kıslar bugün doktora gittim nst sonucum yine sancılı çıktı alıştım artık.doktor açılma varmı diye baktı yokmus.bide üstüne uzun bir makasın ucuna sargı bezini dolayıp baya tentitriyotla temizleme yapalım dedi canımı çıkardılar ya.doktorum doğuma yakın her hastama bunu yapıyorum dedi sağlık açısından
kıslar size sorum olacak doğum esnasındada böyle şeyler yapıyolarmı ben vazgeçeceğim normal doğumdan ya.çok ağrıdı bağırmaktan canım çıktı.bilen biri varsa cevaplarsa sevinirim
doktora dedim doğurmuycam vazgeçtim doğurmaktan sezeryanda istemiyom normalde dedim kadın nasıl gülüyo.bana dua edin ya korkularım bugünle birlikte iyice arttı
kıslar bugün doktora gittim nst sonucum yine sancılı çıktı alıştım artık.doktor açılma varmı diye baktı yokmus.bide üstüne uzun bir makasın ucuna sargı bezini dolayıp baya tentitriyotla temizleme yapalım dedi canımı çıkardılar ya.doktorum doğuma yakın her hastama bunu yapıyorum dedi sağlık açısından
kıslar size sorum olacak doğum esnasındada böyle şeyler yapıyolarmı ben vazgeçeceğim normal doğumdan ya.çok ağrıdı bağırmaktan canım çıktı.bilen biri varsa cevaplarsa sevinirim
doktora dedim doğurmuycam vazgeçtim doğurmaktan sezeryanda istemiyom normalde dedim kadın nasıl gülüyo.bana dua edin ya korkularım bugünle birlikte iyice arttı
ilk defa duydum öle bişe nesini temizledi
SLM CANIM KORKUTMAK GİBİ OLMASIN AMA DAHA NELER NELER YAPIYOLAR EĞER ZOR Bİ DOĞUM OLURSA BEN SEZERYAN İSTEDİM VEDE OLDUM ŞİMDİLİK ÇOKTA MEMNUNUM BENDE ÇOK KORKUYODUM ALLAHTA SEZERYANI NASİP ETTİ BANA ÇOK ŞÜKÜR RABBİM Bİ AVAZDA KURTARSIN İNŞALLAH :Saruboceq:
doktora dedim doğurmuycam vazgeçtim doğurmaktan sezeryanda istemiyom normalde dedim kadın nasıl gülüyo.bana dua edin ya korkularım bugünle birlikte iyice arttı[/
canım benim allah yardımcın olsun sana ve tüm hamile arkadaşlarıma korkma desemde sezeryanda olsa normalde olsa çok korkuluyor bende sezaryan istedim kendim istedim korkmam zanmıştım ama çok korktum ve çok heyecanlandım genel anestezi oldu benim inan doğum çıktım ve ay bile demedim okadar rahat ve güzel geçti çok şükür çok memnunun hiç pişman değilim 2 ay oldu doğum yapalı göbeğimde kalmadı sayılır gören çok şaşırıyo 78 kiloydum 63 kilo ya düştüm kısacası ben sezeryanı herkese öneriyorum
canım benim allah yardımcın olsun sana ve tüm hamile arkadaşlarıma korkma desemde sezeryanda olsa normalde olsa çok korkuluyor bende sezaryan istedim kendim istedim korkmam zanmıştım ama çok korktum ve çok heyecanlandım genel anestezi oldu benim inan doğum çıktım ve ay bile demedim okadar rahat ve güzel geçti çok şükür çok memnunun hiç pişman değilim 2 ay oldu doğum yapalı göbeğimde kalmadı sayılır gören çok şaşırıyo 78 kiloydum 63 kilo ya düştüm kısacası ben sezeryanı herkese öneriyorum
kıslar kızım birkaç aydır ortalama yarım kilo alıyodu bu ay 3 haftada sadece 200 gram almış ve doktorum çok az kilo almış dedi
ben genelde hamileliğim boyunca sebze meyveyi çok yedim.üç haftadır malesef ekmek türü yemeye başladım tost yaptım yedim sandviç yaptım anladım ki hamur işleri asla bebeği beslemiyo vede bebeğe kiloda yapmıyo.bu ay kızım 3 kilo almuştur demiştim ama malesef 2,650 gram olmuş anca kızım
ama bende bu ay kilo almamışım
hamileliğiniz boyunca bol bol sebze meyve yiyin hamur işinden uzak dur dediği kadarda varmış doktorumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?