Dokuz Doğuranlar

selam kızlarr.. mopsyden haber alan varmı?

malesef yok heralde canım bende merak ettim en kısa zamanda haber verir inş.

mopsy doğum yapmış delikafadulden :teytey: :teytey:
çok şükür kendide bebişte iyiymiş
şimdi online ...eylül anneleri topiğine mesaj yazıyor gelip burayada yazar heralde alkisalkisalkis

MOPSYM SENDEN HABER VARMI DİYE İZİNİ SÜRÜYORDUM naniknanik HERDAİM ENSENDE OLAN ARKİDİŞİN DİVİN :jeyyar:

TEBRİK EDERİM CNM ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA olumunekankayizsmile
korktuğun kadar varmıymış , bebiş nasıl , kime benziyor , sütün geldimi ,ağrın acın çokmu, vs...vb...gibi sorularımızı yanıtlarsın artık kendini daha iyi hissettiğinde opuyorumnanaktan
çok öpüyorum bebişide senide Şeniz Allah uzun ömürler versin inşallah alisaya :ecrin_bebek:

:ecrin_bebek: sevindim yaaa.. topice hemen girebildiğine göre herşey yolundadır sanırım.. çok öpüyorum nilüşüm bebiş nasıl :) sen nasılsın nasıldı neler oldu anlat bakalım :)

çok duygulandım senağlama zaten çeşmeler hiç kapanmıyor aha hincik yine açıldı senağlama senağlama senağlama

dünkü gördüğüm rüyanın etkisindeyim hala (hayırdır inşallah)
rüyamda hamileymişim ...bebek erkekmiş...doğum yaptım kaynanam adını ekrem koymak istedi
bende o ismi sevmiyorum olmaz dedim
kaynanamda peygamber efendimizin ismi ben koyacam dedi
peygamber efendimizi duyunca tamam dedim
adı ekrem berat oldu

hayır olur inşallah ben bu tip rüyaları her zaman görüyordum ama bu seferki farklıydı kocikle aynı anda görmüşüz
oda anlatınca tüylerim diken diken oldu daha çok etkilendim ohaoldumsmile

selam kızlarr...
çok feci üşütmüşüm..bir hastayım ki sormayın..heryerim ağrıyoo...

Bu arada dün ne oldu.? Eşimin kuzeninin 1,5 yaşında kızı var ve artık kullanmaığı için slleper ve yürütecini verecek adam arıyordu bayağıda temiz kullanmış bana sordu bende bana ver dedim..iyimi yaptım bilmiyorum..dün sağolsun temizleyip getirmiş..içim bir hoş olduki anlatamam evimde yatak odasına koydumm...hergün bakacam görücem ki içimi öyle ısıtım olana kadar...rabbim şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin herkesin gönlüne göre versin..kimsenin kucağını boş bırakmasınnnn...amin.............

AA NİLÜ DOĞRUMUŞMUU.. opuyorumnanaktan .OHH OHHH...RABBİM SAĞLIKLA BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN...

şekerler ben geldim kızım alisada yanımda..sizi öpüyorrr:)
30 ağustosta sabah 9.45 te 3.320 gr olarak dünyaya geldi meleğim...
bebişimde bende çok iyiyiz çok şükür...epiduralli sezeryan oldum herşey çok güzeldi .allahıma binlerce kere şükürler olsun...ramazan günü allah kabuletsin doğuma girerken ve çıkarken herkez için dua ettim allahım isteyen herkeze nasibetsin inşallah..
sizleri seviyorum kızlar destekleriniz içinde ayrıca teşekkürler:)opuyorumnanaktan

bitanem eksik olma canım.dün zar zor heen msj attım buraya birtürlü gelemedim..bebişim emmek istiyor bi başladıkmı en az 1 saat bırakmıyor.süt geliyormu bilmiyorum sanki boş emiyor gibi ben daha sütü göremedim:))ama o memnun hayatından...dün mesaj yazarkende kıpırdanınca çıkmak zorunda kaldım...
şimdi geldim şeker yine uyandı ama öyle bakınıyor şimdlik..kaka yapmış.birazdan anlatırım ayrıntıları:)

divincim allahtan herşey yolunda gitti..ben tabii çok aşırı korkuyordum ama epidural iğnem yapılana kadarmış korkum.belimden iğneyi yaptılar vücudum bi ısındı uyuştu falan sersem gibi oldum hafif..korku falan geçti bende.sonrasındada bişey anlamadım..sadece bebeğim çıkarken biraz panikledim baskılar falan çok fazlaydı sallanıyorum falan nolduunu anlamadım .sonra bebeğin geliyor falan dediler...sonrası bi mucizeydi o an çok müthiş bir duygu allah herkeze nasibetsin...
odama çıkardıklarında herkez beni bekliyordu zaten...ilk gün bi ağrı sızı hissetmedim epidural takılı kaldıından dolaı ordan uyuşturmaya devam ettiler ağrı sızı hissetmedim.akşam 10 gibi ayağa kalktım ..birkaç adım attım falan sonra yine yattım..ertesi günü benim ve bebişin iyi olmasından dolayı çocuk doktorumuzda kadın doumcumzdqa çıkabilir raporu verdiler ve biz çıktık çok şükür 2. günü evimizdeydik.normalde 2 gece tutuyorlar ama ben 1 gece kaldım ..çok ağrım bişeyim yok..oturup kalkarken hafif bi baskı oluyor okadar....
sütümde geliyormu bilmiyorum bebiş emiyor süekli boş gibi geliyor bana ama hiç ağlaması yok sanırım doyuyor diye düşünüyorum...
bebişim kime benziyor tam belli değil...dudakları bana benziyor...
gözleride babaya sanırım:))deişik bi tip .saçlı başlı bişey yavrum benim...biara resmini gösteririm canlarım...
şimdilik bizden bukadar şekerler...öpüyoruz herkezi

mopsy tebrikler canım ay ne güzel haber rabbim meleğini sağlıkla büyütmeni nasip eylesin.yerimize öp meleğini ama yüzünden değil ya bacağından yada kafasından
meleğini kimseye öptürme mikrop kapmasın yüzü tahrişte olmasın

kıslar bugün sabah sekiz bucukta doktora gittim eve geldiğimde saat ikiydi.okadar saat doktorda kaldım nst de sancım çıktı yine amip devam ediyomuş tahliller yapıldı.bebeğimin suyu fazlaymış doktorum yinede su içmeye devam et dedi.kızım şükürler olsun ki dönmüş.şimdilik normal doğum dedi.epidural veya spinal doğum istiyorum dedim onu doğumunda konusuruz dedi.onun içinde bazı işlemlerin yapılması gerekiyomus.ben anlamadım ya isteye bağlı değilmiki epidural doğum.bide doktorum heran suyun delinebilir hazırlıklı ol dedi. birde balon örneği verdi bir balonda fazla su olursa delinir ya öyle bişey olabilir dedi gülimmi ağlıyımmı anlamadım o an sadece korkularım başladı.dua edin kıslar bana 36 haftaya bir girseydik kızım biraz daha beklesin

canım arkadaşım tebrik ederim
çok geçmiş olsun.meleğini kucağına aldın hayırlısıyla. sağlılkla büyüt inşallah.
sütün de geliyordur merak etme sakın.
ilk haftalar az da olsa gelir ama sen her 2 satte bir emdir.uyusada ver ağzına.emdirrsen daha çok gelir ve artar sütün.bol bol su ve taze sıkılmış meyve suları iç.

:lepi::lepi::lepi:

01 / 09 / 2010

ÇARŞAMBA

SAAT : 17.50

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

**** İSİM***_________***CİNSİYET***_________ DOĞUM _______ İSMİ ___

1.okyanus84:____________ KIZ ____________ 27 AĞUSTOS ______ İREM SU
2.hakca:________________ KIZ ____________ 11 EYLÜL _________ EYLÜL
3.beryal:________________ ERKEK _________ 5 EKİM ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: ________ KIZ _____________ 12 EKİM ___________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:________________ KIZ ______________ 28 EKİM___________ HÜMA
6.tatlibebek: ____________ KIZ__________________________________ BERRA ZEYNEP
7.sessizdeniz: __________ ERKEK VE KIZ _____ 2 ARALIK _________ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:______________ ERKEK ___________ 11 ARALIK _________FATİH KEMAL
9.sevgii:) _______________ ERKEK ___________
10.yaren35:_____________ ERKEK __________ 27 ARALIK __________ YAĞIZ
11.benbilirim: ___________ ERKEK __________
12.muhasebe22 : ________ ERKEK __________
13.ESCALES: __________ ERKEK ___________ 15 OCAK ___________ ATEŞ TAMER
14.serra84: _____________ ERKEK __________
15.chen :_______________ ERKEK __________
16.firdevs2006: __________ ERKEK __________ 11 ŞUBAT ___________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: _____________ ERKEK VE KIZ ____ 15 ŞUBAT____________ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: ____________ ERKEK _________
19.limonnnnn: ___________KIZ _____________
20.acrinsu : ____________ ERKEK __________ 23 ŞUBAT _____________ BULUT
21.nilaykisir: ___________ ERKEK ___________ 26 ŞUBAT _____________ ALİ TOPRAK
22.megryann : __________ KIZ _______________ 5 MART ______________ AYŞENUR
23.elif_ba: _____________ KIZ ______________ 19 MART ______________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: ___________________________ 19 NİSAN ______________ İPEK

25.k.a.y.r.a. : ___________ KIZ ______________28 NİSAN ______________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : _____ ERKEK ___________ 3 MAYIS _______________ UĞUR
27.dezy : ______________
28.sirrinenur : __________ KIZ _______________11 MAYIS______________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _____________________________
30.bebis02 : _______________________________
31.huzeyfe:___________ ERKEK ____________10 HAZİRAN ____________ AHMET YASİR
32.abyosun:___________ ERKEK ____________
33.sinemis84:_________ ERKEK_____________17 HAZİRAN ____________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:___________ KIZ _______________ 22 HAZİRAN ____________ EBRU
35.gize:_______________ERKEK _____________ 11 TEMMUZ ____________ ARDA
36.sumos23:___________ KIZ _______________ 15 TEMMUZ_____________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü__________ERKEK ____________ 22 TEMMUZ ____________ MURAT KAAN
38.elif..timureren ________KIZ ______________________________________ AZRA
39.papatya0___________ ERKEK _____________ AĞUSTOS ___________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy______________ KIZ________________ 30 AĞUTOS ____________ ALİSA

:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: CİCİ HAMİLELERİMİZ **** ANNE ADAYLARIMIZ

**** İSİM***____________*** SAT***__________***CİNSİYET***_________ DOĞUM _______ İSMİ ___

1.cmrm _______________ 9 OCAK ____________KIZ ____________________________ AYBİKE DURU
2.johnnybravo __________ 9 OCAK ____________KIZ____________________________ ELİF ELA
3.orays _______________ 25 ŞUBAT ___________ ERKEK
4.olcayelis _____________
5.rufeyde serra _________ 20 ŞUBAT __________ KIZ ___________________________ RUFEYDE SERRA
6.vildan1 _______________ 23 ŞUBAT ___________
7.ÖZLEMİMSİN __________ 6 MART ____________ KIZ
8.&ayla&: _____________ 30 NİSAN ____________
9.gelevera _____________ 30 NİSAN ___________
10.bitte _________________ 19 MAYIS ___________
11.sulezehra ____________ 19 MAYIS ____________
12.dil_nur _______________ 21 MAYIS __________
13.angel_eda ____________ 11 HAZİRAN _________ :teytey::teytey::teytey:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.belenay:
3.neslihan165:
4.AYSEN74:
5.bilgen35:
6.dyd
7.mercanayse
8.xaysex
9.azra2
10.eleyna
11.rozalin
12.sekerkiz67
13.haksever
14.Niran77
15.lightlife
16.vale14 (osmaniye 80)

LİSTEYİ GÜNCELLEDİM

UZUN SÜRE TOPİĞE GELMEYENLERİ SİLECEĞİM klava:klava:klava:[/QUOTE]

sabah saat 7 de kapı çaldı gelen eşimmiş ayyyy bayılacaktım sevinçten.dün bana dubaideyim haftaya gelicem demişti şok oldum .şu an uyyor çok yorgun.bende hemen size haber verim dedim.bu arada doruk paşada çok keyifli.sünnet yeri tamamen iyileşti sayılır.
üstte de 3 dişimiz patladı.sempatiksalakcinni

canım benim sen her an doğum yapacakmışsın gibi hazırlıklı ol.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğini.yalnız sana bir sorum olacak bu amip nasıl geçecek kuşum.doğumda sonra mı tedavi olacaksınbilmiyorumkismile
bebişe etkisi olmazmı lmaz:

canım on gündür ilaç kullanıyodum.normalde on gün içinde geçmesi gerekmiş o ilaç çok etkiliymiş.ve o ilacın ongünden sonra biraz tehlikeli yanları olabilir diye düşünüyorum sadece ongün kullanılır yazıyo.ama doktorum mecbur aynı ilacı on gün daha kullanacaksın dedi.ne kadar titizlik yaptıysam hastalık yine beni buldu herşeyede çok dikkat ediyorum.neyapacağımı şaşırdım ya mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ne kadar güzel bir süpriz yapmış eşin gözün aydın canım.
benim eşim gitseydi kapıda görünce hemen ağlardım galiba.doruk bey babasını görünce çok sevinmiştir kesin alkisalkisalkis alkisalkisalkis

slmlar bayanlarr ben maviş hatırladınızmı :) ben çok iyiyim çok şükür oğlumda çok şükür iyi kocaman oldu 42 günlüğüz suan artık bende aranızdayım vakit buldukça burdayım
mospy canım allah analı babalı büyütsün çok sevindim sağlıklı sıhhatli olsun bebişin sanada geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim resimlerinizi bekliyoruzz
ayşee kızz arayıp sormuyo yazmısınnn kimse seni arayıp sormadıgını öle deme kız oklavayı getirrim şimdi ben hep mesj atmaya çalıştım ama msj kutun dolu oldugundan bi türlü gitmedi msjım nirelerdeydin canım merak ettim seni
haksever kuzum benden küçüksün galiba bilmiyom ama sana diceklerim var kuzum böle yapma nolurr bak diyonya bu ay kalırsam şu ay doğar şu şu günler yumtlama haftsı var falan diyonya işte onları yapma canım hangi ay olacagını hesaplama hangi gün yumurtlayacagını hesaplama böle atamazsın klafandan inan bana bende senin gibi takip ediyodum ama artık bıkmıstım ve boşverdim ama boşverdiğim ay hamile kalmısım bunu yap sende düşünme ilişki günlerini doğacagı tarihi ayı düşünme olurmu zor biliyorum ama bazen öle an geliyoki boşveriyosun kuzumm inş en kısa zmaanda hamile kalman dileğiyle divinity osmaniye ayşe nesliş sen aklımda sayamadıgım diğer arkadaşlarım şu mübarek ramazan ayında inş dualarınızı kabul eder dualarım sizlerle arkadaslar allah en kısa zamanda nasip etsin inş öpüyorum herkesiii beni özleyin anacımm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…