kimse yokkkk mu hu huuuuuuu
selam kızlar ne var ne yok
kızım uyuyo ilk defa yatırdım kendi kendine uyumuş isteyince oluyo demekki muzur sıpa kucak delisi
hiç bi sıkıntısı yok sırf kucak için etini koparmışız gibi nasıl ağlıyo
gece doğru düzgün uyumadı şimdi kıpraşa kıpraşa uyuyo ev sessiz aman uyanmasın die
benimde acaip uyumam var ama mübarek evlat yattığımı hissediyo ağlamaya başlıyo birazdan hazırlanıcaz memlekete yolculuk yarın mevlütümüz var
kayınvalidem süper bakıyo bize inanmıcaksınız ama emzirirken sırtım ağrımasın die masaj yapıyo duyun ama inanmayın ciciler biciler alıyo ben uyuyim die bebeğe bakıyo kendi uykusuz kalıyo
hııhh yapcak okadar dimi bakalım nereye kadar
hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
tüh yaw elifcime yetişemedim
geldim cnm nasılsın çok özledim sizleri yaaaaminik prensesim çok yaramaz teyzesii uyku nedir unutmuş durumdayım artık zombi gibi oldum ya da yarasada diyebilirim geceleri sabaha kadar oturuyoruz cimcimemle birlikte..ama ne olursa olsun canım o benim...bu hafta buralardayım eşime yardıma geldim elemanlardan biri izinli.sen anlat bakalım ben yokken neler yaptın kızzzz
daha adet olmadımmmm ne zamanolcam mennnnn
bizde seni özledik cnm
demek kızınla gecelere akıyorsunuz
varya bende razıyım uykusuzluğa nolacakki en fazla 4 sene çekerim
bizde tedaviye başladık bu ay 2 yumoşum oluşmuş teyzesi 20 mm ve 17 mm ellerinden öperler
kocikin keskin nişancılığını görecez bakalım
ayyyyyy Allah da seni güldürsün cnmmm hadi bakalım inş...Rabbim kucağını bol bol doldursunnnn ikiz üçüz olsun inş.
divinityyyyyyyy nerdesinnnn cnm yaaaaa bir türlü denk gelemedik
teki tutsada yeter cnm
akşam kuluçkaya yatacamev ödevi verdi dr bi kümes ayarlamam lazım derme çatmada olsa olur
aman sıcak tut yumurtaları soğumaya izin vermeden çalışmalara devam et.Allah'ın izniyle olur cnm inş. hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz artık boş durmak yok çalışanı kulda sever Allah da cnm her fırsatta çalışmak lazım kocikini tut böle götür..
kızımın resmini eklemeye çalışıyorum ama olmadı yaaaa :18:
evet farkettim resim yüklemeye çalıştığını profiline gittim ama ekleyememişsin
nasıl yapamadın nerden yüklüyon anlatıyım istersen
yok cnm siteden kaynaklanıyor sorun tam yüklerken hata veriyor normal albüm oluşturmaya çalıştım yüklerken yarıda kalıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?