beryal tatilden geldinizmi
nasıl geçti tatiliniz...siz aslında yılın her günü tatil yapıyor gibisiniz memleketiniz güzel :))
bayramlar nasıl geçti ben çok bunaldım aslında akraba eş dost demiycen alıp başını gidecen valla
bayram bayramlıktan çıktı stres günü oldu benim adıma
çok problemli günler geçiriyoruz bu ara ...çok huzursuzuz
adam akıllı dertleşmem lazım
bu arada belenayımı , valemi , diloşumu çok özledim
canım oğlumun için yorumlar için.bi sorunun mu var cnm eğer istersen özelden yaz bana dinlerim seni yardımım dokunur mu bilmem ama...aman bende çok farklı değilim benimde canım sıkkkın bugünlerde.......
canım benim önce diş tedavini bir an önce yaptır.midene de baktır.hamile kalırsan ilaç içmek tok biliyorsun.bu arad kadın doğum doktorunada adetinin 3 üncü günü bir git yumurta durumuna baktır.selam ayşecimm beryalciğimmmmm....
Valla bilmiyorummm beryalim öncelikle dişçiye ve miğdem için gidicemm...bu aralar sürekli öğürüyorum ve miğdem ağrıyo. Endoskopi yaptırabilirim...
Ağzımdada 3 tane çürüğüm var...ve çekilmesi gerekebilir...
Zaten bugün yarın adet olucam bu adetimde değil bir sonraki adetimde tedaviye başlamayı düşünüyorum...bu arad soğan suyunu yapmak istiyorum...
canım benim zamanınız az kaldı dikkat et.her an sancın olabilir.yalnız dışarı çıkma.sakın.günaydın kızlar ne var ne yok
ekim annelerimizde doğuran doğurana artık korkmaya başlıyorum
ayşenin konyası bana yaramadı :) çok gezdim ama :)
şimdi beklemedeyiz
neden kimse denk gelmiyo iki lafın belini kıralım çok sıkılıyorum
beryal tatilden geldinizmi
nasıl geçti tatiliniz...siz aslında yılın her günü tatil yapıyor gibisiniz memleketiniz güzel :))
bayramlar nasıl geçti ben çok bunaldım aslında akraba eş dost demiycen alıp başını gidecen valla
bayram bayramlıktan çıktı stres günü oldu benim adıma
çok problemli günler geçiriyoruz bu ara ...çok huzursuzuz
adam akıllı dertleşmem lazım
bu arada belenayımı , valemi , diloşumu çok özledim
slm beryal nasılsın bir türlü buluşamaz olduk
evet denk gelemiyoruz bayramda bitti ama bir türlü toplaşamadıkselam canım .evet ya kimseye denk gelemiyorum bende.
evet denk gelemiyoruz bayramda bitti ama bir türlü toplaşamadık
eşini göndermişsin Allah kavuştursun
allah kavuştursun beryalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?