Selam arkadaşlar.yeni yıl hepinize sağlık,mutluluk,huzur,,bol bebiş,,para ve dilediğiniz ne varsa onu getirsin...sizlerle nice uzun senelere inşallah..yağızımla hepinizi kocaman öpüyoruz....
slm kızçeler nasılsınız elkelerm benim
201 yılınız öyle güzel geçsinki rabbim önce sağlık sonra huzur mutluluk versin arkasından bebişler versin hepimize
ayrıca cumanız mubarek dualarınz kabul olsunnn
kızlar ben zayıflama derdindeyim zayıflayınca gerçektende adetlerim düzenli oluyor ve en azından çalışmaları sıklaştırıyoz
ha bu arada ramazan bayramından sonra 63 tüm şimdi 59.4 kg kızlar o kadar mutyumki anlatamam
kilo çizelğemi benim akılsız adam bana kilomu sormadan yapmış
tutturmuş 53 kilo olacaksın die bende 55 olmak istiyommm
haksever canım beni merak etmişsin ben iyiyim canım adetlerim ve kilo iyie gidiyor keyfim yerinde sayılr
sizlerde hepiniz bebekliriniz kocaman kocaman öpyom
vale kilo verincez insanın keyfi yerinde oluyor hadi ben senden umitliyim inşallah rabbim hepimizin gönlündekini versin sağlıkla kalın
anaaaaaaa 2011 yazacaktım 201 olmuş neyse çenem düştü ben giderrr:92::92::92::92::92:bunlarda yılbaşı hediyem size muhahaha :92::92::92:
Kızlar yeni yılın sizlere öncelikle sağlık,mutluluk huzur ve bol kazançlı bir yıl olmasını dilerim veeeeeeeeee bebiş isteyenlere tez zamanda bebiş ,hamiş olanlara sağlıklı bebişler ve bebişleri olan bizlere de sağlıklı sıhatlı uzun ömürlü günler dilerim(cümlemize)hepinizi kocaman kocaman öpüyorum hoşgeldin 2011 nice mutlu senelere hepimize...sağlık,huzur ve mutluluk veeee bol kazanç diliyorum yeni yıldan...:92::92:
kızlar herkese merhaba.
2011 yılı sizlere ve tüm sevdiklerinize öncelikle sağlık,huzur,mutluluk getirsin.tüm dilekleriniz gerçek olsun.tüm sevdiklerinizle güzel bir yeniyıl geçirmeniz dileğiyle
slm arakadaşlar.hepinizin yenil yılı kutlu olsun.allah gönlünüzün istediğini size nasip etsin.
herkese slm
öncelikle yeni yıl hepinize sağlık mutluluk huzur bebiş isteyenlere bebiş getirsin
ben pek giremiyorum bebişim 14 haftalık oldu herşey yolunda çok şükür bulantılarım hala devam ediyo 10 gündür de başım sürekli ağrıyo ilaç almak istemiyorum öle idare ediyom işte
divin neslihan beryal hakça vale hepinizi öpüyorum
Selamlar herkese
yeni bir yıl yeni umutlarla gelsin
sağlıklı mutlu huzurlu gönlünüzden geçenlerin gerçekleşeceği bir yıl dilerim
canlarım nasılsınız yeni yılınız kutlu olsun
inşallah bu yılda bebişlerimizi alırız kucağımıza hayırlısıyla
aminnnnnnnn
Selamlar
iyi pazarlar canlarım
bugün çok mutluyum
eşimden haber geldi eşimin yanına gidiyorum .
Belki bu hafta bile olabilirmiş.
Hazır olun her an gelin diyebilirim dedi.
çok mutluyum çok
sizinlede paylaşmak istedim.
Ya ispanya yada italyaya gidicez bu kez.
Yenide hastalığım bitt bugün
bebek için tam zamanı
ayyyyyyy süper bir zamanlama oldu yaşasın.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
slmmm kızlarrr nasılsınızzzkimseler yok yine bu topik ne zaman eski günlerine dönecek acaba..doğum yaptım geldim halaaaa aynı tas aynı hamam devam burası :97: :97: :97:
Selam cancağazlarımmmmmm....Herkese mutlu huzurlu sağlıklı bolbol bebek haberli bir yıl dülüyorummmm....
Eyy 2011, zaten sormadan kafana göre geliyorsun,
efendi gibi gel efendi gibi git,
istikrarlı ol, akıllı ol, sağlam ol, bir verip iki alma,
insanın canını sıkma, çileden çıkartma.
Şunun surasında 365 gün ömrün var, tüm güzelliklerini ver ve adabınla çirkinleşmeden git.
'Ne milenyumlar gördüm ama bunun gibisini görmedim süperdi' dedirt...
Yapabilirsin sende o potansiyeli görüyorum ben:) sen 2011'sin göster farkını
Beryalimmm oyy senin adına çok sevindimmmmm...Rabbim önce kocana sonrada bebeğine kavuştursunn sennniiiii.....İnşşş...güsel haberlerini en kısa zamaanda alırızzz...inşş...2011 en güsle bir başlangıç olur senin içinnnnn....aimminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......
kızlar hepinizi ço.kkkk öpüyorummmmm...çok yoğun olduğum için giremiyorummmm.......
ama aklım hep burada..... giriyorum okuyorumm yaZAMADAN ÇIKIyorummmm....
bugün anca müsait olabildimmmm....
Lightlifecığımmmm....ço.kkkkkkkk tebrik ederim tatlımmmmm....Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnn.....:16:
İnş. bu yıl en çokta senden bekliyorum bebek müjdesini.Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inş.
Her fırsat bulduğumuzda girdikçe inş. en kısa zamanda eski haline dönecektir bence...
ayyy elif allah seni güldürdün beni ayol ne habersiniz kızlar valla elif haklı kimsecikler yok beryali anladık hazırlık yapıyor siz napıyonuz her giriyorum kimse yok çıkıyorum bende sonrada sitem ediyonuz kimse gelmiyo herkes unuttu die neyse bende kızımı uyuttum biraz bende uzanayım byyyy
üfff kızlar nereye kayboldunuz yaaaaaawwfff..geliyorum gidiyorum kimse yok.topik kurda kuşa yem olacak bu kadar boşlamayalım arkadaşlar..herkes anne oldu bebişleriyle uğraşıyor sanırım.keşke bende evimde prensesimin yanında olsamçok özlüyorum bebeğimi çok zor böyle ayrı kalmak..ama hayat şartları çalışmak zorundayız....üffff dertlendim şimdi ağlıcam..neyse iyi akşamlar boş topik
ayyy elif allah seni güldürdün beni ayol ne habersiniz kızlar valla elif haklı kimsecikler yok beryali anladık hazırlık yapıyor siz napıyonuz her giriyorum kimse yok çıkıyorum bende sonrada sitem ediyonuz kimse gelmiyo herkes unuttu die neyse bende kızımı uyuttum biraz bende uzanayım byyyy
merhaba canım evet anne olduk ve artık onlarla ilgileniyoruz fazla zaman kalmıyor bize benim kızım beni netin başına rahat bırakmıyo illa oda yazacak tuş kopartıcak fare onun elinde olcak onu kollamakta bişe anlamıyom yazamıyom uyurkende evin işi yemek felan onlarla uğraşıyom iş yapmamı isemiyo rahat bırakmıyo beni ilgi istiyo sürekli.canım sana Allah kolaylık versin dayanma gücü versin çalışan bi anne sin ve bu çok zor valla ben ev kadınıyım zor yetiyorum herşeye ve çok yoruluyorum seni düşünemiyorum bile umarım evde yardım eden birileri vardır sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?