Dokuz Doğuranlar

inş bi gün hayırlısıyla benim de bi evim olur :Saruboceq::Saruboceq:
amin cnm inşallah a.s.
slm cnm hg Şeniz

bircan merhaba cnm
nasılsın ...belenaydan haberin varmı
yanlış hatırlamıyorsam görüşüyordunuz
bizi terketti gitti görürsen selam söyle onu çok özledik

Son düzenleme:
burdayım şutarafagitti
kızlarda belki gelirler sulezehra ,vale , dilnur ,neslihan ,ayşe bekleyelim bakalım belki gelen olur boshayallersmile

ay gelsinler yav dilnur da hamilemiş özelden msj yazdım ama sevindim yazemuszemuszemuszemus

kızım güselmi teysesi:asigim::asigim:

ay gelsinler yav dilnur da hamilemiş özelden msj yazdım ama sevindim yazemuszemuszemuszemus

kızım güselmi teysesi:asigim::asigim:

kızın çok güzel tabiki maşallah
evet dilnurumun mucizeside gerçekleşti kendiliğinden hamile kaldı
arada online oluyor inşallah bugünde uğrar

neslihan hg nasılsın?biz daha önce tanışmadık galiba ben yaklaşık 1 senedir topiğe giremiyodum şimdi başladık artık yine buralardayım:kedi:

cnm inşallah temiz çıkar kalbini ferah tut :Saruboceq:

amin canım çok sağol...

ü

evet canım anladım zatenn....dedim meltem koptu galibaa...Bende zaten çıkmak zrunda kalmıştımm....opuyorumnanaktan

burdayım şutarafagitti
kızlarda belki gelirler sulezehra ,vale , dilnur ,neslihan ,ayşe bekleyelim bakalım belki gelen olur boshayallersmile

geldim şekerim...nabersiniz...

bu arada benim çok başım ağrıyoooo..Beynim patlayacak gibi...Niyetliyim uykusuzum heralde ondann....son 1 günüm kaldı....inş.onuda yaın tutucammm....kaydirigubbakcemile5

neslihan hg nasılsın?biz daha önce tanışmadık galiba ben yaklaşık 1 senedir topiğe giremiyodum şimdi başladık artık yine buralardayım:kedi:

hoşbulduk canımm..opuyorumnanaktan..evet sen bayağıdır girmiyorsun...bende bu aralar pek gieremediğim için karşılaşamıyoruz...Bende 1,5 senedir tanırım sizlerii..eski topiktenim ben seni biliyorum ama sen beni hatırlamadın demek...mafoldumben

normal şekerim hihoyyythihoyyyt

nasıldı :jeyyar: zormu kolaymı akannehir ben normalden çok korkarım eyvahedigeldismile

bu arada neslişim hg cnm dün netim gitti valla açılmadı kk ...sorun gider yaptım ama sistem dosyasıyla,dns birde anahtar bağlantı noktalarında sorun varmış
hiç anlamam o işlerden kapatmak zorunda kaldım ...yoksa iyiakşamlar demeden çıkmazdım cnm olumunekankayizsmile

ozaman kısaca kendimi tanıtayımm....5 yıllık evliyim..3 yıldır bebek istiyoruz..ama pko haSTASI OLDUĞUM VE üzerine de pek düşemediğim için henüz anne olamadımm...

bende ekim sonu gibi tedaviye başlayacağım...Hay. ile inş. güsel haberler vericezz tüm anne olmak isteyen aday cancağazlarımla........

bugün fazla kalamıycam
malum bugün oğlumun doğum günü .hazırlıklarla uğraşıyorum.hepinizi çok öpüyorum.
bu arada dün yazmıştım gördünüzmü bilmiyorum doruk yürümeye başladı teyzeleri.

Son düzenleme:

ya kusura bakma nolur kafam allak pullak ben kocaeline geldikten snr pek giremedim hamilelik doğum tayinimiz çıktı ev taşı yerleştir baya zordu yani tekrar kusura bakma bundan snr inşallah sık sık görüşürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hah iyi ya yanlış anlaşılma olmasın vereliniortak
Allah kabul etsin cnm benimde 1 orucum kaldı perşembe tutarım oda biter inşallah

bugün dişçide işim bitti en sonda temizlik yaptı zaten inci gibiydi dişlerim dahada güzel oldu kaydirigubbakcemile3
dünya varmış valla ne akla hizmet 2 senedir çektim o ağrıyıda gitmedim acaba sempatiksalakcinni

dün gördüm tatlımm hatta alıntı yaptımm ama mesajı gönderemedimmmm.... sonrada işim çıkınca çıkmak zorunda kaldım....

Çok sevindim valla dün gibi paşayı beklediğimizi hatırlıyorumda.şimdi yürüyorr ohoh...opuyorumnanaktan..demek tam 1 sene oldu he....Rabbimm paşaya uzun sağlıklı mutlu ömürler versin....:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile

selamlar canlarımkaydirigubbakcemile2

hg cnmm,
ayy inanmıyorum yaa beryal hemen hemen hergün ticker ine bakıp kontrol ediyordum doruğun ilk doğum gününü kutlayacaktım jest yapacaktım ama unuttum çok ayıp ettik valla topiğimizin yakışıklı çapkın ördekinin ilk doğum gününü nasıl unuturuz
valla nasıl telafi etsekki eyvahedigeldismile

bizim yerimizede öp annesi onu nice mutlu yaşlara inşallah doruk paşa :içelim:

uzun uzun anlatırım şimdi ben
26 ağustosta gece saat 10 da hafif sancılarım başladı eşimde gece görevliydi yalnızdım yani saat 2 de nişan geldi hemen eşimi aradım hastaneye gittik sabah saat 10:15 te doğum masasına oturdum 10:25 te irem su kucağımdaydı çok rahattı iki seferde geldi yavrum hiç zorlamadı yanibayanssulusmilebayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…