kızlar dualarınıza ihtiyacım var tüp bebek yaptırdım sonunda ayın 30 belli olucak lütfen dua edin bana
amin canım ya çok sağol tatlımm...Söylediklerin de çok doğru da bazen öyle zaman geliyorki fani dünya işinden zaman kalmıyorrr...Namazlarım bile hep yarım kalıyor....
aminnnnn canım amin.....
selam canım
selam canım
olsun canım.yapmış oldun ne güzel ileridew kızına gösterirsin resimlerini.hatıra olarak kalır.
çocuklar zaten kalabalıktan pek hoşlanmıyorlar canım.hep evde bizimleler ya kalabalık olunca ağlamaya başlıyorlar.
allah kabul etsin canım.
slm arkadaşlarrr nasılsınız bakayım herkeşler iyiler galiba oh ohhh millet benden önce aşureyidekaynatmış amanda aman maşallhhhhhh
kızlar şimcik yazcak pek zamanım ben iyiyim iyi oluduğum günlerde oldu çok şükkür kayramız ikiciye hamişimiş allh kucağına almayı nasip etsin kızlar hep geliyom ama kimseler olmuyo bende çıkıyom nappimm nesili sibel hatice beryal mergyann sinem divin okyanus valem haksever nerde kızlar gören varmı onu bide eleynayı çok merak ediyom adını saymaaığım arkadaşlarm hep aklımdasnız
o değilde bu site gerçekten bi tuaf olmuşşş
KIZLAR DORUK KUCAĞIMDAN İNMİYOR YAZAMIYO
altta yazılanlar doruk yazacak size teyzeleri
gnhtg rt rt6tyyyyyyyyyyyyyyyyzewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww6yju.iiiiiiiiiöççllllllllllllllllllllllllllllç vvbbbbbbbbb
kızlar dualarınıza ihtiyacım var tüp bebek yaptırdım sonunda ayın 30 belli olucak lütfen dua edin bana
işallah biliyormusun beryal melek diye seviyo onu ne olur herkes dua etsin
hayırlı akşamlar kıslar yıne kımseler yokmu.kızımla bugün bol bol gezdik hava çok güzeldi teyzeside geldi alışveriş merkezlerine gittik.benim kızım iyice gezginci oldu artık yürümeye başlayınca evede girmez dışarlarda gezer
slm kızlar çok yoğunum giremiyorum okul falan19uadet günümdü gelmedi hala belki aman genemi ya ümit ve hayal kırıklığı neyse boşverin yok bişi şunları payşacağım birisi olsa beni anlayan keşke..............
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.ben bayramda kananam nedeni ile 4 gün hastanede yattım.sonra 20 gün izinliydim.sürekli evde yattım.yalnız tuvalete kalka bildim.2 haftadırda işe başladım pek giremiyorum.
.
selam cancağızlarım nasılsınız....
slm kızlarr hele şükür buldum aaa o kadar değişmişki zor buldum valla ve hiç beğenmedim yeni halini hepinizi çok özledim giremiyorum daha yok pc almadı eşim galiba almayı düşünmüyo bilmiyom çok karısıkk o konu neyse biz iyiyiz oğlumla kocaman adam oldu teyzelerii annemden yazıyorum hepinizi çok özledimm şimdi çıkıyorumm inşallah görüşürüzzz
HOŞGELDİN CANIM BENİM.NASILSINslm kızlar çok yoğunum giremiyorum okul falan19uadet günümdü gelmedi hala belki aman genemi ya ümit ve hayal kırıklığı neyse boşverin yok bişi şunları payşacağım birisi olsa beni anlayan keşke..............
canım benim bebişler nasıl kaç haftalık oldular yaramazlar.sımsıkı tutunsunlar anneciklerine inşallahiyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.ben bayramda kananam nedeni ile 4 gün hastanede yattım.sonra 20 gün izinliydim.sürekli evde yattım.yalnız tuvalete kalka bildim.2 haftadırda işe başladım pek giremiyorum.
.
yapmayı çok istiyorum ama bu yıl yapabilecekmiyiz bilmiyorum .annem rahatsız da biraz.ben yalnız dorukla yapamam sanırım.hep kucak istiyor çünkü.Amin canım sağol sende yapacak mısın aşure?
Bizde seni seviyoruz dorukcum kızma bize anneciğini arada bir alıyoruz böyle senden... Büyüyünce sende yazarsın bize olurmu?
hoşgeldin canım benimslm kızlarr hele şükür buldum aaa o kadar değişmişki zor buldum valla ve hiç beğenmedim yeni halini hepinizi çok özledim giremiyorum daha yok pc almadı eşim galiba almayı düşünmüyo bilmiyom çok karısıkk o konu neyse biz iyiyiz oğlumla kocaman adam oldu teyzelerii annemden yazıyorum hepinizi çok özledimm şimdi çıkıyorumm inşallah görüşürüzzz
selam cancağızlarım nasılsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?