- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
selamlar canlarımkaydirigubbakcemile2
baya uzundu oku oku bitiremedim kaydirigubbakcemile3uzun uzun anlatırım şimdi ben
26 ağustosta gece saat 10 da hafif sancılarım başladı eşimde gece görevliydi yalnızdım yani saat 2 de nişan geldi hemen eşimi aradım hastaneye gittik sabah saat 10:15 te doğum masasına oturdum 10:25 te irem su kucağımdaydı çok rahattı iki seferde geldi yavrum hiç zorlamadı yanibayanssulusmilebayanssulusmile
valla meltemciğim ne güsel evde olmanın avantajları...
benimde dişçiye gitmem lazım alma çok işim var dişçideee...ne yapcam nasıl izin alacam bilmiyorummm...bakalımm...tedaviye başlamadan bişiler ypamam lazımmm....özele gidipte bir dünya para vermekte istemiyorum ama bu gidişle öyle olucak galiba....
kızlar ben çıkıyorum kızım uyandı hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
neslihancım rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla bebişini nasip etsin canım:1hug::1hug:
yok canım hiç bir takımda değilimmmm....
ibir ara kendim dikkat ettim bayağı...ama bu 10 gündür saldım valla bayağı....
meltemciğim çıkmak zoruındayım canımmm....
kib tatlımmm....görüşürüz sonra öpüyorummmmmmmmmmm
canım benim sen çok iyi yüreklisin.kaynanada olsa sonuçta anne diğer çocuklarının yapamdığı sen yapmışsın .bak canikom.kaynanatörüne.allah görür.üzülmüşe benziyommu valeri olumunekankayizsmile
birazcık azıcık minicik miniminnacık canım sıkıldı o kadar
bu hafta yalan rüzgarı gibiydi kaynanam gilin ev
aşk ihanet entrika :1ninca: :1ninca:
kaynanam ramazanda küçük görümcem doğum yaptığı için istanbula gitmişti ordan geldi geleli hasta
iltihaplı eklem romatizması azmış elleri ayakları dirsekleri şiş...birde kadın ağrıdan falanda duramıyor
ilk başlarda fazla önemsemedim 10 gün çeker sonra geçer falan dedim
bu arada kaynımda istanbula gitmeyi kafaya koymuş ısrar ediyorki hep birlikte gidelim diye
kaynanamda ben hastayım daha yeni geldim istanbuldan niye gidiyim yola dayanamıyorum falan dedi,
kaynımda ısrarla kaynatamı götürmek istedi
annesinede sende abimgilde kal dedi
bende buyursun başımın üstünde yeri var dedim tabiki
kaynanamların en samimi komşusununda düğünü vardı bu hafta...düğünden sonra gidin istanbula dediler gelin arabası kaynatamın arabasını yapacaklardı
kaynımda sen tut gece karar ver sabah ezanda kalkın biz gidiyoruz deyin gidin
bizde duyunca şok olduk sanki yangından mal kaçırır gibilmaz:
büyük görümceme göndereceklerim vardı ..insan göndereceğiniz bişey varmı diye bile sormadan çeker gidermi
her neyse ..cumartesi gittim kaynatamıda düğün kahyası yapmışlar..kapıyı çalma annen hasta anahtarla gir dedi
açtım kapıyı girdimki kadın hasta yatıyor ama iyce hasta yerinden kıpırdayamıyor
baktık olacak gibi değil acile götürdüm kocikte işten çıktı geldi
2 iğne yaptılar bir parça düzeldi...sonra gece 11 de öyle bi fenalaştıki anlatamam
aynı kışın annemin olduğu gibi oldu yerinden kalkamadı
bizde kaldıramadık
dokununca bile çığlık çığlığa bağırıyor dokundurmuyor
telefon ettik büyük abisine arabayla geldi üniversite acile gittiler
beni götürmediler vildan var diye
serum vermişler..tahlil falan yapmışlar pazartesi yatış vermişler
şişen yerleri mosmor olmuş
birde kadını önemsemedim 1 hafta 10 gün sürer geçer diyebilmiyorumkismile
çok utandım ay kim olursa olsun hasta işte ayrı özel ilgi istiyor
hem kocik benim annem hastayken kış boyunca parçalandı annem için
tamama canım ekledim listeyecnm benim dogumum 13 agustos ta oldu
canikom sen elinden geleni yapmışsın .boırak yakasını bence.biraz o seninle ilgilensin.hem senin başında eşin var görümcene ne oluyo ki.destan yazıyorum vale topiği terketme şutarafagitti
hafta içi güccük görümcüğü aradım cevap vermedi
çağrıyı görüyor geride dönmüyor
zaten biz babamın aldığı eve geçince bu hanım bana karşı tavır almıştı
ben derdini iyi biliyorumda umursamıyorum ona soracak değildikya :1closedeyes:
bende inadına defalarca aradım maksat ben aradım sen açmadın geride dönmedin diye onu suçlu çıkarmak
neyse bu açtı telefonu...sağdan soldan konuştuktan sonra niye çağrılarımızı görüyon geri dönmüyon dedim
valla çok meşgulüm yenge bildiğin gibi değil dedi
bende sen aramıyon biz arıyoruz açmıyon ne zaman konuşacaz o halde dedim
ben fırsat bulursam ararım dedi iyi öyle olsun dedim kapattık
kaynanamada gidince söyledim kızını arıyoruz ne geri dönüyor nede açıyor dedim
oda benden sana büyük tavsiyesi arayanı ara aramayanı arama..aramıyor diyede kafana takıp üzülme boşver neyderse etsin dedi
ertesi günde kaynanam arada önce sen konuş sonrada ver ben konuşuyum dedi
aradım görümcüğü napıyon hayırsız görümceciğim bak hergün arıyorum ben seni sen beni aramıyon dedim hanım hiç kendine toz kondururmu
zeytinyağı gibi üste çıktı tabi
suçlu bağırmış suçsuzun ödünü patlatmış hesabı oldu bizimki :1shok: sonra dedimki divin sanane lan ne arıyon ne soruyon
birdahada arama ne hali varsa görsün dedim
azda değil 11 sene zaman geçirdik...insan alışıyor...hafta sonları gece sabahlara kadar oturuyorduk bu hanımla
ablasından annesinden daha yakındım ben ona
işte babamın aldığı eve oturdum diye bir kalemde sildi attı beni
oysaki konuşmaya hiç hakkı bile yok ona ne soran ne danışan oldu
annesi babası varken söz söylemeye bile hakkı yok ama işte kendini hak sahibi sanıyor heralde yasakkelime
işte bu minnacık canımı sıktı bu hafta
hoşgeldin beryalimmmm...kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
canım benim çok teşekkür ederim.
çok teşekkür ederim canım .hg canım nabersin ya görüşemedik uzun zamandır mirmirmirmirmirmirmirmir
doruk bebeğin doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara annesiyle babasıyla yerime öp onu koklaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne demek canikom.görevim .buyrunnnnnnnnncanım beryalim ya bugün bu iş yoğunluğunda bile şu listeyi hazırlıyorsun ya inan çok düşüncelisin birtanemmm...seni çokk sefiyoruzzzz...tabii paşamızıda...
baya uzundu oku oku bitiremedim kaydirigubbakcemile3
kaç kilo doğduki hemen öyle pırt diye çıktı :ecrin_bebek:
ben iki kanal tedavisiyle temizletmeye 250 tl verdim valla sivasta fiyatlar çokmu uygun ne yerimseniben
beryal bu ara bunama var bende doruk paşayıda tebrik ederim yürüdüğü için
vildan 10 aylıkken yürümüştü cimcime herşeyi zamanından önce becerdi benim minnak sincapım
konu doruk ama araya vildanıda sıkıştırdım aklinialirimsmile
parti yapacanmı annesi
resimde eklersin artık bizde bakarız olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?