cnm kötü düşünmekızlar ben cok aşırı etkilendim ağlamaktan gözümde yaş kalmadı eşimin asker olması beni artık okadar cok korkutmaya basladıki onu işe bile gönderesim gelmiyo hep dizimin dipinde otursun gözümün önünden ayrılmasın istiyorum 1 günde psikolojim okadar bozulduki ne yapacağımı sasırdım
kolay gelsin canım sana taşınmak zordurselam kızlar nasılsınız ben ve kızım iyiyiz çok şükür taşınma telaşımız başlıcak...kızlar sizlere bişey sölücem adetim gecikti zaten gecikiodu hep ama gliforu içiorum gelmesi lazımda yanlız bu ay bi kaza oldu ve bende psikolojikmi bilmiorum ama sabahları mide bulantısı var ve sık idrara çıkma var bakalım bikaç gün beklicem test yapcam varmı yokmu öğrencem...
ev kuşu olmak nasıl bir duygu hakseverniye kimse girmiyo ev kuşu olarak iyiyim ben :)) çalışmalar başladı start verdik bıreeeeeee bismillahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Günaydın kızçelerimmm...
Bu aralar pek yoğunum giremedim..bu hafta stresliydi dr. falan gittim geldim vs..
Dr. gidicem diyede çok stres yaptım sanırım çok heyecanlandım ve migrenim tuttu sürekli öğürüyorum ve yediklerimi çıkarıyorum afedersiniz..Bugün daha iyiymmmm...Klomeni aldım bugün başlıyorum hayırlısı ile..Rabbim yormadan çok aratmadan bebeğimizi gönderir inşallhh...26.28.31 ekimde randevuyuda verdi dr.Yumurtlama takibine başladık çok şükür...
Bu arada bütün smear testi ve hormon tahlillerim süper çıktı..Benim şuanda tek sorunum yum. büyümemesi ve rahim şeklim...Başka da bir derdimi yok çok şükür...Eşimde p.tesi gidiyor sperm. Yaptırmaya..Bir o kaldı..O tahlilide verdik mi inşallah temiz çıkar da çabalarımız daha kolay olur...
Kızlar esKiyi çok müsait olamadığım için okuyamadım...Müsait olduğumda okuyacam..Evdede modem bozuldu...Evdende giremiyorum modem alna kadar..
Bizim için can veren şehitlerimizede ayrı olarak çok canım yandı..Rabbim nur içinde yatırsın hepsiciğinin ailesine sabırlar versin...
O ŞEREFSİZLERİNDEE HEPSİNİN KÖKÜNÜ KURUTSUN İNŞALLHHHH...
günaydın kızçelerimmm...
Bu aralar pek yoğunum giremedim..bu hafta stresliydi dr. Falan gittim geldim vs..
Dr. Gidicem diyede çok stres yaptım sanırım çok heyecanlandım ve migrenim tuttu sürekli öğürüyorum ve yediklerimi çıkarıyorum afedersiniz..bugün daha iyiymmmm...klomeni aldım bugün başlıyorum hayırlısı ile..rabbim yormadan çok aratmadan bebeğimizi gönderir inşallhh...26.28.31 ekimde randevuyuda verdi dr.yumurtlama takibine başladık çok şükür...
Bu arada bütün smear testi ve hormon tahlillerim süper çıktı..benim şuanda tek sorunum yum. Büyümemesi ve rahim şeklim...başka da bir derdimi yok çok şükür...eşimde p.tesi gidiyor sperm. Yaptırmaya..bir o kaldı..o tahlilide verdik mi inşallah temiz çıkar da çabalarımız daha kolay olur...
Kızlar eskiyi çok müsait olamadığım için okuyamadım...müsait olduğumda okuyacam..evdede modem bozuldu...evdende giremiyorum modem alna kadar..
Bizim için can veren şehitlerimizede ayrı olarak çok canım yandı..rabbim nur içinde yatırsın hepsiciğinin ailesine sabırlar versin...
O şerefsizlerindee hepsinin kökünü kurutsun inşallhhhh...
günaydın canlarım
iyi hafta sonları herkese
slm kızlarr uzun zamandır uğrayamadım topik baya değişmiş yani yeni yeni kıslarr gelmişş ELEYNA da hamileymiş çok sevindim gerçekten, kısss AYŞEEEE nerelerdesin
nasılsınız canlarım umarım herkes iyidir
bizde iyi olmaya çalışıyoruz grip oldum üsterlik çalışıyorum ilçta kullanmak istemiyorum nane limon elma kabuğu limon ıhlamur mandalin takviyesiyle ayakta durmaya çalışıyorum
anneler hamişler ve hamiş adyarı hepinizi öpüyorum ay öpmiyeyim şimdi sizede grip bulaşmasın borcum olsun iyileşince öpücem hepinizi tek tek
selam kızlar nasılsınız beryalim canım istememek değil benimki korkmak çünkü yardımcım yok onun için erken diye düşünüyorum kaynanam rahatsız annem çalışıyo ikisine yetememekten korkuyorum ama varsada başımın üstüne allahıma şükür derm tabiki aratmadan verdi derim ama bakalım nasip daha yapmadım testi...
ben iyiyim tesekkür ederim bol bol yatılı misafirimiz var ben iyiyim kocacim kötü hehhehheeeeeeeeeee
slm kızlarr uzun zamandır uğrayamadım topik baya değişmiş yani yeni yeni kıslarr gelmişş ELEYNA da hamileymiş çok sevindim gerçekten, kısss AYŞEEEE nerelerdesin
günaydın kıslar herkese güzel mutlu haftasonu
Günaydın canlarım
iyi pazarlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?