Dokuz Doğuranlar

benimkine ben baktımm kaynanam daha bi atlet bile almadı

tüh yaw elifcime yetişemedim

geldim cnm nasılsın çok özledim sizleri yaaaa minik prensesim çok yaramaz teyzesii uyku nedir unutmuş durumdayım artık zombi gibi oldum ya da yarasada diyebilirim geceleri sabaha kadar oturuyoruz cimcimemle birlikte..ama ne olursa olsun canım o benim...bu hafta buralardayım eşime yardıma geldim elemanlardan biri izinli.sen anlat bakalım ben yokken neler yaptın kızzzz

bizde seni özledik cnm
demek kızınla gecelere akıyorsunuz
varya bende razıyım uykusuzluğa nolacakki en fazla 4 sene çekerim

bizde tedaviye başladık bu ay 2 yumoşum oluşmuş teyzesi 20 mm ve 17 mm ellerinden öperler

kocikin keskin nişancılığını görecez bakalım

ayyyyyy Allah da seni güldürsün cnmmm hadi bakalım inş...Rabbim kucağını bol bol doldursunnnn ikiz üçüz olsun inş.

Son düzenleme:
teki tutsada yeter cnm
akşam kuluçkaya yatacam ev ödevi verdi dr bi kümes ayarlamam lazım derme çatmada olsa olur

aman sıcak tut yumurtaları soğumaya izin vermeden çalışmalara devam et.Allah'ın izniyle olur cnm inş. hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz artık boş durmak yok çalışanı kulda sever Allah da cnm her fırsatta çalışmak lazım kocikini tut böle götür..

onunda işine gelir
görmemişin birinin yumurtaları olmuş gibi oldum yaa karnımı seviyom
onlar bebişe dönüşse çıldırırım heralde sevinçten

evet farkettim resim yüklemeye çalıştığını profiline gittim ama ekleyememişsin

nasıl yapamadın nerden yüklüyon anlatıyım istersen

yok cnm siteden kaynaklanıyor sorun tam yüklerken hata veriyor normal albüm oluşturmaya çalıştım yüklerken yarıda kalıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…