slmmmmmmmmm naılsınız bakam
slm kızlarr hele şükür buldum aaa o kadar değişmişki zor buldum valla ve hiç beğenmedim yeni halini hepinizi çok özledim giremiyorum daha yok pc almadı eşim galiba almayı düşünmüyo bilmiyom çok karısıkk o konu neyse biz iyiyiz oğlumla kocaman adam oldu teyzelerii annemden yazıyorum hepinizi çok özledimm şimdi çıkıyorumm inşallah görüşürüzzz
selam cancağızlarım nasılsınız....
slm kızlar çok yoğunum giremiyorum okul falan19uadet günümdü gelmedi hala belki aman genemi ya ümit ve hayal kırıklığı neyse boşverin yok bişi şunları payşacağım birisi olsa beni anlayan keşke..............
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.ben bayramda kananam nedeni ile 4 gün hastanede yattım.sonra 20 gün izinliydim.sürekli evde yattım.yalnız tuvalete kalka bildim.2 haftadırda işe başladım pek giremiyorum.
.
kızlar merhaba nasılsınız? uzunnnnnn zamandır giremedim beni merak ettiniz mi bilmiyorum.gelişmeler nasıl?hepinizi çok özledim.
k.bakma canım ya geçmişe dalmış görmemişimdil_nur nasılsın canım
HOŞGELDİN CANIM BENİM.NASILSIN
canım benim bebişler nasıl kaç haftalık oldular yaramazlar.sımsıkı tutunsunlar anneciklerine inşallah
yapmayı çok istiyorum ama bu yıl yapabilecekmiyiz bilmiyorum .annem rahatsız da biraz.ben yalnız dorukla yapamam sanırım.hep kucak istiyor çünkü.
annemin durumuna göre önümüzdeki hafta yapmayı düşünüyorum.ben çok severim aşureyi
hemde sıcak sıcak üfleye üfleye yemmeye bayılıyorum
çok yaramaz oldu teyzesi.ben lap topun başına geçince hemen buz devrini açmamı istiyo.
ıııııııı ıııı diye gösteriyo
bayılıyo buz devrine.
k.bakma canım ya geçmişe dalmış görmemişim
iyiyim çok şükür sen nasılsın
bende yazdıklarıızı okuyordum gerçekten artık hiç eskisi gibi değiliz
topiğe geldiğimde bir kişi bulursam ne ala
şuanda yaptığım gibi yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum
bende eskisi gibi gelemiyorum zaten
inşallah yeniden eskisi gibi oluruz
iyiyim canım sen nasılsınİnş. canım inş. nasılsın bu arada aşure yaptınmı ?
hoşgeldin canımkızlaaarrr uzun bi aradan sonra selaaaammm..
ev taşıdım, diş partisi yaptık, netle ilgili bi sürü sıkıntı oldu vın almak zorunda kaldım..çocukların yeni evle düzenleri çok değişti çok bozuldular..ne gece uykumuz var ne de gündüz hiç böyle değillerdi..çok yorgunum..gerçek bi zombi gibiyim ve gözlerim kan çanağı..size vakit ayıramadığım için beni affedin nolur..ikiz bebek çok zormuş çoookkk..Allah'ım eksikliklerini göstermesin iyi ki varlar..ama çok zordayım..3-4 yaşına kadar da bu böyle gidecek sanıyorum 3 yaşlarını doldursunlar hemen vermek istiyorum okula..bakalım nasıl bir hayat var önümüzde..sizi sevgiyle ve özlemle öpüyoruz..
evet canım vakit çocuklarla çok çabuk geçiyor.Maaşallah çok çabuk büyüyorlar daha dün gibi doğuma gidişin.Doğum sonrası ilk muayeneye giderken çektirdiğiniz fotolara bakıyorduk minicikti şimdi büyüdüde buz devri ister oldu.Rabbim sağlık versin yavrularımıza inş.
Sürekli kucak isteyen bir çocuğun varsa ve yalnızsan iş yapmak çok zor oluyor bende çok zorlanıyorum ancak eşim evdeyken hafta sonları yapıyorum ağır işleri yada acelem varsa ayşenuru arkamdan dolaştıra dolaştıra yapıyorum yoksa çok ağlıyor yavrum al kucağına diye....
merhaba lar ama yine kimseler yok
hoşgeldin canımkızlaaarrr uzun bi aradan sonra selaaaammm..
ev taşıdım, diş partisi yaptık, netle ilgili bi sürü sıkıntı oldu vın almak zorunda kaldım..çocukların yeni evle düzenleri çok değişti çok bozuldular..ne gece uykumuz var ne de gündüz hiç böyle değillerdi..çok yorgunum..gerçek bi zombi gibiyim ve gözlerim kan çanağı..size vakit ayıramadığım için beni affedin nolur..ikiz bebek çok zormuş çoookkk..Allah'ım eksikliklerini göstermesin iyi ki varlar..ama çok zordayım..3-4 yaşına kadar da bu böyle gidecek sanıyorum 3 yaşlarını doldursunlar hemen vermek istiyorum okula..bakalım nasıl bir hayat var önümüzde..sizi sevgiyle ve özlemle öpüyoruz..
evet canım vakit çocuklarla çok çabuk geçiyor.Maaşallah çok çabuk büyüyorlar daha dün gibi doğuma gidişin.Doğum sonrası ilk muayeneye giderken çektirdiğiniz fotolara bakıyorduk minicikti şimdi büyüdüde buz devri ister oldu.Rabbim sağlık versin yavrularımıza inş.
Sürekli kucak isteyen bir çocuğun varsa ve yalnızsan iş yapmak çok zor oluyor bende çok zorlanıyorum ancak eşim evdeyken hafta sonları yapıyorum ağır işleri yada acelem varsa ayşenuru arkamdan dolaştıra dolaştıra yapıyorum yoksa çok ağlıyor yavrum al kucağına diye....
merhaba lar ama yine kimseler yok
allah kabul etsin canımhayırlı akşamlar kıslar kımse yokmu yıne
bugün aşure yaptırdım arkadaşa dağıttım sonra kızımı doktora götürdüm kalça çıkı için yarın souca bakacak doktor çok yoruldum çok
eski günlere nezaman dönecez acaba
merhaba kızlar arada bir girmeye calısıyorum dogum sırası bende hamis listesininde basına gelmisim.önümde kimler vardı kimler hic bana sıra gelmeyecek gibi rabbim banada hayırlısıyla kucagıma almak nasip ksmet eder insallah.heyacanlı ve zor bir bekleyis.rabbim isteyen herkeze hayırlıysa tattırsın.:18::18:
k.bakma canım ya geçmişe dalmış görmemişim
iyiyim çok şükür sen nasılsın
bende yazdıklarıızı okuyordum gerçekten artık hiç eskisi gibi değiliz
topiğe geldiğimde bir kişi bulursam ne ala
şuanda yaptığım gibi yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum
bende eskisi gibi gelemiyorum zaten
inşallah yeniden eskisi gibi oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?