canım benim çok geçmiş olsun üzülme herşeyin çaresi var rabbim dermansız dert vermesin isyan etme bol bol dua et arkadaşımiyi geceler cancağazlarımmm...
bugün benim için çok kötü birgün dü..sürekli syanlardaydım üstüne hiçç iyi değildimm...
Neyse ben dr. gittim tahlileri ve geçen seneki rahim filmimide gösterdim..
Prolaktinim yüksekmiş onun için bir ilaç verdi..
En can alıcı noktada: rahimde perde olabilirmiş o yüzden histeroakopi diye birşey istedi..Biraz araştırdım..tabii ben duyunca ilk şok ağla ağla geberdim bugün....Başka birine yönlendirdi kendi dr. yapmıyormuş...Yönlendirdiği yer de çok pahalı ne yapcam nasıl bu işin içinden çıkacağım hiçç bilmiyorumm.....
Ne olur bana bilgi verinnn bilenininz yaptıranınız var mı...Çok kötü bunalımdayımmm...
selam kıslar kızımın ağzı pamucak olmuş doktorumuza gittik.karbonatlı suyla silmemi söyledi arkasındanda bir damla veri onu damlatıyorum iki gündür annem siliyor kuzum çok ağlıyo silme esnasında sanki ciğerimi söküyolar çok kötü oluyorum kızım ağlayınca.ama silince geçiyo sonra tekrar çıkıyo.bebeğinin ağzı pamucak olup nasıl geçirdiğini biri yazrsa çok sevinirim.
kızlar betahcg yaptırıp geldim.salı günü 246dı.bugün 550.moralim bozuldu.bugün 700 civarında olması gerekirdi.sanırım yine olmuycak.
bircancım hümanın doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllar dilerim
selamlar canlarım.
iyi haftalar
ve güzelliklerle dolu yeni bir ay geçirmenizi dilerim
canım benim çok geçmiş olsun üzülme herşeyin çaresi var rabbim dermansız dert vermesin isyan etme bol bol dua et arkadaşım
geçen gün yazdım (956.sayfada)neslihancım kafam okadar doluki sana yazıcam diye nilüfere yazmışımyavaş yavaş oynatıyom galiba
slm kızlar bugün betahcg baktırdım 1661 değerim.doktorum yarın keseye bakmak için çağırdı.hakkımızda hayırlı.şu korkularımı yensem.şimdide ya kese yoksa diyorum.sanırım şu geçen 10 yıl beni delirtti.hiç olumlu düşünemiyorum.
günaydın kızlarrr nasılsınız
kızlarr nasılsınız yaa kızım göğsümü tutmak istemiyo artık ne yapacam ok zor tutturuyorum
merhaba canım benim kızımın ağzıda hep beyazdı bir iki sefer kayınvalidem karbonatlı su yaptı baktım tekrar oluyo bi daha yaptırmadım 6 aylıkken kendiliğinde geçti pek fazla karbonat falan yaptırma dili yanar bebişin canı acır geçer bişey olmaz ondan eğer ila bişey yapcam diyasan ecz.mikostatin var mürekkep gibi onu sür daha ii tatlım seni ve bebişini öpüyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?