Sağol canımmm...Rabbime şükürler olsun zatenn...Daha büyük bir dert vermemiş...Ya hiç olmasa deselerdi...
Çok şükür ümitlerim varr...Rabbim dilerse herşey olur..
Ohh hadi geçmiş olsun canım....Benim yoğun ve yorucu geçti..He birde lens den gözüm mikrop kapmışş...Onla uğraşıyorummm...
Sıra bizde inşşş...inşşşş...En yakın zaman da güsel haberler veririrzzz...
aminnnnn...aminnnnnnnnnn...Hayal gibi geliyor biliyor musun?
Selam canımmm...
evet canım okyanus84 ikinci geliyorrr....
ne haber kızlar ne var nme yok bakalım bi yandan kuzuyu uyutmaya çalışıyorum bi yandan bakayım dedim ama kşmseler yokmuş herkes iyidir inş biz çok şükür iyiyiz canlarım
Bazen çok yakındır beklemediğin her şey bir anda kapını çalar.Ümit etmeyi bıraktığın an gelir hayatının ortasına oturuverir.Haziranda bebek isteğim zirveydi Rabbime öyle çok dualar ettimki şükürler olsun.Eşim hamilesin diyordu daha ortada bir şey yokken bende bu ay olmazsa temmuzda tekrar hapa başlayacağım dayanamayacağım ben bu beklemelere diye.Gerçektende temmuzdaki reglimi bekleyip ilaca tekrar başlayacaktım az kalsın.Nitekim 3 temmuzda öğrendim hamileliğimi.İnanıyorum ve gerçekten istiyorum senin anne olmanı.Güzel olacak herşey neslihancım Rabbimin izniyle.Sen dua etmekten ve Rabbimden istemekten sakın vazgeçme.Rabbim kulu dua etmeyi bırakmasın istermiş hatta bazı dualar istemekten vazgeçildiği için kabul olmazmış.Çok istemek gerekirmiş ısrarla sürekli istemek ve yılmamak gerekirmiş.Sen Gönülden istedikçe diledikçe Rabbim senin ellerini boş bırakmaz buna inan.O güzel kucağına güzel yavrular verecektir inş. en kısa zamanda yeterki dua etmekten istemekten vazgeçme... Gönlüm seninle ve isteyen herkesle...
Slm canım iyiyiz hepimiz çok şükür.Aşure zamanı geldi herkes aşure kaynatmakla meşgul.Sende yaptınmı?
Bu arada tv de nette herkes yarınki tutulmaya takılmış durumda.21 aralık kara gün diye dolanıp duruyorlar.Gaybı bir tek ALLAH bilir.Fakat bu kadar çok dillendirdikçe normal olan kötü olayları bile gözümüzde büyüteceğiz yarın sanırsam.Diye diye insanı zorla şartlandırıyorlar.... Rabbim ülkemize ve tüm dünyaya tüm insanlığa barış sevgi saygı anlayış hoş görü nasip etsin.Daha güzel bir dünya daha güzel bir toplumda yaşamamız dileğiyle....
selam canımslm kızlar nasılsınız nekader annemiz kavuşmuş meleklerine bir ara yoktum neler olmuş neler
selam canımne haber kızlar ne var nme yok bakalım bi yandan kuzuyu uyutmaya çalışıyorum bi yandan bakayım dedim ama kşmseler yokmuş herkes iyidir inş biz çok şükür iyiyiz canlarım
olsun canım.yapmış oldun ne güzel ileridew kızına gösterirsin resimlerini.hatıra olarak kalır.Bu arada diş buğdayımızı yaptık çok şükür sade hoş güzel bir gündü fakat ayşenur çok huysuzdu hem diş hem uykusuzluk hem kalabalık derken herşeye ağladı sürekli kucağımdaydı benden başka kimseye gitmedi sevmeye gelen herkese bağırdı millet şaşkındı ne olmuş bu kıza diye.Kalabalık korkuttu yavrumu sanırım birde uykusu sekteye uğrayınca iyice zirve oldu huysuzluğumuz.Neyseki bitti geçti çok şükür...
Sizin hafta sonu nasıl geçti kızlar?
Aşure deyince çok şükür bugün onuda hallettim.Akşam eşimle komşulara dağıttık.Biliyor musunuz 3 yıldır burda oturuyorum daha dün ilk kez bir komşum aşure için kapımı çaldı çok şaşırdım sevindim.Burası kocaman bir site bizim blok 60 dairelik çoğunluk çalışıyor elit kesim hep kimse kimseyi tanımıyor asansörden asansöre selamlaşıyoruz.Önceden çok sorun etmezdim ama kızım doğduktan sonra kesinlikle güzel komşulukların olduğu bir yere taşınmamız gerek dedim eşime.Kızımın arkadaşlarıyla oyun oynayabileceği burası kadar güvenilir bir yer olmalı.Üstelik 14.kat ayşenur ayaklandığı vakit taşınmak istiyorum çok yüksek tehlikeli bir yer.İnş. Rabbim kendi evimizi almayı nasip eder yine bu semtten bize.Ve olmayan herkesede nasip etsin inş.
iyi akşamlar canımiyi akşamlar kızlar herekse yemek hazırlıcam byeeeeeeee
slm arkadaşlarrr nasılsınız bakayım herkeşler iyiler galiba oh ohhh millet benden önce aşureyidekaynatmış amanda aman maşallhhhhhh
kızlar şimcik yazcak pek zamanım ben iyiyim iyi oluduğum günlerde oldu çok şükkür kayramız ikiciye hamişimiş allh kucağına almayı nasip etsin kızlar hep geliyom ama kimseler olmuyo bende çıkıyom nappimm nesili sibel hatice beryal mergyann sinem divin okyanus valem haksever nerde kızlar gören varmı onu bide eleynayı çok merak ediyom adını saymaaığım arkadaşlarm hep aklımdasnız
o değilde bu site gerçekten bi tuaf olmuşşş
selamlar iyi haftalar canlarım :79:
iyi akşamlar kızlar herekse yemek hazırlıcam byeeeeeeee
slm arkadaşlarrr nasılsınız bakayım herkeşler iyiler galiba oh ohhh millet benden önce aşureyidekaynatmış amanda aman maşallhhhhhh
kızlar şimcik yazcak pek zamanım ben iyiyim iyi oluduğum günlerde oldu çok şükkür kayramız ikiciye hamişimiş allh kucağına almayı nasip etsin kızlar hep geliyom ama kimseler olmuyo bende çıkıyom nappimm nesili sibel hatice beryal mergyann sinem divin okyanus valem haksever nerde kızlar gören varmı onu bide eleynayı çok merak ediyom adını saymaaığım arkadaşlarm hep aklımdasnız
o değilde bu site gerçekten bi tuaf olmuşşş
KIZLAR DORUK KUCAĞIMDAN İNMİYOR YAZAMIYO
altta yazılanlar doruk yazacak size teyzeleri
gnhtg rt rt6tyyyyyyyyyyyyyyyyzewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww6yju.iiiiiiiiiöççllllllllllllllllllllllllllllç vvbbbbbbbbb
kızlar dualarınıza ihtiyacım var tüp bebek yaptırdım sonunda ayın 30 belli olucak lütfen dua edin bana
oyyyy demek iyice ayaklandıı oyyoyyy...Kurban olurum ben onu vereneee....Canım benim yaaa...yerim ben onu yerryerr....
kızlar dualarınıza ihtiyacım var tüp bebek yaptırdım sonunda ayın 30 belli olucak lütfen dua edin bana
ye teyzesi bunu çok yaramaz oldu paşa.
mouseyi kapıp kaçıyo
yazı yazdırmıyo bana.
işallah biliyormusun beryal melek diye seviyo onu ne olur herkes dua etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?