Dokuz Doğuranlar

hakket sen msn ede gelmiyon nesi ayarlanacakta yapmıyo aylardır

beryal kuş 5ekimde doğanlar böle sevimli oluyosa ne mutlu bana bide güler yüzlü oluyomuş ki belli zaten doruk paşa hep gülüyo rabbim ağlatmasın uslu mu bari üüüü

gidicem doğum doktoruna canım ama biraz daha beklicem adetlerim düzenli olcakmı die eşimle konuştuk doktor izin vermezde en iyisi ona söylemeyelim nasıl olsa o doktora 4 ayda bi gidiyoz canım etmezmiyim ediyorum duayı rabbim hamileleri sağlıklı bi şeklide doğurmak bebek isteyenlerede hayırlısı ile versin diey

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, beryal, xaysex+

nasılsınız burdamısnız yoksa sadece isimlermiii
ayşooo

burdayım canım ama çıkarım sen nasılsın sordğum soruları valla es geçiyon küserim bakkkk:dilcikar::dilcikar:

11gün kaldı hatta 10gün 11.gün yanımda rabbimin izniyle çok korkuyorum

korkma canım dualarımız senle inşallah sağlıkla alacaksın kuzunu kollarına ama doğuma giderken banada du aet unutma ben unutulcak adammıyımm hehehesempatiksalakcinni:CüvCüv::CüvCüv:ya bende böyle olmak istiyommmm:CüvCüv::CüvCüv:

dün baya sıkıntım vardı uykuma yansıdı heralde ezandan 1saat evvel uyandım daha uyuyamadım poofff alıştırıyo heralde kendini bünye

unutmakmı
acaba aklımdan çıkıyomusun karnımı severken aklıma geliyo ağlayarak düşünüyorum ogünleri ve dua ediyorum senin için ve haksever için buna emin ol

unutmakmı
acaba aklımdan çıkıyomusun karnımı severken aklıma geliyo ağlayarak düşünüyorum ogünleri ve dua ediyorum senin için ve haksever için buna emin ol

saol canım allah razı olsun inşallah bizlerde sevecegiz tüm isteyenler karınlarını çok sağol canım Şeniz

hee odun kocam yüzünden salla herzamanki gavur kaynanam yüzünden

tahmin ettim ve doğru çıktı kesin ya kocası yada kaynanası etmiştir ona dedim ve yanılma payım çok az oldğu içi emin dim canım geçmişte yazayor zaten bakabilirsin:mymeka::mymeka:kocana bişey dememede o kaynanada bi benden enseye şappp:mymeka::mymeka:

canım ben evlerimi temizleyem gelebilirsem yine gelirim öptüm seni bayyy

günaydın kızlar....herkese hayırlı cumalar a.s.a.s.

neyse ben şimdi kaçıyım ayşe ve bels aranıza maydonoz olmayım byyy

günaydın kızlar....herkese hayırlı cumalar a.s.a.s.

neyse ben şimdi kaçıyım ayşe ve bels aranıza maydonoz olmayım byyy

nedemk maydonoz olmayayım canım biz sanki saklı bişeymi konuşuyoz kız açıklada öyle git ama gitme meltem yaaaaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

nedemk maydonoz olmayayım canım biz sanki saklı bişeymi konuşuyoz kız açıklada öyle git ama gitme meltem yaaaaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

espiri yaptım leenn sempatiksalakcinni misafirim var bi dünya işim var netten tarif almak için girmiştim bi bakıyım kızlara dedim
öpüyorum seni canımcım Şeniz Şeniz Şenizbyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…