Dokuz Doğuranlar

Kayın validem gelicek birazdan eşim aradı özge hasta gel dedi okuldan geldim hastayım diye öğlen 3 te işe gidicek evde yemek vardı ısıtayım dedim yesin hem bitsin ben okuldan geldiğimde gitmiş oluyo normalde içeri istedi sofrayı ..........................kurdum yedi bu kadarmı diyo yemekle pilav vardı beyefendi kendime bakıyom su torbası hazırladım ıhlamur yaptım hiçç bide hizmet bekliyo nerde ya nerde hiç umrunda değil gene delirtti hizmetçiyim sanki hastayım diye eve gelmişim yok bide yedi kalktı sofradan abdest aldı namaza durdu ................topladım sofrayı ama biran önce gitsin boğucam çünkü gitti sonrada giderken öpüyo kendine i.bak diyo mecbur bakıcam başka kim bakıcak ki dedim bu seferde kızdı gitti offffff ya bi iyiyiz bi kedi köpek gb o böle şeyler yapınca benimde çeneme vuruyo bide önemsemeyişi çephe alıyorum bu sefer ne dese batıyo nabcam bilmiyorum psikoloğa ihtiyacım var bi gidemedim offfffffffffff

Neyse çıkıyım namaz kılıcam abdest falan alıyım gene yatıcam karnımda bombolar patlıyo yarın nasıl gidicam ya görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

canım benim herşeyi çok fazla en ince ayrıntısına kadar düşünüyorsun.seni çok kendime benzetirim bu yüzden.
ama rahat ol.nasılsa herşey olcağına varıyo kendini boşyewre üzme ve sakin ol.herşeyi kendi istediğn gibi yapılmasını bekleme öle olunca insan daha da üzülüyo

canım kendine çok iyi bak doruğu yerime öp hayırlı akşamlar kızım kalkmadan yemekleri hazırlayım ben

hayırlısı olsun canım .
ama ben çatlatma iğnelerine kafayı takmış durumdayım.sgk kapsamında mı yazamıyolar sen kendin alıp vurdursan yada neden aşılama dışında vurulmuyo ki
ilk kez duydum da ondan soruyorum canım.
:26:şaşırdım yani.
çok kişi aşılamadan önce vuruluyor tutmazsa aşılamaya geçiyor.
bir yanlışlık olmasın.bu kadar zaman bekletti seni bu doktor bence başka doktoru dene sen

bana da çatlatma iğnesi vermişti doktor klomenden hemen sonra..sadece aşılamada verilmyır yani.. 87 tl idi sanırım fiyatı 2 ay önce..

başka dr gidemem
aile hekimime danışacam ben
bana da çatlatma iğnesi vermişti doktor klomenden hemen sonra..sadece aşılamada verilmyır yani.. 87 tl idi sanırım fiyatı 2 ay önce..

fiyat önemli değil cnm alırdım ama vermedi dr
acaba hamile kalamayım her ay gidiyim diyemi yapıyoki
inşallah Allah oyununu bozar....çatlatma iğnesiz verir bebişimi :saruboceq smili:

aynı şeyleri bizde yaşıyoruz canım bu konuda yanlız değilsin. daha 2 saat önce sırf bu sebeple köpürdüm.. ben nerdeyse organlarımı ortaya döküp buyrun bunlardan bebek yapın derecede ortaa koyuyorum kendimi ama herif gayet rahat relax umursamazzzzz... bugün kıyameti kopardım boşarım seni dedim.. alır başımı giderim delirtme beni dedim düzeldi ama 1 gün sürmez bu düzelmiş hali..

aslında araştırmalarıma göre bu ilaçlara en düşük dozlarda başlanıyor ve yumurtanın kendi kendine çatlaması bekleniyor çatlamazsa önümüzdeki aylarda çatlatma iğnesi verilerek tedavi yapılıyor.. benim doktor direk iğneyi verdi niye böyle yaptım anlamadım ama yaşım geçtiği için vakit kaybetmemiz gerektiği konusunda sürekli hayırlatma yaptığından böyle tedavi uyguladığını düşünüyorum..
sen günde 1 tane mi içtin klomen?

sorsan adam gibi cevap vermiyorlarki
cımbızla laf alıyoruz ağızlarından
farklı bir yol izliycem dedi klomeni önceden 5 gün kullanıp 5 gün ara verip yumurtalara bakıyordu bu sefer 10 gün ,günde 1 tane kullandım ..ilaç bitince kontrole gittim yumoşlar oluşmuştu

şimdi kasıklarımda batmalar var
bazende içimden sanki cımbızla et koparıyolar gibi hissediyorum
bakalım bu ay nasıl olacak hamile kalacammı ,kalamıycammı
bayramdan sonra belli olacak

ayşe cnm niye bişeyler yazmadan gittin dargınmıyız :18:

yok canım dargın diilim kimselere sakın yanlış anlamayın arkadaşlarım hiç kk ya giresim gelmiyor yazasım gelmiyorr kendimi çok yorğun ve de bitkin hissediyorum
divinim canım tedaviyede başlamıssın inşallah güzel haberlerle dönersin
elifde dönmüş artık
valeme çok üzüldüm canm benim yaaa
haksever takma be arkadaşım ben bana nie sormuyolar diordumda soruyorlar vede bıktırıyorlar adamı
bilgen canım çok sevindim hamileleğine inşallah rabbim tüm isteyenlere verir
kızlar kkya girncez direk zayıflama bölümüne uğruyom ondan geldiğimde kimseler olmuyor zaten
sibel senin kızn
hatice senin kızın çok tatlı benim yerime bi öpüverin bakemm
ya bazı simileyler nerdeeeee

bakın nickimin altında en ideal kilom 55 yazıyor az kaldı ama daha 7 kilom var şu anda 61 gibim gözüküyom cuma günü sonuçlarımı göstercem bakalım benim sevğili hastalığım ne alemde

bakın nickimin altında en ideal kilom 55 yazıyor az kaldı ama daha 7 kilom var şu anda 61 gibim gözüküyom cuma günü sonuçlarımı göstercem bakalım benim sevğili hastalığım ne alemde

ohh çok şükür konuştun bende bizi artık sevmiyon sanmıştım
umarım hayırlı olur tedavim cnm vatana millete
benimde girip paylaşım yapasım yok kk ya ama bir yerde alışkanlık yapıyor bırakılamıyor
hiç yazışmasam bile açıp okuyorum yazılanları

ideal kilona az kalmış cnm
azmine hayran kaldım bravo sana
diyetmi yapıyon ... bende bu ara kilo aldım versem fena olmaz ama çok güzel yemek yapıyorum yaww yaptığımı da çok beğeniyorum oturup yiyorum afiyetle valla
nasıl kilo verecem bende bu marifet varken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…