Dokuz Doğuranlar

iyiyim canım
doruku şimdi uyuttum sen nasılsın

bende nasıl olayım kaç gündür kaynanamda yok adanada perşembeye geliceklermişşş o yokken kızlarla iki laf edem dedim yok kimselerkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

bende nasıl olayım kaç gündür kaynanamda yok adanada perşembeye geliceklermişşş o yokken kızlarla iki laf edem dedim yok kimselerkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ay evet kimseler yokken evde kayif yap dinlen şekerim
kızlar şimdi tatilden gelen olur bayram sonrası temizlik yapan olur.herkesin işleri oluyo.ama gelirler canım.merak etme.öğleye doğru uğrar vefalı arkadaşlarım benim.unutmazlar bizleri:teselli:

valla canım kaynanam hem yaşlı sayılır hem hastalmaz:
bakma sen onun oralara kadar gittigine geldimi derdini biz çekeriz kocamla:mymeka:
gitmeseydi oda oraya ablası varmış geberemidi gitti töbe töbelmaz:
evet ablam dün görüümcemğile gittik akşam yemeğine orda yedik gezdik geldik
şimdi öğleden sonrada teyzeme gidesim oya öğrenmeye :hulya:
allah nasip ederse:Saruboceq:

neyse abalm ben biraz bakaınıp çıkayım biraz ev işlerim var yemek yapayım kocam gelir şimdi öptüm seni ve doruk paşayı

selam ayşecimm beryalciğimmmmm....

Valla bilmiyorummm beryalim öncelikle dişçiye ve miğdem için gidicemm...bu aralar sürekli öğürüyorum ve miğdem ağrıyo. Endoskopi yaptırabilirim...

Ağzımdada 3 tane çürüğüm var...ve çekilmesi gerekebilir...

Zaten bugün yarın adet olucam bu adetimde değil bir sonraki adetimde tedaviye başlamayı düşünüyorum...bu arad soğan suyunu yapmak istiyorum...

günaydın kızlar ne var ne yok
ekim annelerimizde doğuran doğurana artık korkmaya başlıyorum

ayşenin konyası bana yaramadı :) çok gezdim ama :)
şimdi beklemedeyiz
neden kimse denk gelmiyo iki lafın belini kıralım çok sıkılıyorum

OYY BİR Yoğun ki burası birde miğdem ağrıyorki sormayın gerisi cabası.....

canım valla o diş derdi bendede var eşime diyom hamile filan kalmadan bi bakıtsak diyommm
ama diş çektirmektende çok korkuyommm valllaaaakannehirakannehir
nasıl olucak bilmem eğer hamile filan kalsak çok çekeriz biz nesiliciğim benim midemde sorun yokkk allaha çok şükür:Saruboceq:
canım inşallah tedaviye filan gerek kalmadan gelir bebeğin öptüm seni canımŞeniz

hem çok gezmişin hemde yaramamış bu nasıl iş anamadım valla
demek ekim anneleri doğuruyor şimdiki çocukların dokuz ay durmaya sabırları hiç yok ona göre hazırlıklı ol kızzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kıslar kimseler yok yine
doktora gittim bugün nst sonucunda hala sancım var malesef bide arkadaşıda götürdüm.bebeş için ondada çok büyük kist çıktı rahmi kaplamış.iltihap rahimde yara kendimemi üzüleyim arkadaşamı şaşırdım.dertsiz insan yok şu dünyada ya moralim iyice bozuldu

neslihancım geçmiş olsun cnm
bende dün dişçiye gittim iki dişim kırılmıştı biri geçen sene biride bu ramazanda kırıldı
onları yaptırmak için gittik 5 tane çürük çıktı
adam acil olanları şimdi yapalım sonra diğerlerinide kaybetmeden tedavini yaparız dedi
çok korkuyorum dişçiden
bu ay bebek tedavisine başlayacaktık malesef ertelemek zorunda kaldık dişlerim yüzünden

aslında dişlerimi çok sağlıklı falan sanıyordum ben. adamın şu çürük şuda çürük falan diye dokunduğu ağrıdı :))
önler düzgün sağlıklı ama arkalar haşat dedi :roflol:
bu kadar tatlı yemenin sonucu işte bu

ayşe sanada geçmiş olsun cnm dişlerin için
ben cumaya randevu aldım ama çok korkuyorum altıma edecem yaa akannehir
koltukta bayılmasam iyi
kocik elimden tutacak sempatiksalakcinni daha doğrusu tut dedimde tutmayacak sadece başımda bekleyecek -tatlicadiarzu-

beryal tatilden geldinizmi
nasıl geçti tatiliniz...siz aslında yılın her günü tatil yapıyor gibisiniz memleketiniz güzel :))

bayramlar nasıl geçti ben çok bunaldım aslında akraba eş dost demiycen alıp başını gidecen valla
bayram bayramlıktan çıktı stres günü oldu benim adıma
çok problemli günler geçiriyoruz bu ara ...çok huzursuzuz
adam akıllı dertleşmem lazım

bu arada belenayımı , valemi , diloşumu çok özledim

cmrm bels sizde günü gününe aynı gidiyorsunuz az kalmış sizinde yuvadan uçmanıza
malum doğum yapan daha zor geliyor
hayırlısıyla kurtarın sizde bebişlerde iyi olunda arada güzel haberlerinizi alsakta yeter

zıgara istiyorum kaç gündür zıkkımlanamıyorum deliriciiiimmmm benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…