aydınlık geniş güzelmiş canım gülegüle otur inş.
mutfak dolapların çok güzel büyükmüşde mutfağın
büyük mutfaklara bayılırım
inş. bekleriz fotolorunusaol cnm beğendiğine sevindim
serili hallerinide eklerim
almanyadaki ablam aradı ancak yazıyorum kusura bakma
kızım benim enerjim üçünüzede yeter delikafaduldeninş. bekleriz fotolorunu
neyse ben seni alıkoymıyım ablanla konuş rahatca
bende yemek yapıyım
yarın yine görüşürüz burda olursan öptüm canım :1hug:
selam kızlarr oohhhh muhabbeti koyultmuşşsunnnuzzz....
okudumda geldimmm...
niye üşenim tatlımmmm...aşkolll...
ama siz pek eskiyi okumuyorsunuz sanırımm...:)
kızlar bir dünya tahlil yaptırdım...Kanser taraması falannn...inş. güsel sonuçlar alırımmm...
ne olur bana dua edinnn...
amin meltemiğimmm inşş..temiz çıkarr...
bu arada ben geçen hafta cuma günü kadın doğum dr. ada başladımm...
şimdi adt olmak için farlutel kullanıyorum 3. günü hormon tahlillerime bakıcaz..ona görede tedaviye başlarız artık...bakalım hayırlısı....
hosgeldin nasılsın
canım tekrar hayırlı olsun allahım nazarlardan korusun nasıl oldun toparlandınmı bayagı
buda yeni yaptırdım aynam
Kıııııııııızlar akşam saat 8 de doktora gittik eşimdn sperm alındı yıkandı 10bucuk gb aşılamam yapıldı ilk aşılamam inşallah olur eğer olursa neler yaşadığımı daha detaylı anlatıcam ama şimdilik bu kadar bu gün okula gitmedim tatil verdim kendime . Iki yumurtam vardı sadece bi kere salı günü ilişki önerdi bidaha yapılmıcak dedi bakalım hayırlısı pazar günüde tutunması için jele başlıcam ertesi gün haftaya pazarteside çatlamışmı die kontrole gidicam sonrada diğer hafta oldumu die bakılacak özel muanenesinde yaptı doktorum sırf bizim için geldi sadece eşim ben doktorum ve eşi vardı yani çok rahattık sanki oturmaya gitmişizde aşılama yaptımışız gbydi inşallah olmuştur dualarınızı bekliyorum hiç sitres olmucam bana dua edin yardım edin nolur sizden başka anlıcak arkadaşlarım yok kimseye söylemedim kimse bilmesim olunca tümmmmmmmmm bursaya duyurucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkese slm a.s.a.s.
divin vale nerdesiniz yaa???
papatya merhaba nasılsın?
okyanus geldim cnm mesajını alır almaz uçtum hemen
avatarındaki kızınmı alkisalkisalkis yirim ben onu yirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?