ayyyy tam benim dişime göreymiş onlar ama dua etsinler ki ben izmirdeyim yoksa o apartmandan eşyalarını bile almadan kaçarlardı.itina ile çirkefle çirkef hanımla hanım olunur alsanaalsanasmile
sırnaşık şey sırnaşık şey hamileyken kk ya çok takılmanın yan etkileri :roflol: :roflol:
olsun yaa her anı güzel oluyor bebekken
büyüyünce asıl çekeceğin var -tatlicadiarzu-
sen vazgeçme sakın ikinciden ....huninin rengini kıyafetine göre seçersin bişey olmaz delikafadulden sırnaşık şey
seni ve doruk paşayı evimde seve seve 1 ay misaifr ederim delikafadulden başımın üstünde yeriniz var :lepi: :lepi:
yanyana değildik ama geçen seneler topiğimiz yıkılıyordualemsin ya .senle yan yana olsak ortalık kırılırdı bize gülmekten walla.
vazgeçmem ikinciden elbet doruk paşa büyüycek akıllanacak.ama olan bana olacak.daha da yaşım ilerlemeden ve arayı açmadan yapmak istiyorum.hele eşim gelsin de ben yapıcağımı bilirim :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
eşim yurt dışında ya ne zaman nereye gideceğimiz belli değil.bir an önce diğer bebeğimide yapmak istiyorum ki ailemde buradayken onların yanında daha rahat olurum diye düşünüyorum.hem doruk 1 yaşını geçti maşaallah.ben hamile kalıp doğum yapana kadar 2 yaşını geçer.hem eşimin yanına gidersem çocuklarla uğraşırım vakit geçer.ne yaparım korede yada kanada da tek başıma.
ayyy ne güzel olur du .keşke öle bir imkanım olsa 1 günlüğüne bile gelirim.kısmet ben deliyim bakarsın gelirim bir gün.zaten dorukla gezmediğimiz yer kalmadı.
doğduğu günden beri çocuk heryere gitti ne düğünden ne bayramdan ne tatilden geri kalıyom.çocuk aksi bu kadar geziyon diyo annem bide akıllı dursa dünyayı feth edicem .
yakında eşimin yanına da gitmek istiyorumda doruk 20 saat uçakta ne yapar onu düşünüyom.pilot uçağı bize bırakıp aşağı atlr bence delikafaduldendelikafadulden
yanyana değildik ama geçen seneler topiğimiz yıkılıyordu
çok özledim eski kalabalık topiğimizi boshayallersmile
evet evet sen eşini boş bırakma zaten bu meret öyle ha deyince olmuyor sırnaşık şey boş bırakmayada hiç gelmiyor aklinialirimsmile
20 saat uçakta dorukla yolculukmu ohaoldumsmile akannehir
yaw ver hosteslerin kucağına keyfine bak sen kaydirigubbakcemile3
mercanayşeyi çok kıskanmıştım hani buluşmuşsunuzya :kedi: onun yerinde olmayı çok isterdim boshayallersmile
belki bizlede birgün biryerde buluşursun bellimi olur alkisalkisalkis
evet canım eski günler çok güzeldi .ama istesekte artık eskisi kadar toprlanmamız mümkün olmaz.bebeğini kucağına alan yada meleğini göbişine alanların çoğu unutuyorlar geçmişte yaşadıklarını.sanki bebek için çırpınan onlar değildi.
onlarıda anlamaya çalışıyorum ama ben hamileliğimde 9 ay buradaydım bebeğim oldu doğum yaptığım gün bile yazdım.ben demiyorum herkes benim gibi yapacak ama biraz arkadaşlıklarımıza ve yaşadıklarımıza sahip çıkalım.neler yaşadık o bebeklere kavuşana kadar.bir çok arkadaşımız daha hamileliği yaşayamadı.onlara destek vermek moral olmak bu kadar zor olmamalı bence.
mercanayse ile görüştük.inşallah seninlede görüşürüz canım.kısmet bu iler hiç belli olmaz.rabbim izin verirse görüşürüz bir gün neden olmasın.:lepi:
bende çok isterim seninle yüzyüze görüşmeyi dertleşmeyi konuşmayı.:teselli:
haklısın cnm ...ama olsun biz hala burdayız :lepi:
ben hiç bırakmam kk yı topiğimizi ve sizi olumunekankayizsmile
beryal yarına randevu alabildim sonunda tam 16 ay ara verdim hiç ilaç kullanmadım
yarın genel bi muayeneden sonra inşallah yeni bir tedaviye başlarız
en önce şu adetimi söktürecek bi ilaç verse fena olmaz valla davul gibi şiştim gerildim patlamak üzereyim sempatiksalakcinni
slmmmm kızlaaarrrr valla buldum sizleri heeeee
Escales bebeğine takvim yapim hemen
zaten yeteri kadar zaman kaybettim artık beklemek istemiyorum hemen başlasın daha sabredecek halim kalmadıevet canım başla tam bir kontrolden geç .tahlillerin yapılsın yumurta gelişimine bakılsın.inşallah dah fazla bekletmez seni meleğin.
ama bence doktoruna bir an önce hamile kalmak istediğini anlat.yumurta gelişimi ve çatlamasına yardımcı ilaçlarda versin sana.
senin için zor olmayacakmı izmir bodrum arası git gelbende sorun olmazsa haftaya gidicem doktora.ama bodrumda ki kendi doktoruma gideceğim.herşeyimi o biliyor.mecburen izmirden bodruma gidicem.beni o adamın tedavisi hamile kalmamı sağladı.şimdide ona gidicem en azından tekrar kontrollerimi yaptırayım içmm gereken ilaçlar varsa içmeye başlayım istiyorum.smear testi yapıldı temizim allaha çok şükür.yumurtlama sorunum var sanırım.adetlerim doğumdan sonra düzene girmedi.adetim ve yumurtalarım düzelsin ki 3 aya kadar eşimle buluşucaz o zamana kadar ilaçlarım varsa onları başlamak istedim.
slmmmm kızlaaarrrr valla buldum sizleri heeeee
hoşbulduk canım beninmmzaten yeteri kadar zaman kaybettim artık beklemek istemiyorum hemen başlasın daha sabredecek halim kalmadı
senin için zor olmayacakmı izmir bodrum arası git gel
gerçi gezmiş olursun
doruk hala emiyormu
emiyorsa adet olmaman normal sütün koruyodur
prolaktin soyhası varya işte ondan bende çok var
dün sıktım göğsümü süt geldi
hollandanın ineklerine rakip görüyorum kendimi
vildoşu sütten keseli 8 sene oldu hala sağılsam sütüm çıkar akannehir
slm hoşgeldin
sağolasın toprağım ama nasıl ekliyeceğim bulamıyorum kaydirigubbakcemileolumunekankayizsmileYaptım şekerim takvimi üstte bak
zaten yeteri kadar zaman kaybettim artık beklemek istemiyorum hemen başlasın daha sabredecek halim kalmadı
senin için zor olmayacakmı izmir bodrum arası git gel
gerçi gezmiş olursun
doruk hala emiyormu
emiyorsa adet olmaman normal sütün koruyodur
prolaktin soyhası varya işte ondan bende çok var
dün sıktım göğsümü süt geldi
hollandanın ineklerine rakip görüyorum kendimi
vildoşu sütten keseli 8 sene oldu hala sağılsam sütüm çıkar akannehir
slm hoşgeldin
hoşbulduk canım beninmm
sağolasın toprağım ama nasıl ekliyeceğim bulamıyorum kaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?