sempatiksalakcinni birkaç okumada anca anladım şu edit tuşu kaldırılınca hatalarımızıda düzeltemez olduk :))canım oğlumun için yorumlar için.bi sorunun mu var cnm eğer istersen özelden yaz bana dinlerim seni yardımım dokunur mu bilmem ama...aman bende çok farklı değilim benimde canım sıkkkın bugünlerde.......
cnm Allah yardımcın olsun valla bir arada yaşamak çok zorcanım meltemciğim bende halamı kıznın düğünü var hafta sonu oraya gidem geleyim bakıtalım dedim az evvel eşime
bide hamile filan kalırsam çok zor olur çektirememde dedim tamam dediya ama ben çok korkuyommm o ayrı bi konu
sende bakıt canım tedavini ertelemende inşallah hayırlara çıkarrr
benim baramda valla bende aynı şekildeydim canım sinir küplerine biniyordum çok şükür pazar günü gidicez dediler dedikleri günden bi gün evvel gitmezler burdan iyice masraf etmeyincezzz of of offf şu kaynanam öte tarafa gitsede keyfime baksam
bende şimdi eşimle beni bi görseniz keyfimize diyecekkk yokkk allah kimsenin huzurunu kaçırmasınnn ben sevmedim kaynanana yanında gelin olmayııııı
canım ben en son bir yerde okumuştum belenay işten çıkmışmı yalan söylemeyem çıkarılmışmı bidaha gelmemem arada diyordu ama hiç bir yere uğradaınada görmedimmmm
valeden haberim yok diloşdanda
döndük canım 2 gün oldu.dünde eşimi koreye yolcu ettikç.
koreden yeni gemi getirecekler.onu almaya gittiler .4 ay yok yani.:gitme:
ama gelince gezmelerimize devam edicez.kaydirigubbakcemile
bu kez bolu abantı görmek istiyorum hem kışa denk gelir belki kar görürüm .alkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydınn kızlarrrropuyorumnanaktan
kaç gündür sohbet edecek kimseleri bulmamadım ben:umursamaz:
ama olsun duruma bkılırsa herkesin sağlığı yerindedir inşalllah:Saruboceq:
evet kızlar kayananam pazar günü gitmişti ne güzel keyfim vardı ama malesef bugün dönüyo
kızlar ben doğum kontrol hapı kullanıyomya akşam eşimle uzun uzun konuştuk yerimseniben
eşim yarından sonra yıllık izin hakkı varmış onu kullancam ayşe ne diyorsun dedi bende dedim dursunn kullanma sakın adam şokkk:1shok:
neden dedi hayatım dedi bizim hapımı bugün 6 tane kaldı o bitincez kan tahlili verelim naniknanik
ondan sonra değerlerimiz düşsede düşmesede doktura diyelim biz doğum doktoruna başlamak istiyoruz diyelim dedim
eğer doktorda doğum doktoruda tedaviyi uzatcak gibi olursa aşılama felan değil direk tüpe başlayım dedi eee dedifisfisfis
işte böyle dedim ama benim yıllık iznim ne olacak dedi bende tüp bebek yaptırırsak bana kim bakacak dedim ben dedi aşkımmmm:asigim:
ayşe m rabbim gönlüne göre versin her zaman dualarımdasın herzaman burda beraber bekliyoduk güya beni teselli ediyodun canımsın en kısa zamanda gelecek bebeğin emin ol hemde kızın olacak
rüyamda pozitif gebelik testi gördüm hayırlara gitsin inşallah
selam kızlar nasılsınız.biz iyyiz..kızım biraz yaramaz uyumuyor:))onunla uğraşıyorum devamlı..sizleride özledimolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?