ohh çok şükür konuştunbende bizi artık sevmiyon sanmıştım
umarım hayırlı olur tedavim cnm vatana millete
benimde girip paylaşım yapasım yok kk ya ama bir yerde alışkanlık yapıyor bırakılamıyor
hiç yazışmasam bile açıp okuyorum yazılanları
ideal kilona az kalmış cnm
azmine hayran kaldım bravo sana
diyetmi yapıyon ... bende bu ara kilo aldım versem fena olmaz ama çok güzel yemek yapıyorum yawwyaptığımı da çok beğeniyorum oturup yiyorum afiyetle valla
nasıl kilo verecem bende bu marifet varken
diet değil canım sadecedikkat ediyom yeşil çay içincez bağırsak yani sidirim konuzunda daha iyi oluyor yediklerimi azaltıyom havalar soğuduğu için yürüyüşte yapamıyom aşkıma söyledim bi yürüyüş bandı al bana dedim kurban bayramı geçsin dedi alayım dediya bakalım
canım sizleri sevmezmiyim hepinciğinizi çok seviyommmmmm
inşallah hemen hamiş kalırsın gelsin senin meleğin bakalım inşşşşş
günaydınlar canlarım
okumadan yorum yapmadan geçeni fururum
az önce sancıyla uyandım
sağ tarafımta tok bi ağrı var ve vajinamsanki düşecekmiş gibi ağrıyo
noliyi bana
günaydınlar canlarım
okumadan yorum yapmadan geçeni fururum
az önce sancıyla uyandım
sağ tarafımta tok bi ağrı var ve vajinamsanki düşecekmiş gibi ağrıyo
noliyi bana
aman cnm bence sen bugün iş yapma bırak bayram temizliğine bir gün ara ver bol bol yat dinlen..kendini sıcak tut ayaklarını vs..ben genelde adetimin ilk iki günü böyle şeyler yaşarım..belki senin yumoşlar faaliyete geçmiştir kim bilir belki hedefi tam yerinden vurdun cnm
Benimde cnm çok sıkkın bu hafta kızıma k.validem bakıyor ben burda olduğum için.dün akşam kızımı almaya gittiğimizde bana kızımda kalça çıkığı olabilirmiş onu dedi içim yandı yaaaa sağ bacağında 2,sol bacağında 1 boğum varmış o yüzden öyle diyormuş.ama hareketlerinde hiçbir kısıtlama yok aksine maşallah kıpır kıpır bacakları hiç durmuyor yattığı yerde uçacakmış gibi hareket ediyor.ayrıca iki bacağıda eşit uzunlukta dün akşam iyice baktım..yinede içime dert oldu ben doktora götürmek istiyorum k.pederimde daha çok küçük canını acıtırlar üzerler bebeğini şimdi götürme bir şeyi yok onun diyor ama dert oldu bana sabaha kadar uyuyamadım.acaba başka nasıl belirtileri vardır bu kalça çıkığının deliricemmmmm kızlar yaaaaaa :84: :84: :84: :84: :84:
hakca HOŞGELDİN CANIM
NASILSIN
EYLÜL NASIL
HALA RESİMLERİNİ KOYMADIN YANİ 1 YILI GEÇTİ :83:
bir hışımla gelmişsin cnm tırstım valla
biz gençler eski kafalara göre daha bilinçliyiz ama eskiler öyle inanmışlar öylede devam etmek istiyorlar
ben biraz asi bir gençtim bütün bildiklerini unutturdum bizimkilere
adetim bayrama denk geliyor cnmgünaydın canikom.akşam sen çıkmışsın o dakiklarda ben gelmişim.kaçırdım seni
adet mi olcaksın yada üşütmüşte olabilirsin .:26::26::26:
allah korusun kist falan olmasında
elifcim yatamam ben yaa kurtluyum dururmuyum hiç dün 4 pencere sildim tülleri perdeleri yıkadım ütüledim taktım bugünde kalan 3 pencereyi yapacamaman cnm bence sen bugün iş yapma bırak bayram temizliğine bir gün ara ver bol bol yat dinlen..kendini sıcak tut ayaklarını vs..ben genelde adetimin ilk iki günü böyle şeyler yaşarım..belki senin yumoşlar faaliyete geçmiştir kim bilir belki hedefi tam yerinden vurdun cnm
benimde cnm çok sıkkın bu hafta kızıma k.validem bakıyor ben burda olduğum için.dün akşam kızımı almaya gittiğimizde bana kızımda kalça çıkığı olabilirmiş onu dedi içim yandı yaaaa sağ bacağında 2,sol bacağında 1 boğum varmış o yüzden öyle diyormuş.ama hareketlerinde hiçbir kısıtlama yok aksine maşallah kıpır kıpır bacakları hiç durmuyor yattığı yerde uçacakmış gibi hareket ediyor.ayrıca iki bacağıda eşit uzunlukta dün akşam iyice baktım..yinede içime dert oldu ben doktora götürmek istiyorum k.pederimde daha çok küçük canını acıtırlar üzerler bebeğini şimdi götürme bir şeyi yok onun diyor ama dert oldu bana sabaha kadar uyuyamadım.acaba başka nasıl belirtileri vardır bu kalça çıkığının deliricemmmmm kızlar yaaaaaa :84: :84: :84: :84: :84:
bu konuda eltim çok çektirdi bize doğum yaptıktan sonra yok şöyle olur böyle olur die o yüzden böyle tarz konularda ne biliyosam yazıp insanları aydınlatmak yanlış bildiklerini düzeltmek istiyorum özellikle çok araştırdım bu konuları ki bu batıllardan bahsedenlere şak die cevabını mantıklı açıklamalarıyla yapıştırmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?