyorum dedim ve allahıma tevekkül ettim kurban olduğum rabbim nur topu gibi evlat nasip etti inşallah sanada nasip eder :Saruboceq:
slm cnm hg Şeniziyi geceler kızlar...herkese selamlar...
beryalcm bebeğimin cinsiyetini belirteym erkek....
bu aralar biraz sıkıntımız var ikili tarama testini yaptıramamıştım,üçlü tarama testindede riski yüksek çıktı çok yorgun ve üzgün hssediyorum kendimi. ama ultrasonda gelişmesi gayet iyi çıkıyor bütün ölçümleri gayet sağlıklı. amniyosentez yaptırmak istemiyorum... bununla ilgili bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim... herkese sevgiler..
hg cnm...sizde Allaha emanet olun..bayramdan sonra görüşürüz inşallahslm kızlar nasılsınız bizde oğluşumla iyiyiz yeni hamileler allah tamamına erdirsin doğum yapacaklarada allahım kolaylıklar versin ramazanı köyümüzde aile büyükleriyle geçiriyoruz eski günlerdeki gibi çok neşeli geçiyo allah onları başımızdan eksik etmesin akşama tekrar dönüyoruz bayramdan sonra sohbetlerinize iştirak etme ümidiyle allaha emanet olun
hoşgeldin ayşe Şeniz Şeniz Şenizselamlarrrrrrrrrrrrrrr ben döndümmmmmmmmmmmmmmmmm ama hepinizi okadar çok özledimkiiiiiiiii
malesef güzel haberim yok size yarın adet günüm aslında bugün ama nasıl olsa olmuyacak hehe çünkü hap içiyommm
eeeeeeee sizler nasılsınız sibel beni görmüş canım ya ondan başkada soranda yok zaten neyse herkesin canı sağolsunnnn
selamlarrrrrrrrrrr canlarım.
bugün çok keyifliyim.hem doruk iyileşti hemde eşim geliyor hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
bende sizleri çok özledim inşallah bi aksilik olmassa girerim arada hatta hiç çıkmam valla
meltem ablam ben şaka yapıyom merak edilmezmi bende seni çok merak etmiştim ben şaka yaptım canım
sibeldi telefondan mesajlaşmıtık onunla
evet dyd valla canım misafirlige gitsende rahat yok misafir çağırsanda yani mubarek günlerde lafıda olmasda benim 4 eltim vardı davet eden eltim hariç ikisi biraz yaşları var yani zaten biride rahatsızdı hele iki tane bedavra gibi gelinleri ikiside teraviye gittiler hiç gitmezlerid kaldı evin gelini ile bana bir yığın bulaşık yıkayana kadar canım çıktı
daha makinaya yerleşinleden hariççç işte böyle canlarımmm bugün adet belirtlerim başladı bu senede orucumu yemeden tutabilseydim keşke geçen sene öyle olmuştu sonra tutmak yalnız zor olyuorrrr
araştır ve mutlaka yaptır canım .:Saruboceq:beryalcim sağol cnm.onu araştırayım bakıym yaptırayım. ama nedense bu gün içim çok rahat bebeşim daha 18. haftasında maşallah kıpır kıpır. sağlıklı nasip etsn rabbim
sağol canım benim .:1hug:gözünaydın canım ne güzel doruk iyileşmiş hemde eşine kavuşuyosun hasret bitiyor
slm cnm hg Şeniz
gözün aydın cnm çok sevindim doruk paşanın iyileşmesine gamyoncuiremsu
yine gözün aydın eşinede kavuşuyormuşsun :jeyyar:
Mopsy bugün meleğini kucağına alacaktı.hayırlısıyla doğum yapmıştır inşallah.
malesef yok heralde canım bende merak ettim en kısa zamanda haber verir inş.selam kızlarr.. mopsyden haber alan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?