aynı unutkanlık bu ara bendede var ben hamileliğe bağlıyorum ama bilmiyorumkismileAllah beni nasıl biliyorsa öyle yapsın ohaoldumsmile
yine ocakta çayı unutmuşum alt suyu bitmiş kaynaya kaynaya hatta üst demlikteki çay bile buhar olup bitmiş mafoldumben
nolacak benim bu unutkanlığım dalgınlığım
ben bu gidişle birgün evide yakarım :1no2: :a015:
aynı unutkanlık bu ara bendede var ben hamileliğe bağlıyorum ama bilmiyorumkismile
seninde kafan yoğunsa ondan olabilir
nasılsın bu arada görüşmeyeli biz düğünü bitirdik dün gece çok şükür
bende bittim bugün evde dinleniyorum artık
Allah beni nasıl biliyorsa öyle yapsın ohaoldumsmile
yine ocakta çayı unutmuşum alt suyu bitmiş kaynaya kaynaya hatta üst demlikteki çay bile buhar olup bitmiş mafoldumben
nolacak benim bu unutkanlığım dalgınlığım
ben bu gidişle birgün evide yakarım :1no2: :a015:
selamlar canlarımsempatiksalakcinni
canım bu aralar kafan yoğun ya ondandır geçer inşallah.
geçmezsede ben öpim geçer :kedi:
selam cnm hoşgeldin naber olumunekankayizsmile
iyiyim canım sen nasılsın
doruk şimdi uyudu bende geldim hemen buraya.
hakseveri merak ettim ya haber yok dimi ohaoldumsmile
canım senin için bu oku bakalım aklinialirimsmileevet cnm hiç sorma kafamın içinde 40 tane tilki var kırkınında kuyruğu birbirine değmiyor
çok düşünüyorum çok kafaya takıyorum herşeyi
doruk çok huysuz bugünlerde .zaten hep huysuz ama diş çıkarıyo yine.hiç yemekte yemiyo ne yapsam yemiyo.
çocuk bkmak çok zormuş ya.helede doruku bakmak.bir an yalnız kalmıyo hep yanında olucaksın.onunla oynuycaksın.inan tuvalete bile beraber giriyoruz.şimdi uyudu .kalkınca parka gitmek istiyor.aslında bahçemizde herşey var ama o oynamıyor orda .çok fena ya çok bilmiş bişey.klava:
cnm çok güzel bi kıssaymış hissemi aldım tşkr ederim
peki görgüsüz insanlarla karşılasınca napıyım
artık kiracı bile değilim kendi evim
en kötü ihtimalle daha iisini alana kadar burdayım
şuraya geleli 3 ay oldı sinir sahibi oldum valla
vay çapkın ördek :jeyyar:
bahçedeki salıncağı naapsın doruk parkta çıtır çıtır kızlar vardır kaydirigubbakcemile3
daha annesinin karnında çapkınlık öğrendi o
kolaymı onunla başa çıkmak aklinialirimsmile
sonucu ne olursa olsun en iyisi konuşmak.eğer konuşmaktan anlamıyorsa.olyların onun anlayacağı şekilde gelişeceğini onlara belirt.ama önce sakince derdini anlat.umarım yaptıklarını anlarlar.am anlamazlarsa.hepberbaer belirli kurallar koyun apartmanda.
gerçekten ya çok yaramaz ve çapkın.parkta küçük kızlar onu sevmeye geliyo senin çapkın ördek karşıdan başlıyo kızlar öpücük atmaya.bayılıyo herkes.bide yürüyor ya bebek arabasına da binmiyor.kasıla kasıla yürüyo elinden de tutamzsın illa kendi yürüyecek.çok çekeceğim var ya.
inan herkes aynı şeyi diyo bu çocuk çok çapkın ve bilmiş diyolar.bir hareketleri var sanki 3 yaşında.parkt bebekler bak diyom kardeş kafasını çeviriyor.illa kendinden büyüklere bakıyo.onların yanına gidiyor.kum oynamaya çalışıyo.çok bitirim.ikincide olursa ben kesin kafama huni doğru tımarhaneye lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
ben ev teslim olduktan 1 sene sonra geldim
ben gelmede önce yeteri kadar söylemişler zaten ama anlayan yok
Allaha havale ettim bakalım Allah ya ona verir yada bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?