günaydınn kızlarrrropuyorumnanaktan
kaç gündür sohbet edecek kimseleri bulmamadım ben:umursamaz:
ama olsun duruma bkılırsa herkesin sağlığı yerindedir inşalllah:Saruboceq:
evet kızlar kayananam pazar günü gitmişti ne güzel keyfim vardı ama malesef bugün dönüyo
kızlar ben doğum kontrol hapı kullanıyomya akşam eşimle uzun uzun konuştuk yerimseniben
eşim yarından sonra yıllık izin hakkı varmış onu kullancam ayşe ne diyorsun dedi bende dedim dursunn kullanma sakın adam şokkk:1shok:
neden dedi hayatım dedi bizim hapımı bugün 6 tane kaldı o bitincez kan tahlili verelim naniknanik
ondan sonra değerlerimiz düşsede düşmesede doktura diyelim biz doğum doktoruna başlamak istiyoruz diyelim dedim
eğer doktorda doğum doktoruda tedaviyi uzatcak gibi olursa aşılama felan değil direk tüpe başlayım dedi eee dedifisfisfis
işte böyle dedim ama benim yıllık iznim ne olacak dedi bende tüp bebek yaptırırsak bana kim bakacak dedim ben dedi aşkımmmm:asigim:
ayşe canım inşallah hiçbir tedaviye gerek kalmadan meleğin gelir süpriz yapar inşallah.kocişin izne ayrılsın güzel bir tatil geçirin başbaşa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
nerde kıss bende o şans ancak bana ev bekçiliği düşer ayşe bu kafayla giderse deli olur galiba allah büyük yaaa sabırrr
hatice ya sabah ne güzel enerjik doluydum geldi gene benim kaynana yüzünü görmeye tahamüllüm yokk deli ediyor beniufff
neyse sümoş kaçarr daha geniş zamanda dertleşiriz kızlar ii geceler
nerde kıss bende o şans ancak bana ev bekçiliği düşer ayşe bu kafayla giderse deli olur galiba allah büyük yaaa sabırrr
hatice ya sabah ne güzel enerjik doluydum geldi gene benim kaynana yüzünü görmeye tahamüllüm yokk deli ediyor beniufff
herkeze günaydııııııııııııııııııııııııın.kızlar kızım olacak anlamı güzel degisik isimler arıyorum fikirlerinizi bekliyorum.ilk kızımda kararsız kaldım esim pattadanak isim buldu koydu ismi azra simdi yine kararsız kalmak istemiyorum azraya uygun olması gerekmiyor yardımlarınızı bekliyorum birde isim annesi olsun diiiiimiiiii simdiden tesekkürler
iyi geceler herkeseeeeeeeeeeeee ben geldiiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?