Dokuz Doğuranlar

hoşgeldin elif..timureren
hoşbulduk beryalcim..çıkmadan bir bakayım dedim ne var ne yok :78:kızım yürümeye başlayınca daha da şirin olacak önümüzdeki yazı iple çekiyorum.dediğin gibi artık kova kürek gezeriz parklarda
birazdan evime gidicem :)en güzel zamanlarım başlıyor prensesimi alıcam doya doya öpücem...
sizlere iyi akşamlar hoş sohbetler arkadaşlar hepinizi öptüm

güle güle canım
benim içinde ısır poposundan fıstığın.
iyi akşamlar canım.

bu arada tatlıbebek Rabbim gönlüne göre versin cnm.bende kızımın kardeşi olması çok isterim ama bana yardım edecek kimse yok.bu yüzden maalasef başka çocuk düşünmüyoruz.ne güzel ikinciyi istiyorsun Rabbim sanada tüm isteyenlerede tez saatte gönderir inş.meleklerinizi

güle güle canım
benim içinde ısır poposundan fıstığın.
iyi akşamlar canım.
bak bu dediğini söz veriyorum yapıcam teyzesi..tam ısırmalık oldu zaten.teyzesi sen resimlerini gördün mü kızımın :)albümde bir sürü resmi var cimcimemin...sende doruğu öp benim için annesi...

banada yok yardım eden bi doğuma gelip 2 hafta kalıp gidiyolar . Rabbim verir kolaylığını onu dert etme ya zamanla herşeye alışıyo insan

Selam kızlarrr

Sabah girdim bir güsel alıntı yapıp acele ile bir dünya yazdım çıktımmm...
Anam şimdi bir baktım yazdıklarım yookkkk....

Neyse Dün hastalandım kızlarrr....
Ama üzülmüyorum çünkü çok kilo almışım dün sabah bir tartılım dedim bir baktım öküz gibi 83 olmuştum ne güsel 76 lardaydımmm....Bugün diyete başladım bir sonraki adetime kadar 75-74 olup doktora gidicemmm...eşimde kızıyor çok kilo aldın yeter artık diyorrrr...

Böyle işteee....

Bir ara tekrar alıntı yapıp yazarım kızlarrr...

Hepinizi ço.kkk seviyorummm...

Nasipte olmayınca olmuyor işteee....Bunada şükür 40-45 günde 1 olsada adet oluyorum en azındannn....

Ki biliyorum eğer kilo verirsem 30-35 günde 1 aet olabiliyorumm...Gerçi glukofen kullanıyorum onu kullanmasam hiç adet olamammm...

Kızlarr iyi ki varsınızzzz....:
72:

Ayy elifciğim seni ilk defa görüyorumm çok güselsinnn...
Kapalılık ta ayrı bir yakışmış yaniii....

Kızınada bayıldımm ya maşaallahh çok tatlımı tatlııı...
Akşam eve gidince özelliklede benim için kocaman öp olurmmuuu....

günaydın kızlar dün dr gittim kasıklarım cok agrıyodu cok şükür bişe cıkmadı
dr uzun uzun konustuk tüpümün birini kaybetmiştim ya bi iki ay daha bekleyin calışmalara baslayın dedi
tek tüple hamile kalmam zorlastırabilirmiş 1 sene korunmasız bebek hala olmassa aşılamada hangi tarafın
daha verimli yumurtladıgına bakılacakmış eğer sol taraf daha baskınsa sol tüpüm alındıgı için direk tüp bebeğe gecilirmiş
kızlar dua edin hiç birine gerek kalmasın kendiliğimden hamile kalayım allahım sana sıgındım ugrastırmaddan kucagıma almayı nasip et
haaa bu arada benim pataloji sonucumda polip cıkmıstı onun için histereskopi diye bişe cektirmem gerekecekmiş

kızlar hepiniizi cok öpüyorum
neslihancığım cok üzüldüm dediğin gibi nasip hayırlısı olsun hakkımızda

hayırlısı olsun canım benim.adetlerin düzene girmiş buda iyi bir gelişme senin için.ben doğumdan sonra 2 kez adet oldum ((( bu düzensizlik çok kötü ya bende aynı sorunları yaşıyorum.
rabbim zamanı gelince gönderecek meleğini merak etme.

günaydın kızlar...
neslihancım üzülme her şeyde vardır bir hayır.kiloyuda dert etme verirsin mutlaka sen azimli bir bayansın.birde güzel değilim cnm senin güzelliğin bana yansımıştır :)kızımıda öpücem senin için dün akşam çıkmıştım mesajını bu sabah gördüm.

canım benim üzülme lütfen.umudunu kaybetme sakın.
akıl vermnek değil ama tek tüpünle şansın artması açısından şimdi başlayın bence aşılamaya.daha da geç kalınma olmasın.3 kez deneyein aşılama olmazsa tür bebeğe geçin.benim arkadaşımı da böyle çok oyaladılar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…