amin cnm inşallah a.s.inş bi gün hayırlısıyla benim de bi evim olur :Saruboceq::Saruboceq:
slm cnm hg Şenizslm arkadaşlar nasılsınız yaklaşık 3 aydır izmirde annemdeydim biliyosunuz.perşembe günü eskişehire geldik kayınvalideme.ayın 17sine kadar burdayız.yağız paşa çok hareketli bir saniye bile durmuyo.napcaz bilmem.doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.arada bi girerim.öpüldünüzzz....
canım hayırlısı olsun...bende aşılamayla hamile kalmıştım 2gün hiç kalkmadan yatmıştım ve gerçekten stres yapmamıştım nasıl olsa olmucak diye ağır kaldırmamıştım ve aşılama olduğum günden itibaren progestan kullanmıştım...hatta kan vermeye bile çok zor gitmiştim yok nasıl olsa moralim bozulcak böle acaba varmı sorusu bile beni oyalıyodu ama rabbim büyük işte allahım sanada sağlıklı bir bebek nasip etsin inş...
huhuhu divinim ordamısınkötükedihüsokötükedihüso
burdayım şutarafagitti
kızlarda belki gelirler sulezehra ,vale , dilnur ,neslihan ,ayşe bekleyelim bakalım belki gelen olur boshayallersmile
ay gelsinler yav dilnur da hamilemiş özelden msj yazdım ama sevindim yazemuszemuszemuszemus
kızım güselmi teysesi:asigim::asigim:
okyanus sen nasıl doğum yaptın sezeryanmı normalmi ?
cnm inşallah temiz çıkar kalbini ferah tut :Saruboceq:
üsenin adına sevindim cnm
bende ayın 18' inden sonra gidecem tedavi için
aynı zamanda falan başlamış oluruz olumunekankayizsmile
bu arada akşamüstü netim gitti cnm kusura bakma yoksa öyle pat diye çıkmazdım
geçmişi okuduğunu bildiğim için burayada yazma gereği duydum Şeniz
burdayım şutarafagitti
kızlarda belki gelirler sulezehra ,vale , dilnur ,neslihan ,ayşe bekleyelim bakalım belki gelen olur boshayallersmile
neslihan hg nasılsın?biz daha önce tanışmadık galiba ben yaklaşık 1 senedir topiğe giremiyodum şimdi başladık artık yine buralardayım:kedi:
normal şekerim hihoyyythihoyyyt
hoşbulduk canımm..opuyorumnanaktan..evet sen bayağıdır girmiyorsun...bende bu aralar pek gieremediğim için karşılaşamıyoruz...Bende 1,5 senedir tanırım sizlerii..eski topiktenim ben seni biliyorum ama sen beni hatırlamadın demek...mafoldumben
selamlar canlarımkaydirigubbakcemile2
amin canım çok sağol...
ü
evet canım anladım zatenn....dedim meltem koptu galibaa...Bende zaten çıkmak zrunda kalmıştımm....opuyorumnanaktan
geldim şekerim...nabersiniz...
bu arada benim çok başım ağrıyoooo..Beynim patlayacak gibi...Niyetliyim uykusuzum heralde ondann....son 1 günüm kaldı....inş.onuda yaın tutucammm....kaydirigubbakcemile5
bugün fazla kalamıycam
malum bugün oğlumun doğum günü .hazırlıklarla uğraşıyorum.hepinizi çok öpüyorum.
bu arada dün yazmıştım gördünüzmü bilmiyorum doruk yürümeye başladı teyzeleri.
ya kusura bakma nolur kafam allak pullak ben kocaeline geldikten snr pek giremedim hamilelik doğum tayinimiz çıktı ev taşı yerleştir baya zordu yani tekrar kusura bakma bundan snr inşallah sık sık görüşürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selamlar canlarımkaydirigubbakcemile2
bugün fazla kalamıycam
malum bugün oğlumun doğum günü .hazırlıklarla uğraşıyorum.hepinizi çok öpüyorum.
bu arada dün yazmıştım gördünüzmü bilmiyorum doruk yürümeye başladı teyzeleri.
nasıldı :jeyyar: zormu kolaymı akannehir ben normalden çok korkarım eyvahedigeldismile
bu arada neslişim hg cnm dün netim gitti valla açılmadı kk ...sorun gider yaptım ama sistem dosyasıyla,dns birde anahtar bağlantı noktalarında sorun varmış
hiç anlamam o işlerden kapatmak zorunda kaldım ...yoksa iyiakşamlar demeden çıkmazdım cnm olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?