Dokuz Doğuranlar

ah cnm zaman ayırmam mı yemek dahi yemiyorum o uyumadan her anım onunla geçiyor...ama yinede biraz uzak duruyor bana karşı..dün akşam biraz daha keyfi yerindeydi bakalım bu akşam nasıl olacak,umarım düzelir yoksa benim psikolojim alt üst olduuuu buna çok uzun süre dayanamam...bütün gün işlerle boğuşuyorum akşam eve gidince kızımıda öyle bana karşı uzak görünce hayatın anlamı kalmıyor açıkcası..ama geçecek biliyorum zamanla kızımda bende alışıcaz bu yeni hayat düzenine..

:111: :111: aynen bu haldeyim kızlar akşama kadar canım çıktıııı...saat 18:00 de paydossss..eve gitme saatim geliyor kızıma doya doya sarılırım artık hepinizi öpüyorum arkadaşlar herkese iyi akşamlarr

zmanla insan nelere alışmıyoki birsürü alışlkanlıklarımız değişiyo ve yeni yeni alışkınlıklar ediniyoruz düzelicek inş. herşey zamanla Allah ın izniyle inş. üzülme emi

Canım Rabbim yardımcınız olsun ne yazıkki bu sektör hep böyle parayla dönüyor işler.Hamile kalmak için döktüğün paralar yetmiyor birde hamilelikte bundan fazlasını saçıyorsun önlerine.Çocuğunla ilgili hiç bir şeyde esirgemeyeceğini bildikleri için aslında bu durumu kullanıyorlar bence.Milletin 15 günde kazandığı asgari ücretin yarısını 10 dk lık muayeneyle cebe indiriyorlar.Aradaki tek fark tıp okumakmı anlamadım bu işi? Gelen giden sömürüyor ama başka çarede yok evladımız için her şeyi göze alıyoruz yeterki sağlıklı olsunlar... İnş. sende en kısa zamanda güzel bir hamilelik yaşar ve yavrunu kucağına sağlıcakla alırsın.Onu kucakladığında tüm bu sıkıntıları unutacaksın zaten.Sen gelmesini beklediğin güzel bebeğine odaklan ve Rabbime hep dua et.Bizlerde sizlerin duacısıyız.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

Aynen öyle.Nasıl güzel anlatmışsın.Rabbim ol desin yeterki.... Rabbim emretmeden yaprak bile düşmüyor dalından...İsteyin kızlar duadan vazgeçmeyin sakın...

Ben anlamıyorum bu iş hayatını.Hem 6 ay sadece anne sütü diyorlar hemde hemen işe çağırıyorlar.Herkes bebeğini bırakıp işe dönmek zorunda kalıyor... Başlarda zor oluyor her gün işe bırakıp gitmek ama zamanla alışacaksın inş. Rabbim yardımcınız olsun...

Mart ayına kadar sürer şimdi sizin bu yoğunluk.Allah yardımcınız olsun canım.Fırsat buldukça dinlen...

günaydınnnn kızlarrrrrr
hepiniz için öptüm kızımı...akşam yine tavır yaptı bana cimcimem daha 5 aylık ama yinede bana kızıyor surat yapıyor.arkadaşlar bana zamanla geçecek demişsiniz ama bana hiç bu durum geçecekmiş gibi gelmiyor.ayyyy paranoya oldum sanırım :84: :84: :84:

Gözüm kara kalmadı yara
Oldum renga rengarenk
Bazen her şey sararıp solar
Biz hep renga rengarenk

oh ohhhh yandannn

selam canlarımmmmm....

Cumamız mübarek duarlarımız kabul olsunnnn...

Bugün yine yeniden yoğun birgünnnnn...Hepinizi öpüyorummm...

Bu arada miğdem stresten bir yanıyor ve ağrıyor ki hiççç sormayınnnn....

:84::84::84::104:aman heşey tak tak nereye kadarrrr...laylaylommmm...

slm kızlar nasılsın neslihan bebekler herşeyi anlıyor valla onları bırakıp gittiğimizi herşeyi anlıyolar ssurat yapıyorlar

aaaaaaa bugün cuma değil miiii artık günleride karıştırdım ben perşembe sanıyordum...hayatın akışına öyle bir kaptırıyoruz ki kendimizi hiç bir şeyin farkında değiliz.neslihancım seninde cuman mübarek olsun cnm Rabbim hepinizin kucaklarını bebişle doldursun inş. banada bir tane daha versin inş. boş duranı kul da sevmez Allah da derler eeeee bizde boş durmayalım değil mi :86: :86: :86: :86:

arkadaşlar divinity den haberi olan var mı???beryal tmm eşinin yanına gitti de divinity nerelerde uzun zamandır siteye gelmemiş inş. her şey yolundadır... :97:

slm kızlar nasılsın neslihan bebekler herşeyi anlıyor valla onları bırakıp gittiğimizi herşeyi anlıyolar ssurat yapıyorlar

DOĞRUDURRR...bENİM ÇOK YAKIN ARKADAŞIM annesini kaybetti 15 gün önce ve kızını kayınvalidesine bırakıp annesini köye götürdüler...geldiğinde 2 gün sonra inanırmısınızz kızı yani bebeği arkadaşıma bir bağlandı ki ben bile inanamıyorummm...Çocuk annesinde gözü sürekli uyurken bile onun yanında uyuyormuşki normalde beşiğine koyduğu gibi uyurmuş..Kızu şu anda 6 aylık...

Aminnn canımmm aminnnnnn....

arkadaşlar divinity den haberi olan var mı???beryal tmm eşinin yanına gitti de divinity nerelerde uzun zamandır siteye gelmemiş inş. her şey yolundadır... :97:

Bende çok merak ediyorummmm....

Gözüm kara kalmadı yara
Oldum renga rengarenk
Bazen her şey sararıp solar
Biz hep renga rengarenk

oh ohhhh yandannn

Akşamda eve gidince kızın surat yaparsa bunu söyle söyle oyna karşısında bak nasıl katılacak sana beraber oynayacak ... benim kız şimdi ben oynarken alkış bile yapıyor...

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine reflü falan yok değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…