selam kızlar nasılsınız bayadır yoktum neler yapıyosunuz bebişler nasıl yeni anne adaylarımız anelerimiz hepiniz kendinize iyi bakın
slm ne habersiniz herkese ii hafta sonları
Selam cancağazlarımmm...
Size güsel haberlerim var..
Doktorumu değiştirdim yeni bir dr. başladım...Herşeye yeniden başlayacaz dedi..
Anlattım 3 yıldır bebek istiyoruz, korunmuyoruz ama bebek olsun diyede hani dakikalarca yatmıyorum hemen kalkıyorum dedim...Neden bilmiyorum o psikoloji öyle oluyor dedim...
Sonra dedi kadın 48 saat yumurtlar belki ona denk gelmiyordur ilişkileriniz falan dedi yatsamda yatmasanda farketmez ama yatman gerekiyor dedi...
Bende denk gelmemesi çok normal yeri geliyor haftada 1 kere oluyor dedim...
Rahmin kalp şeklinde olduğu için düşük tehlikesi yaşama ihtimalin var ama şimdiye kadar böyle birşey yaşamadığın için hamile kalmadan düşük yapmadan histeroskopiyi önermiyorum dedi..Düşük tehlikesi yaşarsan müdahale ilaç vs. şansımız var belki gerek bile duymayabiliriz dedi..
İlk adetinde gel hiç ilaçsız yumurtlama takibi yapacaz belki tedaviye gerek kALmadan da hamile kalabiliyorsundur dedi..
Önemli olan ilişki günlerini bilmen dedi..
Glukofene decam et dedi..Folik acid verdi...
Kesinlikle kilo alma bu arada dedi..
Prolaktinimide düşürmüşüm ama gelmeden yine kan tahlillerini getir dedi..
Çok iyi bir dr. çok detaya girdi..Ben çok sevdim..Herşeyi anlattı sağolsunn...
Ocakta gidicem 40 günde bir adet olduğum için adeti ocak başına geliyor 4. günü gel takibe başlayalım dedi....
Kızlar bu sefer üstüne düşücemm inşşş...çok ümitliyim... :92:
Bu arada diş tedavilerimde biterse süper olur...
Rabbim biz isteyen herkese o muhteşem varlığa hamile kalmayı nasip etsin inşşş...Bebişlerimize kavuşuruz inşşş...amin....
Lütfen dualarınızı eksik etmeyin olur mu...
biraz önce kuaföre gittim saçımı kestirdim platin sarısına boyatacaktım ama cesaret edemedim yakışmassa diye.insana değişiklik nekadar iyi geliyormuş özelliklede loğusalık dönemi sonrasında.beyaz tenliyim platin sarısı bana yakışırmı acaba.röflem platin sarısıydı yakışmıştı tüm boyayada güzel olurmu kı
Zaten röflesini kullanmışsın geriye kalan yarısınıda boyatabilirsin röfle yakıştıysa bu da yakışır bence...
kızlar kayrada ikinciye hamileymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?