yaşadıkların hiçte kolay şeyle değil. canım.ama rabbim sana güç kuvvet vermiş ve sen ailene sımsıkı sarılmışsın.eşinin ellerini tut ve asla bırakma.baksana annenden babandan hayır yok.tek desteğin eşin.o annen baban artık.hayat yoldaşın kocan.bebeğinde var ikisi yeter sana.başka şeyler düşünme.sen de artık annesin.annenin sana yaptıkları sende kalsın.sen bebeğine sarıl eşine sarıl bu zor günleride atlatacaksın eminim.neslihancım çok sağol cnm.amin inş.Rabbim sabırlar ve selametler verir banada..
beryalcim cnm o dediğin oldu zaten.annem doğumdan önce bir gece saat 23,30 da aradı beni evli olduğu eşi ile anlaşamıyormuş kavga etmiş otobüsle geliyormuş biz onu terminalden alacakmışız.hımmm şunuda yazayım tabi ben annemi en son sanırım 2006 yılında görmüştüm.o zamandan buyana ilk defa o zaman aradı.evleniyormuş....neyse işte ben önce kıyamadım ama eşim olmaz dedi.nedeni ise ben 17 yaşındayken 6 ay kadar babamla birlikte kaldım.annem 2.eşi ile yeni evlendğinde kabullenemedim evde yabancı bir adamı ve babama gittim..sonra öss yi kazandım..edebiyat öğretmeni olmak istedim babam önce çok sevindi gururlandı herkese ballandıra ballandıra anlattı kızım kazandı diyerek..sonra ne oldu sonuçların açıklandığı akşam üvey annem babama olmaz elif ünv.gidemez çocuklara o bakacak demiş.babam ertesi sabah çağırdı beni yanına anlattı.kızdım babama annemi aradım geliyorum diyerek.çünkü tattım kafama okumam lazım..başka çarem yok..annem tmm dedi topladım eşyalarımı.tam yola çıktım telefonum çaldı annem aynen şu sözleri söyledi bana''kızım üvey babana geleceğini daha söyleyemedim kızar çünkü sen şimdi fatoşta kal(fatoş çocukluk arkadaşım)ben yarın çağırırım seni''kızlar annem beni tammmm 7 ay sonra aradı...7 ay içinde çok aradım uzaktan göreyim bir kere seni çok özledim dedim ağladım olmaz üvey baban anlarsa yuvam yıkılır dedi.fatoşun annesi babası bana aile oldular..annemin uğruna beni dışladığı adam da annemi 3 kadınla aldattı ve ayrıldılar..işte bu yüzden eşim olmaz dedi..halen aklıma gelince acaba yapmasamıydım gel mi deseydim diyorum..ama gel deseydim biliyorum benimde huzurumu kaçırırdı...üfff içimi döktüm daha neler neler yaşadım ben.bu yaşadıklarım ise beni kalp hastası yaptı işte.üzüntü sitres..halada devam ediyor.insanın yüzü bir kere gülmezse bir daha da gülmüyor kızlar...akşamada cümbüş var evde..k.validem tafra yapmış eşime..ayyy daraldım yaaa.çok neşeli biriydim ben bu hafta ne olduysa gömüldüm bu sitresin içine.bunalıma giriyorum sanırım............
BENDE ÇOK ÜZÜLDÜM.HEMEN İLK AKLIMA BEBEĞİ GELDİ.BENDEN AZ BİR ZAMAN ÖNCE DOĞUM YAPMIŞTI.DORUK KADAR BEBEĞİ ANNESİZ KALDI KIYAMAMA YA.OFFFFF DÜNDEN BERİ ÇOK DÜŞÜNÜYORUM.ALLAH RAHMET EYLESİN.Kızlar Defne Joy un ölümüne çok canım sıkıldı.Rabbim mekanını cennet etsin.Oğlunu korusun...
oyyyy ne güzel bir haber bu.dünden beri içimiz buruktu defne joyun ölümüne.ama ilaç gibi geldi haberin.slm hanımlar nasılsınız sohbetler edilmiş bu ara pek giremiyorum topiğe
temizlik falan yaptık
sezeryan günüm belli oldu 11 şubat cuma günü sabah 8 de hastaneye yatışım olcak
inş. herşey yolunda gider
rabbim tüm isteyenelre nasip eder
günaydın arkadaşlar....
slm hanımlar nasılsınız sohbetler edilmiş bu ara pek giremiyorum topiğe
temizlik falan yaptık
sezeryan günüm belli oldu 11 şubat cuma günü sabah 8 de hastaneye yatışım olcak
inş. herşey yolunda gider
rabbim tüm isteyenelre nasip eder
günaydın arkadaşlar....
selamlar canlarım
nasılsınız.ben ankaradayım .sabah vize işlemlerim için geldim.akşam uçağıylada dönücem.burası çok soğuk
bızzzzzzzzzzzz.dondum yafffff
havaalanından çıkınca yüzümüe bir soğuk çarptı.oyyyyy burnum sızladı walla.
2 yıl öncede gelmiştim -15 derecede ama bu kez sanki daha çok üşüdüm.
ankaranın ayazı başka derlerdi doğruymuş.ilk kez bu kadar çok üşüdüm.
Neslihancım seni merak ettim canım
adet oldunmu?
cmrm cnm ilk fırsatta işi bırakıcam zaten..k.validemin bu yaptığı ne kiii daha neler nelerrr var :):):)
selamlar canlarım
nasılsınız.ben ankaradayım .sabah vize işlemlerim için geldim.akşam uçağıylada dönücem.burası çok soğuk
bızzzzzzzzzzzz.dondum yafffff
havaalanından çıkınca yüzümüe bir soğuk çarptı.oyyyyy burnum sızladı walla.
2 yıl öncede gelmiştim -15 derecede ama bu kez sanki daha çok üşüdüm.
ankaranın ayazı başka derlerdi doğruymuş.ilk kez bu kadar çok üşüdüm.
herkese hayırlı cumalar...Rabbim dularınızı kabul etsin boş kucakları tez saatte bebişlerle doldursun inş.Rabbim bebişleri olanlarada sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.
günaydın yarencim inş.cnm inş..çok güzel bir hafta sonu olur hepimiz için.günaydın.elifcim yazın benimde içimi açtı.inşallah çokk güzel bir gün geçiririz..
ÇİM ÇİM Mİ HIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BU DÜŞÜNDÜRÜCÜ ????Amanınnnn hiç gitmedim ama evet çok soğuk kara soğuğu varmış oranınn...
Beryalim ya halen hastalanmadım ama göğüslerim resmen patlayacakk...
Kasıklarımda böyle çimçim ağrıyoo galiba bu 2-3 güne adet olucammm...
birde şişim ki sorma...
Ben bu ay biraz kilo aldım galiba oyüzden bu kadar gecikti...
sanada canımhayırlı günlerrrrrrr kızlar
iyileşti canım.çok şükür.canım benim hayırlısı olsun,Allah kolaylıklar versin.doruk paşamız nasıl oldu?geçmişi hızlı geçtim.konularada uzak kaldım.öpüyorum çok.
maşallah sana tatlım.hep böyle neşeli ol.rabbim yüzünü hep güldürsün.neşene neşe katsın.Günaydınnnnnnnn boş topikkkkkk....herkese çok çok çokkkkk iyi ve güzel hafta sonları dileklerimi sunuyorum...ayyyy tv spikerleri gibi olduamann hava güzel soğuk ama en azından güneş yüzünü gösteriyor.hayat her şeye rağmen güzel kızlar bizlerde çok güzel olduğumuza göre neşeli olmamamız için hiç bir neden yok demektir ....sabah sabah içimde ki edebiyat aşkı dışarı fışkırdı yine :)neyse öptüm herkesiiii
günaydın.elifcim yazın benimde içimi açtı.inşallah çokk güzel bir gün geçiririz..
ÇİM ÇİM Mİ HIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BU DÜŞÜNDÜRÜCÜ ????
belki bebeiştir.olamazmı yani.seni heyecanlandırmak istemem ama dorukta öle yapmıştı.sol kasığıma sancılar batırıyordu yaramaz.
sanada canım
nasılsın
iyileşti canım.çok şükür.
sen nasılsın
prenses eylül nasıllar
maşallah sana tatlım.hep böyle neşeli ol.rabbim yüzünü hep güldürsün.neşene neşe katsın.
sanada güzel hafta sonu dilerim.
selam canım nasılsın
durumun nasıl.kaç oldu yazıyorum cevap vermiyorsun
Günaydınnnnnnnn boş topikkkkkk....herkese çok çok çokkkkk iyi ve güzel hafta sonları dileklerimi sunuyorum...ayyyy tv spikerleri gibi olduamann hava güzel soğuk ama en azından güneş yüzünü gösteriyor.hayat her şeye rağmen güzel kızlar bizlerde çok güzel olduğumuza göre neşeli olmamamız için hiç bir neden yok demektir ....sabah sabah içimde ki edebiyat aşkı dışarı fışkırdı yine :)neyse öptüm herkesiiii
selam kızlar iyi haftasonları..
beryalcim cnm arkadaşım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..ben zaten hep neşeliydim de üst üste o kadar çok şey yaşandı ki ister istemez bunalıma giriyordum..ama sizlere içimi döktüm sizlerde bana destek oldunuz bende kendi kendime elif salma kendini toparlan dedim:)bana dert ortağı olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ve hepinizi öpüyorummmm
selam kaçak nerelerdesin.selam kızlar iyi haftasonları..
beryalcim cnm arkadaşım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..ben zaten hep neşeliydim de üst üste o kadar çok şey yaşandı ki ister istemez bunalıma giriyordum..ama sizlere içimi döktüm sizlerde bana destek oldunuz bende kendi kendime elif salma kendini toparlan dedim:)bana dert ortağı olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ve hepinizi öpüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?