Kayın validem gelicek birazdan eşim aradı özge hasta gel dedi okuldan geldim hastayım diye öğlen 3 te işe gidicek evde yemek vardı ısıtayım dedim yesin hem bitsin ben okuldan geldiğimde gitmiş oluyo normalde içeri istedi sofrayı ..........................kurdum yedi bu kadarmı diyo yemekle pilav vardı beyefendi kendime bakıyom su torbası hazırladım ıhlamur yaptım hiçç bide hizmet bekliyo nerde ya nerde hiç umrunda değil gene delirtti hizmetçiyim sanki hastayım diye eve gelmişim yok bide yedi kalktı sofradan abdest aldı namaza durdu ................topladım sofrayı ama biran önce gitsin boğucam çünkü gitti sonrada giderken öpüyo kendine i.bak diyo mecbur bakıcam başka kim bakıcak ki dedim bu seferde kızdı gitti offffff ya bi iyiyiz bi kedi köpek gb o böle şeyler yapınca benimde çeneme vuruyo bide önemsemeyişi çephe alıyorum bu sefer ne dese batıyo nabcam bilmiyorum psikoloğa ihtiyacım var bi gidemedim offfffffffffff
iyiyim cnm çok şükür sen nasılsın
beryal teyzesi 2 tane yumoşum var biri sağda biri soldaellerinden öperler
dr çatlatma iğnesini sordum
sadece aşılama yapılan hastalara veriyoruz dedi vermedi
vildan'da da çatlatma iğnesi vurunmadan hamile kalmıştım inşallah bunda da öyle olur
Allah yüzümüze bakarda verir bu ay inşallah :saruboceq smili:
hayırlısı olsun canım .
ama ben çatlatma iğnelerine kafayı takmış durumdayım.sgk kapsamında mı yazamıyolar sen kendin alıp vurdursan yada neden aşılama dışında vurulmuyo ki
ilk kez duydum da ondan soruyorum canım.
:26:şaşırdım yani.
çok kişi aşılamadan önce vuruluyor tutmazsa aşılamaya geçiyor.
bir yanlışlık olmasın.bu kadar zaman bekletti seni bu doktor bence başka doktoru dene sen
başka dr gidememhayırlısı olsun canım .
ama ben çatlatma iğnelerine kafayı takmış durumdayım.sgk kapsamında mı yazamıyolar sen kendin alıp vurdursan yada neden aşılama dışında vurulmuyo ki
ilk kez duydum da ondan soruyorum canım.
:26:şaşırdım yani.
çok kişi aşılamadan önce vuruluyor tutmazsa aşılamaya geçiyor.
bir yanlışlık olmasın.bu kadar zaman bekletti seni bu doktor bence başka doktoru dene sen
bana da çatlatma iğnesi vermişti doktor klomenden hemen sonra..sadece aşılamada verilmyır yani.. 87 tl idi sanırım fiyatı 2 ay önce..
aynı şeyleri bizde yaşıyoruz canım bu konuda yanlız değilsin. daha 2 saat önce sırf bu sebeple köpürdüm.. ben nerdeyse organlarımı ortaya döküp buyrun bunlardan bebek yapın derecede ortaa koyuyorum kendimi ama herif gayet rahat relax umursamazzzzz... bugün kıyameti kopardım boşarım seni dedim.. alır başımı giderim delirtme beni dedim düzeldi ama 1 gün sürmez bu düzelmiş hali..i. değilim canım karnımda bombalar var midem bulanıyo ya bugün okuldanda izin aldım yatıyorum işte moralimde bozuk nedense daha adetime var ama bu ne şimdi anlamadım bazı şeyler var sinir oluyorum ben başka sevdalardayım eşim başka sevdalarda ben tadavi olmak istiyorum her ay aşılama tüp bebek hatta eşim ara verelim dio niye arabayı sattı beyefendi kredi çekicek ocaktan sonra araba alıcak ben ne diyorum o ne yapıyo delircam artık ya benim paramı bıraksa bali ben toplayıp yazın 15 tatilde aşılama yapmak istiyorum benden paramı istedi yok ama çektiği kredi 450 falan ödencek bizim heray 1 liramız bile kalmıyo malum kışta artı masraflarda oluyo destek olcan falan diyo o muhabbet açılınca bende ben paramı toplayıp tedavi için harcıcam diyincede senden paranı isteyenmi var falan diyo delirtiyo beni niye diyorum sorun yok gb davranıyosun koskoca 3 sene olduuuuuuuuu hep aynı şeyler diyorum ya ne var dio sorun yok sorun senin düşüncelerin at kafandan istemiyorum de bende istemiyorum dio ama herkezle muhattap olan ben dayanamıcam ben dayanamıcam artık olması lazım diyorum kızıyo bus efer sinir oluyorum çok moralim bozuk her seferindede bu konu öle böle kapanıyo ve onun dediği oluyo anlamıyo eşim bile aNLAMIYO BENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
başka dr gidemem
aile hekimime danışacam ben
fiyat önemli değil cnm alırdım ama vermedi dr
acaba hamile kalamayım her ay gidiyim diyemi yapıyoki
inşallah Allah oyununu bozar....çatlatma iğnesiz verir bebişimi :saruboceq smili:
aslında araştırmalarıma göre bu ilaçlara en düşük dozlarda başlanıyor ve yumurtanın kendi kendine çatlaması bekleniyor çatlamazsa önümüzdeki aylarda çatlatma iğnesi verilerek tedavi yapılıyor.. benim doktor direk iğneyi verdi niye böyle yaptım anlamadım ama yaşım geçtiği için vakit kaybetmemiz gerektiği konusunda sürekli hayırlatma yaptığından böyle tedavi uyguladığını düşünüyorum..
sen günde 1 tane mi içtin klomen?
ayşe cnm niye bişeyler yazmadan gittindargınmıyız :18:
bakın nickimin altında en ideal kilom 55 yazıyor az kaldı ama daha 7 kilom var şu anda 61 gibim gözüküyom cuma günü sonuçlarımı göstercem bakalım benim sevğili hastalığım ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?