uykum geldi ben yatıyom
haksever , vale , lightlife , cmrmduru sizin mesajlara sıra gelmedi yarın okurum ve cevap yazarım
saat 3 olmuş hiç farkında deilim
tabi akşama kadar uyursam sabaha kadarda otururum
yarın annemdeyim malum salı
akşam gelince girer bakarım iyi geceler canlarım
hayırlı akşamlar kıslar giremiyorum topiğe kızım yaramaz gelen çok oluyor fırsatım hiç olmuyor inşallah herkes çok iyidir
yok sonbaharı severim
ayların hatta yılların birikimleri çıkıyo
dönem dönem olurum ben böyle
kocikle ben herkesten çok sıkıldık
her işi olan bizi arıyo
bir büro açabiliriz "her haltınız itina ile halledilir" diye
ben sekreterliğini yaparım kocikte işe gider
musluğu bozulan, belediyede veya herhangi bir kamu kuruluşunda işi olan , iş arayan , ev arayan ,kıyafet alacak olan , elektronik alacak olan , evine koltuk , kanepe halı alacak olan, bilgisayarı bozulan , canı çiğ köfte isteyen , pirizi fırını , süpürgesi bozulan , anteni ayarlanacak olandaha sayıyımmı
her haltı olanın bizi aramasından çok sıkıldık
bir sabahta kendiliğimizden uyanmadık
mutlaka birileri bir iş için rahatsız ediyor bizi
günlerimiz hatta yıllarımız hep böyle geçiyor
artık gerçekten bıktık bunaldık
kaçasımız var bu ellerdenkendi işlerimize zaman ayıramıyoz
bazen bizi çarşıya götürür oda koştura koştura gezeriz bakamadan doğru düzgün ya alırız yada almadan gelirizçünkü bi arayan olur kesin
cep telefonu çıktı insanların hayatı mahvoldu
en çok hayata müdahale ettiren icattır eminim,
ayy ne sesi çıksın kimin için çalışıyo :)
valla bebişte çok şanslı şimdiden böyle düşünen bi annesi var..vede bonkör bir babası
aldığın cicilerin resmini eklersin demi canım
amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyi dileklerin ve duan için çok sağol
rabbime nerede el açan varsa yardım etsin .amin
inşallah canım
amin inşallah
günayın tatlım nasılsın
kızın nasıl bebişin ne zaman doğacak hayırlısıyla gün belli oldumu az kaldı sanırım.
hayırlı doğumlar olsun allah kolaylık versin
günaydınlar canım elhamdülillah iyim kızım iyidir teyzesi sağol ellerinizden öper bebişimde bir problem olmazsa bayram sonrası 10 kasımda doluyo güünümüz ama normal doğum beklediğimiz için tam zamanını bilemiyoruz tabi hayırlısıyla inş.vaktinde sağ salim gelir
günaydınlar canım elhamdülillah iyim kızım iyidir teyzesi sağol ellerinizden öper bebişimde bir problem olmazsa bayram sonrası 10 kasımda doluyo güünümüz ama normal doğum beklediğimiz için tam zamanını bilemiyoruz tabi hayırlısıyla inş.vaktinde sağ salim gelir
bu arada kızının bebek takviminde 3 hafta sonra doğum günü görünüyor
bebişinle aynı zmaana denk gelecek sanırım ne güzel
yerim ben senin kızını
bende onu kocaman öpüyorum
bebişinde hayırlısıyla doğsun inşallah canım
20 _ 25 gününüz kaldı desene allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
inşallah aynı güne denk gelirler ne güzel olurevet aynı aya denk geliyolarda bakalım aynı güne denk geleceklermi akrep burçlu olcak ikiside
inş. cnm sağol evet çok az kaldı yarın doktora kontrole gidicezz nst ye giricem bakalım nevar ne yok
hayırlı akşamlar kıslar kımseyle denk gelemiyorum akşam vakit buluyorum görümceme eltime arkadaşlara gitmekten fırsatım kalmıyor tabiki benim yaramazı saymadım daha beryal canım inşallah hamileliğin çok iyi gidiyordur.sende olmasan dağılacak topik ya kımsenin fırsatı olmuyor galiba biraz düzene girsin hayatım sık sık girerim kendinize çok iyi bakın
selam canım
iyi akşamlar
ben de bebeişite iyiyiz canım sağol
hayırlısıyla kurtulayım
2 buçuk ayımız kaldı
kış bebeği olacak cadı
evet canım evimizi haırladık çok şükür işimiz bitti sayılır tadilattaydık 1 aydırrabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin canım az kalmış cimcimenin gelmesine.kış güzeli olacak ozaman
mutlu güzel günler kıslar hepinizi öpüyoruz kızımla.kızım dünden beri yürüyor çokşükür tutmadan heryere gidiyor ohhh seviiniyoruz
Kızlar başımız saolsun evlatlarımızı kaybettik içim yanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?