Dokuz Doğuranlar

Selam arkadaşlar.yeni yıl hepinize sağlık,mutluluk,huzur,,bol bebiş,,para ve dilediğiniz ne varsa onu getirsin...sizlerle nice uzun senelere inşallah..yağızımla hepinizi kocaman öpüyoruz....

kızlar herkese merhaba.
2011 yılı sizlere ve tüm sevdiklerinize öncelikle sağlık,huzur,mutluluk getirsin.tüm dilekleriniz gerçek olsun.tüm sevdiklerinizle güzel bir yeniyıl geçirmeniz dileğiyle

slm arakadaşlar.hepinizin yenil yılı kutlu olsun.allah gönlünüzün istediğini size nasip etsin.

Selamlar herkese
yeni bir yıl yeni umutlarla gelsin
sağlıklı mutlu huzurlu gönlünüzden geçenlerin gerçekleşeceği bir yıl dilerim

canlarım nasılsınız yeni yılınız kutlu olsun
inşallah bu yılda bebişlerimizi alırız kucağımıza hayırlısıyla
aminnnnnnnn

Sağolun kızlar Aminnnnn.... Rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın.Gönlü güzel olan arkadaşlarım hayırlı dularınız kabul olsun inş.

Ayyy canım senin adına çok sevindim.Hakkınızda hayırlısı olsun.Ne zaman gideceğiniz henüz kesin değil demi?

İnş. bu yıl en çokta senden bekliyorum bebek müjdesini.Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inş.

slmmmmmmmmmmm kızlar bu saatte kocamı beklıom isten gelecek bebişimde oynuo bu saatte
eee sizler nasılsınız:92::92::92::92:

günaydın günaydın günaydııınnnnnnnn kızlarrrr...
beryal cnm inş. bebiş haberinle gelirsin Rabbim herkesin gönlüne göre versin herşeyi...
neyse kimsecikler yok ben yine uğrarım

herkese mutlu huzurlu sağlıklı bol kazançlı ve BOL BEBİŞLİ bir yıl diliyorum.ben geldim ama kimseler yok gene

üfff kızlar nereye kayboldunuz yaaaaaawwfff..geliyorum gidiyorum kimse yok.topik kurda kuşa yem olacak bu kadar boşlamayalım arkadaşlar..herkes anne oldu bebişleriyle uğraşıyor sanırım.keşke bende evimde prensesimin yanında olsam çok özlüyorum bebeğimi çok zor böyle ayrı kalmak..ama hayat şartları çalışmak zorundayız....üffff dertlendim şimdi ağlıcam..neyse iyi akşamlar boş topik

''_slmmmm topik nasılsın?
topik:iyiyim elifciğim sen nasılsın?
_çok şükür iyiyim bir bakiiim dedim kim var kim yok diye ama sendede hiç hareket yok
topik:uzun süredir böyleyim yanlız kaldım bu sitede...''
sonunda bu haleeeee geldim kendi kendime konuşuyorum artık yahuuu niyeee kimse yokkkk

ayyy elif allah seni güldürdün beni ayol ne habersiniz kızlar valla elif haklı kimsecikler yok beryali anladık hazırlık yapıyor siz napıyonuz her giriyorum kimse yok çıkıyorum bende sonrada sitem ediyonuz kimse gelmiyo herkes unuttu die neyse bende kızımı uyuttum biraz bende uzanayım byyyy

amin cnm cümlemizi güldürsün Rabbim...ne yapiiimm gel git kimse yok bende öyle kendi kendime hal hatır sorayım dedim..beni benden başka hatırlayan yok :) sen nasılsın?kızında büyümüştür kızını kocaman öp benim için...ne güzel dinleniyorsun ben gece saat 24:00 de yattım.sabah 05:30 da kalktım sonra hazırlan iş'e gel vs....benim içinde dinlennn sumosum

merhaba canım evet anne olduk ve artık onlarla ilgileniyoruz fazla zaman kalmıyor bize benim kızım beni netin başına rahat bırakmıyo illa oda yazacak tuş kopartıcak fare onun elinde olcak onu kollamakta bişe anlamıyom yazamıyom uyurkende evin işi yemek felan onlarla uğraşıyom iş yapmamı isemiyo rahat bırakmıyo beni ilgi istiyo sürekli .canım sana Allah kolaylık versin dayanma gücü versin çalışan bi anne sin ve bu çok zor valla ben ev kadınıyım zor yetiyorum herşeye ve çok yoruluyorum seni düşünemiyorum bile umarım evde yardım eden birileri vardır sana

merhaba sumosum sen nasılsın evet elif benide güldürdü saatlerimiz uyuşmuyo napalım ancak bisaat belirleyelim müsait olanlar o zaman gelsin yazışalım belki ozaman yakalayabiliriz birbirimizi ....senin kızın nasıl nasıl gidiyo neler yapıyo

yok cnm evde yardım eden yok bana.yardımı önemsemiyorum da bana en çok koyan bebeğimin benden her geçen gün soğuması iş'e başlayalı daha 3 gün oldu ama şimdiden akşamları eve gittiğimde bana bakmamaya benimle ilgilenmemeye başladı.eskiden gözüme bakınca gülücükler atardı kucağımdan inmezdi şimdi ise benim kucağımdan babaannesine gidiyor hemen,çünkü o bakıyor..içime atıyorum tüm üzüntümü bakalım ne zaman patlayacağım bu büyük sıkıntıdan....hayattan sıkıldım zaten...

valla çok şükür iyiyim tatlıbebek ne olsun kızımla tüm gün uğraşıyorum bazen çok zorlanıyorum uyumuyo ne gece ne gündüz ozman zor oluyo bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…