amin inşallah haksever
pazartesimi alacan sonuçları cnm
inşallah pozitif çıkar :Saruboceq:
olumunekankayizsmile şükür sonunda tedbir alınacak :lepi:
bende cumartesine randevu bulamadım
yaw sen hamile kalınca gaza geldim hemen kociki aradım randevumu alsın diye kaydirigubbakcemile3
rabbime çok şükür ...Allah olmayan herkese nasip etsin canım benim
sende benim manevi kardeşimsin biliyon Şeniz
kız eğer hastaneye falan yatma durumun olursa özelden bana tlf nonu ver ararım seni olumunekankayizsmile
kızlarrrrr ben hamileyim yineeeeeeeee :teytey::teytey::teytey::teytey:
ne olur dualarınızı esirgemeyim 3 meleğimi düşürdüm senağlama
umarım bu bana sıkı sıkı tutunur ne olur cok dua edin bana
ALLAHIM SANA SIGINIYORUM SEN BÜYÜKSÜN BANA VE TÜM İSTEYEN ARKADASLARIMA ANNE OLMAYI NASİP EYLEsenağlama:Saruboceq:
hemşerim al artık şu randevuyu hadi başlayalım yine yeniden tedavilere
yılmak yok
ölmediysek hala umut var demektir
inşallah bizde kavuşcaz meleklerimize
beryalcim gördünmü canım adını listeye bir yazdın pir yazdın valla ertesi gün hamiş haberi aldık uğur getirdin
darısı listede olan bütün arkadaşlarıma inşaaaallllllaaaahhhh
günaydın cancağazlarımmmmm....
Herkese güsel hafta sonları diliyorummmm....Pazartesi hemen gelsede birde haksevere halay çeksek keşkeeee...İnşşş...
Benimde pazartesi kan tahlil sonuçlarım belli olucak LH hormonum inş 15 in üstünde çıkmaz çıkarsa dr.tedavin biraz daha zor olur demişti...Bakalımmm herkes için hayırlısı olsun canlarımmm...
İnş. beryalim listeye uğur getirir....inşşşşşş....kaydirigubbakcemile5
Bugün çok yoğun olacağım herzaman ki gibi...kaydirigubbakcemile aklinialirimsmile
canım benim çok sevdim bende.sizlere uğurluk gelmek benide mutlu ediyor.inşallah ikinci bebeğimi beklerken hepiniz hamile kalmış olursunuz.:Saruboceq:
günaydın canım benim.
inşallah pazartesi günü sana ve haksevere uğurlu gelir.
dualarım sizinle.
kolay gelsin sana çok öptüm.
Bende bu ay soğan suyu yapacağım sonrada bir dahaki ay inş. tedaviye başlayacazzzz...Çok heyecanlıyımmmm...Ayrıca çokta stresli olucak mı diyeee...eyvahedigeldismile :2:
hg cnm gözün aydın tekrar
o bebeğin durmaması çok normal çünkü hamileliğini hep tedirgin geçirdin onuda etkiledi tabiki
sütünü bile etkiler moralini yüksek tutmaya çalış...sen mutlu olursan bebişte mutlu huzurlu olur
allah razı olsun canım evet hamileliğim hep tedirgin geçmişti.sütümde az ama sürekli sık sık emziriyorum kızımı.loğusalık dönemi biraz zormuş insanın içi sürekli huzursuz ve sıkıntılı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?