- 28 Nisan 2009
- 1.339
- 29
- 158
elif çabala ha gayret oldu olacak
ay divincim sen çok yaşa ne güldürdün beni eşim bile baktı attığım kahkahaya sen beni mi takip ettinyok cnm kırk kere denedim ama olmuyooooooooorrrrr bıraktım zaten artık pes ettim linkde sorun varmış bende sitenin yalancısıyım ama cnm face de albüm var istersen ordan bak kızıma teyzesi
yaa evet işte öyle topikcimbayram temizliği yapıyorum tülleri yıkadım ütüledim astım ikinci posta çıkmak üzere makineden onlarıda ütüleyip asacam
selamlar canlarımmmmm
oh mis gibi oturun inşallahkolay gelsin canikom.bizimde evimiz boyandı ohh mis gibi olduk.
yarında halıları yıkamacıya vericem o sırada yardımcımızda vi temizler.mis gibi kışa hazırlığımız biter.
selamlar canlarımmmmm
a.s.cnm arkadaşım ama çıkmak zorundayım hepinize iyi akşamlar divinty sanada çok çok kolay gelsin cnm öptüm hepinizi kocamannn
oh mis gibi oturun inşallah
temizlik gibisi varmı yaw
selam cnm
a.s.cnm arkadaşım ama çıkmak zorundayım hepinize iyi akşamlar divinty sanada çok çok kolay gelsin cnm öptüm hepinizi kocamannn
nasılsın canikom görşmeyeli
cmrm nasılsın canım kuzun nasıl ben geçen hafta kaldım tek başına bakılıyo bakılmasınada sen kafayı yiyon hiç bişe yapamıyon gündüz eğer muzur bi kızın varsa benimki gibi mesela bugün eğer annem olmasaydı kafayı yemiştim 10dkkada bi uyanıyo azönce emip uyudu şuan annem omzuna almış gene ben oturuyorum bişeler yiyorum geçen hafta aç gezdim kocam gelene kadar
40 çıkına kadar yanlız kalınmaz diyolardı korkuttular ama bişe olmadı geçen hafta
biz banyosunu hep babasıyla yaptırıyoz cebelleşe cebelleşe :)) totomuzdan terler akıyo yıkama bitene kadar çok kıpraşıyo çünkü
batıl inanç
ben inanmıyorum kırkına kadar yalnız kalınmamalı lafına
ben 1 haftalıkken yalnız kalmaya başladım
kızımıda kendim yıkadım ,kendim baktım kendim büyüttüm
hiç kimseden yardım almadım hiçte zorlanmadım
sezeryanlıydım ama kendi ev işlerimi bile yaptım kimseye eyvallah etmedim
Allah nasip ederse ikincimde de kendi başımın çaresine bakacam
işin en zevkli kızmıda banyo kısmı olacak
Allahım tez zamanda inşallah bana oynayacağım bi bebiş nasip et nolur
vildoş ablasıyla yıkayalım bebişimizi
yağlayalım ,tulum giydirelim ,misler gibi koksun , ablası uyutsun bende netin başına geçiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?