Dokuz Doğuranlar

başka bir doktorda yumurta kontrolü hemen ardından ganolf iğneler ve ovitrelle ile hamile kalırsın inşallah

özbek naber cnm ebru nasıl

varya keşke hep bebek kalsalar hep uykum bölünse hep bez değiştirsem
büyüdükçe problemleri artıyor
aslında bu zamanda ikinci çocuğu istemek bile çok büyük cesaret
dün biraz düşününce olmasada olur dedim kendi kendime

kız zaten çocuk büyütmek akıllı işi değil ki.
ee
eeeeeeeeeee bizde akıllı değiliz o zaman çocuk tam bizim işimiz heheheeeee

başka bir doktorda yumurta kontrolü hemen ardından ganolf iğneler ve ovitrelle ile hamile kalırsın inşallah

kızlar sitedemi problem yoksa bendemi
az önce alıntı yapamadım şimdide smiley ekleyemiyorum :şaşkın smi: :ne olduğunu çözmeye çalışan smi:

cnm benim dr bırakmadı tedaviyi ben bıraktım
geçen sene ne biçim bunalımdaydım :)))))))) çok şükür şimdi iyiyim kafam yerinde

sumoş vildoş beyalim iyiiym cok şükür kuzum büyüyor dün 3 aylık olduk teyzeleri

kızlar bende başından beri hep normal istiyordum

suyum azaldığı için suni sancıyla doğumum başlatıldı kızımın kalp atışları sancıya dayanmadığı için
sezeryan oldum epidural iykide olmdum sancı sırasında ben doğuramıcam herhalde ddedim çünkü hele suyun gelince bebegin başı etrafındaki suyu boşaltırken tamam ben bittim dedim ben ikisini de yasadım sayılır

maşallah maşallah
demekki geçen sene bu zamanlar hamile kalmışsın

kızlar bi söyleyin sadece bendemi arıza var
az önce rep butonuna bastım başka sayfa açıldı noliyii pc me

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
divinity, dil_nur+

diloooooooooooooooşşşşşşşşşşşşş delikafadulden hoşgeldin canım benim Şeniz Şeniz

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
divinity, dil_nur+

diloooooooooooooooşşşşşşşşşşşşş delikafadulden hoşgeldin canım benim Şeniz Şeniz
hb canım Şeniz
görüşemez olduk yahu nasılsın olumunekankayizsmile

hb canım Şeniz
görüşemez olduk yahu nasılsın olumunekankayizsmile

iyiyim ben cnm seni sormalı
bebiş nasıl
diloşum gönlümden kız geçiyor bebiş ama zihnimin bir tarafı erkek olacak diyor :jeyyar:
bu zamana kadar tahminlerimde pek yanılmadım bakalım senin bebiş pembişmi olacak mavişmi kaydirigubbakcemile5

bende iyiyim canım çok şükür bebişde iyi
aslında benimki yine öğlenci olmasa haftaiçi gidip öğrenecektik cinsiyetini ve sağlık durumunu tabi
ama malesef haftasonu gidicez o da yanımda olmak istiyo bende birkaçgünden birşey olmaz dedim sabrediyorum aslında meraktan çatlamak üzereyim sağlığı nasıl kızmı erkekmi
neyse sağlıklı olsunda tek dileğim o
çoğu kişi erkek olcak diyo sen kız dedin bakalım kimin tahmini tutacak c.tesi belli olur pembişmi mavişmikaydirigubbakcemile3

hayırlısı yaww ...boshayallersmile
cnm eşin bu sene öğlecimi
yani artık annenleride yerleştirdin bundan kelli gelebilirmisin artık topiğe olumunekankayizsmile

yarın ablamın doğum günü
bende süpriz parti yapacam evde davet ettim haberi yok hiç çaktırmadım :jeyyar:
senin şu karamelli şeyden yapacam

hayırlısı yaww ...boshayallersmile
cnm eşin bu sene öğlecimi
yani artık annenleride yerleştirdin bundan kelli gelebilirmisin artık topiğe olumunekankayizsmile

yarın ablamın doğum günü
bende süpriz parti yapacam evde davet ettim haberi yok hiç çaktırmadım :jeyyar:
senin şu karamelli şeyden yapacam
evet canım hayırlısı
bu sene öğlenciyiz 5. sınıfları okutuyo başka okula çıktı pek memnun değil ama biliyosun atamalar şimdilik askıda tekrar sınava girecek canı baya sıkkın ama napalım yine ücretliye talim boshayallersmile
ne güzel düşünmüşsün ablan sürprize bayılacak desene
benim payımıda ayır bende isterim pastadan cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…