herkese selmalar kızlarnasılsınız bakalım
geçmişi okuyamadım ne var ne yok biz bu ara kızımla bi grip olduk kızım iyiyleştide ben toparlanamadım malum ilaç ta kullanamıyorum bu arada beryalcim sen gittin mi yurtdışına
bebişimin cinsiyeti belli oldu KIZIM olacak yine hayırlısyla
çok çok çok öpüyorum hepinizi beryal neslihan elif yaren hakça divinty vale belenay ismini yazamadıklarım kocamaaaaaaaaaan öpüyorum kendinize çok çok iyi bakın
benim kusuruma bakmayın her zaman gelemiyorum ama hep aklımdasınız fırsat buldukça girerim yine
merhaba hanımlar kimseler yok ama olsun
eskisi gibi sohbetler kalmadı artık burda
kayrayla uğraşıyorum bende
bende fazla giremiyorum artık ama fırsat buldukça girip geçmişi okuyorum
ev taşıycaz yarın taşınıyorum bu hafta hep evle uğraştım
yorgunluktan ve uykusuzluktan ölüyorum
evde net yok zaten annemde var anneme geldikçe giriyorum
herkesi öpüyorum
günaydın kızlar.kızlar eşim interneti kapattırdı vınn aldı onuda yanında götürecek ben artık gelemicem
fırsat buldukça yazarım kendinize cok iyi baakın sizi cok seviyorum
divinty sanada co kırgınım hala bi haber bile bırakmadın ama yinede kendine iyi bak
olsun canım önemli değildil_nur cum mesaj dolu gösteriyor.sana mesaj yazamıyorum tatlım
aynen sana katılıyorum canımkızlar eşim interneti kapattırdı vınn aldı onuda yanında götürecek ben artık gelemicem
divinty sanada co kırgınım hala bi haber bile bırakmadın ama yinede kendine iyi bak
aynen sana katılıyorum canım
bende çok kırgınım insan bir fırsatını bulur hiç yoktan merak etmeyin der
ne bileyim aslında o bizsiz yapamazdı ama
neyse inşallah bir sorunu yokturda varsın bize haber vermesin
arada sana da bıraksın vını .işte ne yapacak ki yakızlar eşim interneti kapattırdı vınn aldı onuda yanında götürecek ben artık gelemicem
[niye test yaptırdın canım.problemmi var rutin kontrollerin mi? :26:
öğle yemeğimi yerken bir bakayım dedim ama kimsecikler yok yine...neysee kendine iyi bak boş topik...
aynen sana katılıyorum canım
bende çok kırgınım insan bir fırsatını bulur hiç yoktan merak etmeyin der
ne bileyim aslında o bizsiz yapamazdı ama
neyse inşallah bir sorunu yokturda varsın bize haber vermesin
Sağol canım haber için iyi olduğuna sevindim endişelenmeye başlamıştım doğrusucanım ben aldım haberini ama sana mesaj atamadım mesaj kutun dolu
çitosla barışmışlar konusmus o kafasını dinleyeceği için gelmicekmiş bi süre
ben çitosa sormustum cok merak etmiştim o öyle dedi
ayne canım.
o iyi olsun da varsın haber vermesin.gelince ceza veririz olur biter.
belenaycım çok şükür iyiyim cnm.yazdıklarına bakılırsa sende iyisin :)divinity için çok üzülüyorum.keşke arayı bu kadar açmasaydı.sadece bebekten konuşmuyorduk çünkü burda sohbet ediyoruz çoğunluka..neyse kararı hakkında yorum yapmaktansa saygı ile karşılamak en doğrusu...umarım en yakın zamanda gelir buraya sahalara geri dönmesini bekliyoruz :):):)günaydın kızlar nasılsınız toprağım sen nasılsın dilnur elif neslihan sizler nasılsınız
valecim fırsat buldukça gel bakarsın güzel haberle giriverirsin topiğe inşallah
yaren geçmiş olsun canım
kızlar divinityimerak etmişsiniz geçen gün ben konuştum artık girmeyeceğini söyledi çok etkiliyormuş bebek meselesini unutamıyormuş en azından bir süre gelmem kafamı dağırtmam lazım dedi kendisi iyi konuşursak anlatayım yazdıklarınızı kızlar seni soruyor diyeyim gel dedim ama girersem kafamı toparlıyamıyorum dedi aslında normal bi durum hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bunu hele beklenen velette gelmeyince unutmaya çalışmak için girmemeyi tercih ediyoruz ama ben başaramadım burdan kopamadım yazmasamda girip bakıp sizden haber alıyorum eminim divide dayanamayıp gelecektir burası bağımlılık yapıyor insana sabah akşam yemeklerden önce ve sonra aç tok farketmez mutlaka girilecek:)))))sizi seviyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?