kızlar uzun zamandır okuyorum yazdıklarınızı.bebekler çok yaramaz hiç durmuyor hep ağlıyo uyumuyo falan yazıyorsunuz.
dorukn neler yaptığını unutmuş gibisiniz.ben o zaman diyordum size.hamilelik en güzel günleriniz diye.
şimdi düşünüyorum da hamile kalmadan önce bebek olmuyor diye ğlıyorduk şimdide bebekler bizi rahatsız ediyor uyuyamıyoruz rahat bırakmıyorlar diye ağlaşıyoruz.
bebekler olduktan sonra hayatımız eskisi gibi olsun istiyoruz ama bu imkansız.
artık önceliklerimiz ve isteklerimiz bebeklerimize göre ayarlanıyor.
unutmayın onlar bizim herşeyimiz.ama bu kadarda kendinizi hırpalamayın.süper anne olmak zorunda hisstemeyin kendinizi
herşeyi oluruna bırakın .arada kendiniz içinde birşeyler yapın.eşinizle özel ve kaliteli zaman geçirin.
yoksa bunalımın eşiğine gelirsiniz.
benim oğlum çok zor büyüdü.6 ay sürekli ağladı bağırdı uyumadı ne o ne de biz uyuduk aylarca.halada öle gece olunca uyku yok.ama ben hiç şikayet etmedim.çünkü 5 yıldır yaşadıklarım dün gibi aklımda.çok istedim dorukun doğmasını ve çok istediğim için böyle yaramaz oldu diyorum kendimi teselli ediyorum
kızlar uzun zamandır okuyorum yazdıklarınızı.bebekler çok yaramaz hiç durmuyor hep ağlıyo uyumuyo falan yazıyorsunuz.
dorukn neler yaptığını unutmuş gibisiniz.ben o zaman diyordum size.hamilelik en güzel günleriniz diye.
şimdi düşünüyorum da hamile kalmadan önce bebek olmuyor diye ğlıyorduk şimdide bebekler bizi rahatsız ediyor uyuyamıyoruz rahat bırakmıyorlar diye ağlaşıyoruz.
unutmayın onlar bizim herşeyimiz.ama bu kadarda kendinizi hırpalamayın.süper anne olmak zorunda hisstemeyin kendinizi
herşeyi oluruna bırakın .arada kendiniz içinde birşeyler yapın.eşinizle özel ve kaliteli zaman geçirin.
benim oğlum çok zor büyüdü.6 ay sürekli ağladı bağırdı uyumadı ne o ne de biz uyuduk aylarca.halada öle gece olunca uyku yok.ama ben hiç şikayet etmedim.çünkü 5 yıldır yaşadıklarım dün gibi aklımda.çok istedim dorukun doğmasını ve çok istediğim için böyle yaramaz oldu diyorum kendimi teselli ediyorum
aynen bende kızıyorum bazen çok hemde ama yalandan ağlıyo kızınca dudak büzüyo bideçok haklısın canım bazen bende çok sinirleniyorum kızıma sonradan üzülüyorum bukadar yıl bekledim meleğimi neden kızıma hemen sinirleniyorum diye.çok şükür kucağımızda meleklerimiz bütün düzenimizi ona göre ayarlasakta dünyanın en güzel şeyi evlat sahibi olmak anneliği tatmak rabbim herkese nasip eylesin inşallah
slm kızlar
bi bakiim dedim dedim moralim bozuldu valla
hiracım çok geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah
divinitym sanada çok geçmiş olsun tatlım ya bu rabbim annene acil şifalar versin
nilüfercim inşallah 2011 sana ve herkese uğurlu gelir
rabbim herkese sağlıklı sıhhatli bebişler nasip eder
rufeyde vildan 1 orays olcayelis gözünüzaydın güle güle büyütün bebişlerinizi
belenaycım hoşgeldin bende çok özledim seni fırsat bulunca gir yine görüşmek üzere öptüm hepinizi
selam canlarım
günaydın canları
iyi hafta sonları herkese
selam arkadaşlar.nasılsınız...
KRONİK YORGUNUM,UYKUSUZUM,BİTKİNİM...AMA OLSUN HER ŞEYE DEĞER ONUN İÇİN....
slm kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir.geçmişi bile okumaya vaktim yok
ben annemlerdeyim babanemi kaybettik.bir hafta oldu cenaze için geldim
10 gün daha sivastayım hepinizi öptüm
allaha emanet olun
aynen bende kızıyorum bazen çok hemde ama yalandan ağlıyo kızınca dudak büzüyo bide
slm kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir.geçmişi bile okumaya vaktim yok
ben annemlerdeyim babanemi kaybettik.bir hafta oldu cenaze için geldim
10 gün daha sivastayım hepinizi öptüm
allaha emanet olun
kızlar slm slm slm ben geldim ne haberisiniz bakalım ne var ne çok bende aynı kuzuşumla hergün beraberim bazen uyuyo bazen uyumuyo bütün günümü onunla geçiriyorum hiç fırsatım olmuyo valla ama çok özledim burayı sohbet etmeyi hepinizi geçmişi okudumda ayşe hiç yok ortalarda haberiniz varmı inş arada girebilirim sohbet ederiz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?